Zdravím, ani já nejsem vůbec nervozní, zítra si jedu pro šaty, dnes jsem si koupila něco na převlečení na večerní párty a tak to zatím vychází, jen aby mi šaty byly ;-)
andrea: což mi připomíná, že bych se měla objednat na zkoušku šatů před svatbou. Pokud mi nebudou, tak fakt netuším, co bych tak jako dělala :-D :-D
Jo a jinak hlásím, že poctivě už druhý den chodím v práci ve svatebních botách, ať si na ně zvyknu. A zatím v poho 8-)
zuhur: no já se nebojím ani tak puchýřů, ale spíš toho, že si rozbiju tlamičku :-D nejsem na podpatky zvyklá, takže trénuju hlavně plynulou chůzi :-N :-D :-D puchýřek za 2 dny zatím žádný, ťuk ťuk.
Tak to jo, já jsem nosila podpadky dřív hodně - přeci jenom nemám ani těch 160cm, tak aby si mě vůbec nějaký ten chlap všiml, ale od té doby co jsem měla přítele - teď již manžela, tak jsem hodně zpohodlněla :-D :-N
Mimochodem, teď jsem koukala na botky - no podrážka dobrý, ale asi budou už k nepoužití - dost mi je pošlapali a podřeli, ach jo a já bych je přitom využila :-( ;-) :-) :-D
elenore: já si hlavně říkám, že po svatbě už nemůžu na beremko ani páchnout, nebo si budu říkat, co všechno jsem měla ještě zařídit a vyřídit a udělat :-D
Ahoj tak dneska už jsme rozvezli výslužky tak něco máme za sebou, zítra jodpoledne pojedem pro dortík, přijede mi brácha a ségra tak už se na ně těším.
Jo jinak už vím kdy se budem úplně stěhovat 14.4 v 9:00h nám předají klíče hurá........ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
mikanek: fotky jsou úžasné, fakt krásné!!!!!!!!!!!!!!!! x-)
omcamauta: tak to máš recht :-D :-D :-D já už vymýšlím teď, co všechno nestihnu :-D ale kašlu na to :-p I když teď jsem zrovna uvažovala, jaké má Mikanek krasne fotky a jestli je budem mít taky tak hezké :-D No nějak to dopadne.
elenore: budu objednávat jedlé fotografie na dort a bud koupim nějaky ovocny jednopatrovy nebo marlenku a placnu to na to. Jako "dekovaci dorty". Jine darky neplanujem.
omca náramek neplánuju - protože budu mít rukavičky - takže přes ně už nic rvát nechci
ele - já dáváám rodičům koláž z našich fotek - velikost A2
mikánek krásné fotečky, takové mít nebudeme:-( laici to nezvládnou a profesionálka vybraná miláček takové nápady nemá a bude fotit jen na radnici
jinak holky - ten můj přišel dom a hned mezi dveřma hlásil, že máme kapelu - cikánský cimbál:-D jen poněku zapomněl, kam ho asi narveme ]-( no aŤ se stará
ahojky děvčata, moc děkuju za pochvalu.
já jsem ráda, že jsem dala na doporučení plzeňských nevěst s typem na pana fotografa ;-) fotky jsou krásné, nafoceno jich máme 400 ks, tak už jen zbývá vybrat nějaký do alba.... to bude asi oříšek :-N
leawil: nebuj, taky budete mít krásné fotky..... já jsem ráda, že jsou takové ty klasické akorát s rodinou a co jsme se fotili už samy, tak jsme prostě jen pózovali a fotograf cvakal podle sebe ;-) takhle bych ti to poradila říct to té tvojí... my jsme mu do toho taky občas kecali, kam bychom chtěli jít vyfotit, tak to té tvojí taky navrhněte ;-)
marrsee, andrea, pavka: buďte rádi, že nejste "zatím" nervózní, na mě to padlo asi až když jsem stála před oddávajícím.... počasí má vydržet, takže další věci zvládnout, už bude brnkačka ;-)
mikanek ta naše mimo radnici nefotí:-/ nevím, proč si ji ženich vybral
venku nás budou fotit kamarádi - sice si můžu vyýšket, ale obávám se, že to dle představ nebude, když někdo nefotí profesionálně, nebo nemá představivost jako já, a sama se bohužel nenafotím :-S nojo, holt budou obyč fotky "na stojáka", já už nemám sílu nic vymýšlet a nic zařizovat, včera jsem do půlnoci vymýšlela koupelny a paradoxně se mi zdálo o kuchyni
jo a vypadá to, že šatičky asi nakonec budou jako svatební dar :-N
natrix dík za povzbuzení:-) hlavně musí klapnout počasí a tím pádem focení venku v parku, tam mám docela slušné představy, asi to bude blbý, ale na hostině budu mít foťák už v ruce taky, chci si nafotit detaily, které nikdo jiný nevidí
a balonky u nás budou - bez helia - budou viset po dvojičkách bílá-zelená na oknech a na zábradlí věže