Ahoj holky ;-) Tak od včera už jsem taky paní :-) Svatba byla přes všechny problémky naprosto úžasná, jen to strašně moc rychle uteklo. Ale od všech co přišli, jsme slyšeli jen chválu. Tak že, kdo to má ještě před sebou, tak vůbec nenervujte, je to totiž hrozně krásné :-) Jinak co nejdřív dodám fotky.
marrsee, rurunka a pavka: Holky moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruru: tys tu ale dlouho nebyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já si zrovna včera říkala, kdy to vlastně máš :-) a Ty právě včera, to mi trochu ušlo :-D tak super, moc gratuluji a těším se na fotky!
marrsee: přidej fotečky!! Moc Ti to slušelo!
HOlky, co svatební noviny - stojí za to je dodělat? nějak jsem se totiž zasekla a můj mě od toho odrazuje..... =-)
evita u nás budou prostoje, než se vyfotíme, takže určitě přijdou ke slovu
jinak holky - přežijte zítřek, já Velikonoce nemusím, takž se zdejchnu pryč a budu užívat sluníčka v klidu pěkně zašitá:-D
Všem mladým paní gratuluju!! :-)
Jinak přestávám věřit tomu, že by tak krásné počasí vydrželo ještě 14 dní.. No příští sobotu máme rozlučku se svobodou, to MUSÍ být hezky, protože to máme venku a když na svatbu nebude pršet, tak budu ráda.. No už aby to bylo :-N
Ahojky - gratujuju všem novým mladým paním ;-) :-D
Marrsee: budem a pak se pomalu přesunem na modrýho koníka ;-) :-D Asi na mě jde jaro, ale představa mimí se mi začíná docela zamlouvat :-D :-D :-D
Evita: já jsem dělala svatební noviny - po dvou měsících jsem je dopilovala k dokonalosti a nakonec se zbláznila tiskárna a byli jsme bez novin :-D jedny si pak vytisknu aspoň pro sebe na památku.
A jinak kráááááááááááááááásné velikonoce - mě manžel vymrskal sotva jsem oko otevřela :-D :-D :-D
Ahoj tak už i já jsem paní, byla to naprostá paráda. Počasí nádherné a všechno klapalo jak na drátkách. Jen s manželem jsme si dali prstynky obráceně a jemu pak nešel sundat z ruky :)))
Tak já jsem právě objednala ještě nějakou výzdobu do restaurace, včera jsme s květinářkou zfinalizovali květiny (a vejdem se do plánovaných 5tisíc, jupí). A začínám špatně spát, že jsem určitě ještě na něco zapomněla :-N
Jo a jinak teda super zprávy - včera bylo hezky, tak se mamka jela projet na kole.... výsledkem je jeden steh na bradě, naražená hrudní kost a zpřetrhané vnitřní vazy v levém koleně :-N ]-(
omcamauta: no koukám tak to je veselé, ale co hlavně že to neni vážnější. Aspoň teď máte smůlu vybranou a vše se vám bude dařit. Mě se zase povedlo si trochu roztrhnout šaty a tak jsem zvědavá co mi na to v salonu řeknou :-S :-(
Ahoooooj!!!!!
Tak uz jsem taky zpet :-) ...dnes jsme se vratili z cesty. fotky dodam v nejblizsich dnech...
BYLO TO UZASNY!!! ted se tu vlastne postupne vdame vsechny ;-) .
A zuhur : gratuluju...mmas nadherne fotky
Mě třeba mrzí, že nevyšla prstýnková fotka a z přivítání v restauraci (rozbitý talíř) taky nic. No, ale co se dá dělat. Přeci jenom fotila kamarádka neprofesionálka a ta nemá šanci mít takové vybavení jako někdo kdo se tím živí. Přesto jsou obzvláště některé fotky super.
Tea už se moc těším na tvoje fotečky.
ahoj holky, tak sleduji počasí a jsem z toho nešťastná, má pršet :( http://www.chmi.cz/meteo/om/tyden/tyd...
holky nemáte nějaký nápad pro ženicha, když jde pro nevěstu, co se říká?
Zuhur:gratuluji :)