marrsee ať vám to zítra výjde a už budeš taky paní, to to uteklo, co?? už máš stresy?? já jsem rozhozená trošku víc než včera, ale pořád nemám nervy na pochodu, dneska ještě pracuju, pak máme sedánek z práce na chvilku, podvečer rozvést koláče, a pak spinkat, zítra pro šatky, odvézt dorty a ovoce na místo určení ........
no to je vždycky risk, to jsem právě řešila u fizeliny - která z nich je pistáciová a která zelená:-) pak jsme se s paní dohodly právě po telefonu, co barevně na monitoru a ve skutečnosti odpovídá
leawil: u těch tmavězelených se toho bojím právě nejvíc :-D podle mě líp bude vypadat, když by ta fizelina byla o hodně světlejší než ubrousky (co mám v albu), než aby byla třeba jenom o odstín nebo dva a bylo jasné, že jsem se "netrefila".
Teda si myslím.
Tak šaty jsme úspěšně oblékla a už visí doma na háčku, je to děsivě dlouhej vak oprti tomu, že já mám 160, ale asi to tak musi bejt :)
Jinak jsme ještě pořád v jednom letu, měla jsem sice týden dovolené, ale pekli jsme si sami a tak na nás čeká ještě jedna várka koláčů a zítra naplnit věnečky. ;-) Ale počasí nám přeje tak myslím, že mi bude ještě v šatech i vedro a to můj skoro muž má kompletní oblek i s vestou :-)
Pokud je tu ještě někdo kdo má svatbu teď 11 tak by mě zajímalo jak na tom jste ;-)
holky fotky budou zítra nebo pozítří - já se nemůžu dočkat x-) x-) x-) Prý je jich asi 400 tak bude z čeho vybírat. Fotila kamarádka - neprofesionálka, ale věřím jí.
Ahoj tak Vás všechny jdu ještě pozdravit a už půjdu spinkat, ale vůbec nevím jestli budu...snad jo ozvu se až to budu možné... :-)
Ty co se vdávají v sobotu přeji hodně štěstí...
Ahojky, tak nervičky pracují, dnes končím, a nevím jestli to do soboty zvládnu :-)
Marrsee, hodně štěstíčka ještě jednou a holky 11. si užijte překrásný den ;-)
Mějte se zatím pa