Ahojky,
holčinky dnes a zítra!!!!!!!!!!!!!! Počasí máte překrásné a tak hlavu vzhůru, žádné nervíky a ať to krásně dopadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak hlasim, ze marrsee to moc a moc sluselo :-) stejne jako panu zenichovi... a pred radnici meli moc prima srank. Ted uz se asi nekde veselej, takze preju hodne stesti :-) a vam vsem krasne svatby a spoustu prima zazitku :-)
Holkám to počasí dnes taky krásně vychází - už se moc těším na první dojmy :-)
Už abych měla konečně fotečkyyyyyyyyyyyyyy pořád se to nějak komplikuje, ach jo :-(
Ahoj holky!!!!!!!!!!!!! tak se hlásí další vdaná mladá paní, počasí nám opravdu přálo a užili jsme si to i přez nějaké pokaženosti od pár lidiček.......... jsemmm moooooooooooooooooc šťasná!!!!!!!!!!!!!! fotečky dodám hned jak bude čas..... :-)
ještě máme skládat ubrousky, kornoutky,dovezla jsem potahy na židle (to bude piplačka), pak nazdobit košíčky ... a chystám nějaké věcičky na focení. a co ty natrix?
skiasl: taky tak nějak... doladit dekorace, natisknout menu a ovázat stužkama, dodělat jmenovky, dolepit etikety, mašle na židle... přemýšlím, na co jsem zapoměla... hlavně příští týden se naše rodina promění ve spediční firmu :-D :-D :-D
no taky tak nějak to vidím, samé nedodělky - a to mám ted pohotovost a furt lítám do práce, nestím ani udělat oběd a obarvit 5 vajíček, když se vrhnu na třídění věcí na svatbu, nevím
hlavním špeditérem budu sama 2 dny před svatbou :-N
Ahoj slečny a paní!!! :-)
Holky svatba proběhla nad očekávání úžasně, ;-) :-D užili jsme si to, všichni byli úžasní.........
Prostě to bylo supr!!!! :-) a na takových věcech jako je výzdoba fakt nezáleží, |-| ten den je o něčem úplně jiném, :-) takže všechny co to ještě čeká, tak nic neřešte a hlavně si to užijte a prožijte, protože to strasně moc rychle uteče.....
Jsem nejšťastnější vdaná paní na světě a doufám, že i vy si ten den užijete jako já´...
My za chvilku jedem na svatební víkend, mějte se krásnově :-)
Holky opravdu si to užijte a vůbec není důvod být nervózní, jen co můžu poradit tak předtím než vyslovíte ano si polkněte, protože budete mít úplně vyschlo v puse... :-)