Zuhur, Mikanek: velkáááá gratulacee, počasí vám fakt vyšlo na jedničku, to budou krásné fotečky :-) No už mě to nějak začíná taky chytat, jak to tady tak čtu :-D
Dobré pondělní ránko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak kdo je na řadě tento týden? :-D
pavka411
marrsee
......?
Ufff, už má z toho motýly v břiše, jak to tu čtu a prožívám! :-D
No trochu závidím těm, co mají ty stresy už za sebou..Jak to tady čtu, tak mě to chytá čím dál víc..Já teď vyrážím do města dokoupit mašličky na vývazky a ještě nějaké hezké srdíčkové nálepky na výslužky..Tak papááá :-N
ahojky tak už to mám bohužel za sebou. Bylo to super, vše vyšlo jak mělo, hlavně to počasí. Strašně rychle to uteklo, hned bych si to zopakovala znovu. Ale nervy byly :-)
ahojky děvčata, moc děkuju za přáníčka ;-)
zuhur: moc ti to slušelo, to mi jsme se při spěchu zapomněli s taťkou vyfotit, když mě vyváděl před domem...
verunka: já už bych to znova asi nechtěla, nervíky byly se zařizováním, ve svatební den už jsem byla v klidu, ale už jsem ráda, že to mám za sebou :-D
evita_ij: Přesně tak teď tenhle víkend jsme na řadě my dvě o nikom jiném tu ani nevím... Už se na to těším, ale zárověň se toho bojím... :-)
verunka8: gratuluji..... :-)
již vdané paní.... počasí nám vyšlo perfektně, nečekala bych, že na začátku dubna budeme mít počasí jako v létě :-)
ostatním nevěstinkám, na které ještě jejich velký den čeká přeji také takové nádherné počasí...pak už jde všechno samo ;-)
z mých velkých příprav největší úspěch sklidili svatební noviny, každý mi je pochválil, jaký to byl výborný nápad, ještě jsem si stihla ukořistit jedny na památku :-)
eimmy: dává se myrta s jednoduchou bílou mašličkou, ale poslední dobou je ta mašlička nahrazovaná zdobenějšíma vývazkama a mnohdy už jsou jen vývazky bez myrty... ale myrtu bez mašliček jsem ještě neviděla ;-) :-)
zuhur: mě je to jasný, neboj, nemyslím si, že je to tvůj taťka :-D já jen, že tě takhle vyvádí ven k autu a to mě ved táta a s tím žádnou fotečku zatím doma nemám, ale chtěla bych s ním být někde vyfocená ;-)
i když jsem každýmu říkala, aby pořád fotili, tak těch fotek moc není.... už abych měla od profesionálů :-)
Zuhur: opravdu moc krásný dortík...
Holky já jsem tak strašně nervózní, to je hrůza, zítra už jedem pro cukroví, pro ndortík pojedem ve čtvrtek, já se bojím že nic nebudu stíhat... :-(
Hlavu vzhůru, marrsee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Hlavně klid!
My byli včera konečně domluvit podrobnosti v restauraci. Takže:
oběd 13:30 - 14:00
tradiční polévka s játr.knedlíčky a domácími nudlemi (musím poprosit strýce). Jako druhý chod maso dvou druhů s vajíčkem na tom, plus americký brambor, obloha....
Na 18 hodin raut.
Dovolí nám si vzít vlastní víno a slivovici. Od nich musíme vzít min. 6 litrů tvrdého alkoholu.
Cukroví a pochutiny vlastní.
Výzdoba jejich - do fialovo růžova - moc krásné. Včetně kytek na stolech.
Mám za úkol udělat zasedací pořádek, prý je to o 100% lepší a není chaoz.
Naši nejdřív byli proti tomu, když jsem s tím přišla, tak jsem byla ráda, že pan provozní tohle řekl a naši to museli vzít :-D
A taky jsme včera dokončili přípravu na faře. Poslední schůzka je den předem v kostele, řekneme se co a jak a kde. :-N
Miláček včera začal být nervozni, když už tak slyšel všechno konkrétně, tak to na něj padlo :-D prý je to už reálné! hello, vítej v klubu! :-p
Vdané paní, jak jste to teda měli nakonec s focením - kdy jste šly? - počasí jste měly perfektní až do večera, tak se moc těšíme na krásné jasné fotečky! :-N :-N :-N :-) x-)
No mě dneska dopoledne volala kamaráka a řekla mi že nám na svatbu nepůjde, prý tam nikoho nezná, strašně mě to mrzí a myslím že to bylo slyšet i v telefonu... :-( :-( :-( :-(
Nějak se nám vše kazí .....