Fotit jsme se byli po obědě - odjížděli jsme tak kolem půl třetí a vrátili se o půl páté. Fotečky dělala kamarádka, tak už se na ně moc těším. Sice tím pádem neměla se svatbami žádné zkušenosti, ale myslím, že i tak fotečky dopadnou dobře. Jen jsem teda neměla odvahu jako jiné nevěsty, sednout si na trávu :-D
U nás se taky spousta lidí neznala a zapadli dobře. Řekla bych, že hodně dělá i zasedací pořádek. Odpoledne už si samozřejmě sedá každý jak chce a při tanci popř. při hrách se seznámí.
No, takže připojuju se s novinkama z restaurace... domluvené menu, domluvený povinný odběr, oběd a část rautu. Zbytek si můžeme přinést svůj.
No a výzdobu si máme taky přinést svoji, zadarmo nám to v sobotu ráno naaranžují. Takže se jdu vrhnout na nákupy v kale :-D
omca: no opravdu záleží, co budeš mít za účes - máš dlouhé vlasy?
Já jdu na zkoušku a barvení ted ve čtvrtek - nemůžu se dočkat! :-) budu fotit, tak pak pomůžete vybrat ;-)
No účes bude nějaký drdol.... hřebínek by se strčil za ucho a aspoň by si nikdo nevšiml, že odstává - to je plán :-D
leawil: chystám se na to.. furt uvažuju, jak je to s tou 20% přirážkou pro nakupující bez ŽL. Udělají to? neudělají? Mám shánět někoho se ŽL? hmm...
evita: focení jsme nakonec měli hned po obřadě, nejdříve jsme měli focení s rodinou a ty nás pak opustili a my jsme za nimi dorazili někdy za hodinu a půl.... focení se nám hodně protahlo :-) taťka docela remcal :-p pak jsme se najedli a hned jsme zase frčeli dofotit zbytek, to bylo tak na hodinu... kapelu už jsme tam měli, tak aspoň hrála k poslechu rodině a měli tam na zabavení sv.noviny....sluníčko svítilo nádherně až do večera, tak doufám, že fotečky budou krásný ;-)
Tak jsem zase nakupovalo.... skoro si říkám, že je škoda, že svatba je už tak blízko.... spoustu úžasných věciček radši nekupuju, protože už by nestihly přijít :-N :-D
omca hřebínky úplně super:-) kdyby ses někdy chtěla zbavovat toho druhého (resp. poslední fotky), hlásím se zako zájemce:-D
bohužel si fakt nepamatuju, jak nakonec byla ta Kala s těma 20% já to řešila tak, že ikdyby mi těch 20% přmázli, tak je to furt levnější než kdekoliv jinde a pak se telefonicky měnila objednávka, paní mi řekla výslednou sumu do telefonu a já to pak jen zaplatila, účet nemůžu najít:-(
leawil: no momentálně u mě víc vyhrává ta první (kytička)i, ale fakt se rozhodneme až při česání. Teda pokud to vůbec stihne z hong kongu dojít, že. Je pravděpodobné, že to pak prodám - normálně takové věci nenosím - ty bys to chtěla na svatbu (tzn. mám si to někam napsat, že mám 27.4. hned běžet na poštu a posílat) nebo na pak?
omca dík:-D
evita krásné:-) jsem zvědavá, co vytvoří ta moje kadeřnice, pár ukázek jí přinesu, ale nevím, co půjde z mých vlasů - takže to nechám na ni
No mi právě kadeřnice mrkla na asi 8 fotek, co jsem přinesla a tvrdila, že nic z toho z mých vlasů nebude problém (mám je postupně sestříhané - nejdelší asi do půl zad, nejkratší po bradu).
já mám dlouhé vlasy pod lopatky a skoro uz dorostlé na stejnou délku - původně taky hodně sestříhané.... zítra mě nabarví na tmavší hnědou a budem zkoušet dokud to nebude ono :-D