no tááák. domácnost bude celá a manžílek dostane dárek :-D
Já už konečně taky vim, co koupím našim a tchýni, ale ještě musím vymyslet něco bráchovi, švagrový a synovcům :-/
Protože vstávali do práce a potichu jim to asi nejde.Jsem je odpoledne zprdla oba dva,že trošku soucítění by neškodilo.Pak jsem si chtěla ještě zdřímnout,ale to mě zas nenechali psi...Prostě paráda...
Je , ja bych si taky dala rict!! Takova romanticka vecere. Mnam, mnam. Ja jdu zitra se synovcem na Mikulasskou, manza ma denni, takl stejne neni doma. A az prijdu , tak pak budu odpocivat.
Uz se na to tesim. No nejdriv jeste zajedu k nasima pak budu odpocivat.
Uz aby to bylo !!!
Ted mi manza napsal, ze prijde az v devet z prace ze maji nejaky hlidani na hokeji. No to jsem rada :-(
Dela mestaka.
Ted jsem ale nastvana. Clovek se na neho cely den tesi a on nehlioda hokej, ale volal ze nevi v kolik prijde a ze jde na pivo.
Uz mi fakt leze na nervy.
Pekne me stve. Ja se tady pizlam s jidlem, chystam mu varim, zehlim, peru. Tesim se na neho. A on si mi klidne zavola a ze jde s kolegou na pivo. Nikdy to nedelal a jeste mi schvalne popreje pred kamaradem ironicky dobrou noc. A rekne mi ze nemam cekat ze nevi kdy prijde.
A ja husa se na neho tesim ! Cely den mu to pisu, ze se ho nemuzu dockat, ze je mi smutno a on mi to udea schvalne. Dela to ted casteji . a to nikdy na zadne pivo nechodil.
ahoj holky ;-)
mimochodem, můj manžel se vrátil v jednu ránu, protože byl s kamarádem na pivku. Nejvíc mě vytáčí to, že když přijde domů, je trochu pod vlivem a to si chce nejvíc povídat. A já bych se alespoň na pár hodin vyspala a stejně mě vzbudí a musí mi říct všechny své zážitky, to je taky žůžo :-x
Peťko,tak to je můj manža úplně stejný-taky je pak ukecaný.Jakoby chtěl zakecat,že je připitý a já bych mu pak někdy s chutí o to víc bacila!Včera byl ale v poho.Byli s mým otcem tak ofrklí,že se ode mě nechali do hospy odvést a pak čekali,až se budem s mamčou vracet,až je vyzvednem.