ahoj mladé paní x-)
evitka: moc ti gratuluju k narození Johanky, je moc krásná, tak šťastným rodičům přeju, ať Vám pěkně roste a dělá Vám samou radost;-)
marrsee: taky velká gratulace ;-)
my jsem se začali snažit od října a zatím pořád čekáme...kdyby to byl dáreček k Vánocům, vůbec bysme se nezlobili :-)
marsee též gratulace!! mikanek držím palec; my se stále snažíme dotáhnout aspoň to bydlení, samé komplikace; tak držím palce všem v očekávání, aby se zadařilo vše v pořádku:-)
mikanek.. nviem ci to bolo mne.. alebo inej evitke... ak nahodou mne.. dak doslo k omylu....:) a mozno som to ja nejak zle pochopila.. a bola rec o inej evite :)
holky moje, jsem moc ráda, že jste se to stavily sem napsat :-)
gratuluju a všem vám to moc přeju :-) x-) x-)
hlavně, ať je všechno v pořádku a maminky i miminka jsou zdravé :-)
trošku závidím, teda trošku víc, ale my musíme ještě vydržet... ;-)
Ahoj tak po dnešku už jsme viděli a slyšeli srdíčko, bylo to něco tak krásného že jsem měla i slzičky v očích, jinak to všem také moc přeji je to opravdu krásnej pocit... :-)
omcamauta: myslím že není co je mi pořád blbě, pořád odpočívám, jsem dost unavená a celej den mě bolí žaludek ;-) , ale na modrym koníkovi mám už 3 fotečky z utz
Jiank jsem byla na kontrole teď v pondělí a už máme srdíčko, ten posit to slyšet a vidět je nezapomenutelnej zážitek
Ahoj holkýýý! Kdepak jste všechny?
Za měsíc máme výročí, plánujete něco? My uvažujeme o nějakém romantickém víkendu... Český Krumlov nebo Litomyšl, případně nějaké lázně... co vy?
ahojky:-) my máme jet 1.5. na týden do Mnichova, tak uvidíme, zda to klapne, e by to bylo i trochu jako oslava:-) ikdyž jse to zas částečně služebka - ale co bude určitě, tak sníme svatební dort(teda kousíček), co máme v mrazáku od svatby:-D
ahoj holky :-)
my taky plánujeme romantický víkend, ale 17.5. mám odevzdávat diplomku, kterou hlavně musím nejdřív napsat, takže bychom jeli až pak...
a omca: mám báječného muže, je to paráda, jsem spokojená :-)
Holky všem co už oslavily nebo teprve budou slavit 1 výročí svatby přeji všechno nejjjj !!!! :-D
Jak jste slavily nebo co chystáte?
Já se původně měla vdávat také v dubnu,ale nakonec jsme to přesunuli na červen!Jen jediné jsem vám dubnovkám záviděla - TO ÚŽASNĚ TEPLÉ POČASÍ :-D (nějak jste si to s červnem prohodily co ???? )
Ahoooooooj tak my jsme si udělali doma super večeři a připili si vínkem, teda já jen malinko ;-)
Jinak já jsem v manželství na 100% spokojená, manžel je super a vycházíme pořád spolu jako před svatbou :-) , ten rok utekl jako voda a za chvilku to uteče a bude srpen a už budem tři :-)
hrůza, ona je to fakt rok, mi to přijde jako včera:-) my budeme naše čarodějnice mít rochu hektické - práce, pak jsme pozvaní ke kámošovi na opékání, ale asi se na to vyprdneme a zkolaudejem obří vanu, co bude v budoucnu patřit švagrové :-p tak dokud je příležitost, tak musíme využít, než to pronajmeme:-D
určite rozmrazím svatební dortík, co jsem schovala a něco ještě vymyslíme:-)
tak holky, ať jsou i ty ostatní roky aspoň jako tento;-)))
mile damy ja jsem se vdavala ted v řijmu a planovali jsem to od konce srpna.Takze behem zari jsem vse zaridily sehnaly a hura :-D zadne dlouhe planovani přemysleni atd. ;-)