tak mě to jinak nevadí, že si zajde s kámošem na pivko, to já pro něj taky klidně pak přijedu, když jsme třeba u moji mamky a má chuť na točené pivko. Mě spíš jde o to, že mu to pak tak děsně kecá x-) už se těším, až Matýsek povyroste a já si taky budu moct vyrazit s kámoškama třeba na vínko ;-) :-)
a co mě ještě dokáže naštvat je to, že řekne přijdu třeba v děvět a přijde o půlnoci, já pak nevím, co se děje..už jsem mu ale vynadala, tak mi už řekne, že se zdrží dýl a je to v poho.
Čaute holkíí. tak jsem normálně proflákala celý víkend :-)) v pátek jsme byly s mamkou a od nich z práce na bowlingu (tak tam jsem to jaksi trochu víc přepískla s pitím) a v sobotu byla pro změnu rozlučka s mojí nej kámoškou, která mi odlétá do Irska :-(. Takže to se přepísklo taky :-D No a včera jsem nebyla ničehož nic schopná... Ještě že maminka mě zachránila a udělala oběd i pro manžílka :-)
Cholkí,to já jsem si plánovala odpočinek a nic...Vařila jsem a večer jsem místo odpočinku lítala s mým drahým manžou po návštěvách...Dnes jsem se rozhodla prát oblečky-jsou toho 4 vrchovaté tašky a k tomu deka,povlečení...A to mě ještě čeká úklid celého domu.Vůbec se mi nechce...
No, jsem se nějak rozjela :-D To vždycky dopadá tak, když celý rok nikam nechodím a pak takhle... :-)
Jůůůů, kozi, to se bude mít Terezka jako v bavlnce a voňavá :-D
Téda cholkí,vy toho dnes moc nepokecáte,co?No,já asi taky ne.Je mi teď nějak divně.Teď jsem alespoň trochu pojedla...Praní nechávám na jindy.Dnes na to nějak nemám.
hojky děvčata!! :-)
tak já nevím, kdy mi ten chlap nainstaluje ten net! ]-( Už mi to slibuje jak dlouho, měl se včera stavit - nestavil, tak mu volám a on, že je na Ukrajině 8-(
tak jsem volala jeho kolegovi a ten, že mi to do pátku udělá, ale musí přestat pršet... :-x :-S
Včera jsem konečně úspěšně dozdobila perníčky (mamča se už smála,že jsem profík,že je můžu dělat na zakázku :-D ).Mamča dolepila linecké a ořechy a dnes nás čeká zdobení,takže Vánoce můžou začít.Ju a naši nám včera koupili postýlku i s matrací,takže už se může klíďo píďo i Terezka narodit :-D
hojky Veru! No já už jsem bez toho netu jak bez ruky... a co teprve ten můj Jarouš, já můžu na net aspoň v práci, ale on... :-N
Tý jo, jsi dobrá, já se teprve o víku na to pečení chystám! :-D
akorá nevím, co ještě koupit mamči na vánoce - mám pro ni už kabelku a hned po vánocích má narozky, takže voňavku už mám taky... :-D , ale ta kabelka je jaksi málo a nevím, co jí k tomu ještě dokoupit! 8-(
Jinak už mám ale pro všechny všechno! Jen Jardovi ještě dokoupím nějaké blbinky! ;-)
No nazdár,Terezko naše!Kde ses toulala,uličnice jedna!
Ded:no,já mamči zaplatím hodinovou kosmetiku-pod stromečkem dostane poukaz,ať si odpočine,mamuška moje!Taťuldovi kupujeme mikinu.Manžovi trenky,ponožky a něco z té nové řady Adidas-buď sprey,nebo sprcháč.My budeme mít pod stromečkem tu postýlku.
rez: já myslela, že už jsi úplně emigrovala z beremka i koňa! 8-)
kozi: no já fakt už nevím, co té mojí mamulince drahé! no ale něco vymyslím - snad! :-N
Cholkí,ja se tak těším na pátek!Máme firemní ples-budeme tam mít představení v míchání nápojů,pak budou míchat celý večer,předtančení standartních tanců a v půlnoci striptýz (i pánský ;-) ) Navíc bude i tombola.Ju a taky jsme dostali mega prémii na Vánoce.U mě to dělá 6.tis.navíc.Tož pak za to stojí tam sem tam na ty 2 hoďky zajít na výpomoc.
čauky, děvčátka.
Teda Ded, ať si ten chlápek nevymejšlí a kouká makat :-)
Ha, Terča se taky ukázala - asi se nějak moc snaží s manžílkem, tak nestíhá :-D
Verčo, tak ty budeš trsat jo? Tak bacha aby se ti nezamotala hlavinka.. 6tis je krásných, ty se hodí ;-) to bude dárečků pro Terezku
Ju,teď se penízky hodí-Vánoce,Jarda narozky,kočárek pro malou,pak nábytek,lednička...Vypadá to totiž natolik nadějně,že než se malá narodí,měli bychom už sami bydlet.Naši s námi budou mít jen ještě chvíli společnou kuchyň,ale obývák a ložnici už by měli mít dole.
Sun:neboj.Já budu jen koukat...a doufat,že mi namíchají i nealko nápoj :-D
Sun: ju a ty dárky pro Terezku...Ta malá potvůrka se ještě nenarodila a už má větší šatník,než co jsem kdy měla já a to mi ještě veze oblečky kámoška z Irska,pak další máme u kámošky,co má obchod s oblečením a sestřenka mi posílá dalších 6 pytlů!Kdy ona to vynosí!Ju a to nám ještě známý půjčí kolébku-bude jak malá princeznička...