Ahoj holky, nic vazneho rozvod nehrozi jsem spolu porad a stastni. Jen jsme meli krizi. Manza se proste rozhodl ze si chce jeste uzivat uzit si novy byt sam bez deti a je jeste mlady. Nechce ted ne nikdy, ale po pul roce snazeni to byla takova pecka, ze me to trochu dostalo a tak jsme se kvuli mymy naladam hadali. On to nechape jak jsem se citila, kdyz to najednou z nechraneneho sexu udelal chraneny Dava si pozor aby nahodou neco nevniklo dovnitr :-) Mrzi me to ale co mi zbyva !!
Lin: některé chlapy nepochopím...U nás jsem to brzdila já.Ne,že bych si chtěla užívat,ale měla jsem strach,ať pak nesedím s mimčem doma a on aby lítal za zábavou...
Kozi jde to, dnes jsem byla na vstupní prohlídce do práce. Sice už jsem měla nastupovat tohle pondělí, ale změnili mi to, tak budu nastupovat příští pondělí (26.11)
Tak musely se s tím smířit. Dneska si dokonce musely ve školce ustlat. Babička mi je zapoměla vyzvednou a tak tam byly chudinky až do 16.15 hod. Myslela jsem si že mě omejou když jsem přišla k babičce a ona mi řekla, že si myslela že je má vyzvednout příští týden a ne tenhle ]-(
Jo to je super, ale školka je u nás otevřená od 6.15 a já už v 6.15 musím nastupovat do autobusu a není to zas až tak kousek od školky. Snad se půjde nějak domluvit