Ahoj, Terez. takže králíčka takhle připravujete na pekáč jo :-D :-D
Ded: no tak to asi jo, nebo dočista zapomenu, jak takový čert s mikulášem vypadá ;-)
ahojte, tak co, jste všechny, neodnesl si vás čert?
Patynka jich venku pár potkala, dostala bonbonek, vůbec se čertů nebála, naopak se ji moc líbili x-)
já jsem byla taky strašpytel ;-) :-D
Maty je v pohodě, v noci mu dám dvakrát napít a spíme až do rána :-) ale co je zvláštní, nemá rád, když je v kočárku, jako ostatní děti :-x
Nazdar cholkí!Byla jsem dnes na kontrole.Máme se k světu.Srdíčko nám tluče jako o závod,kopem jak zděšení a jsme obři.Já už vážím 79,1 kg.Jsem jak slon...
Celkem dobře,Terezko.Maličká začíná být živější.Už mě ani moc nenechá vyspat-už mě asi připravuje na to,až se narodí :-) Jarek včera ucítil poprvé ručičku a byl z toho dost na měko.Furt mi pusinkoval bříško a volal na Terezku.Pak se mě ptal,jestli jí to nevadí,když ji tlačil na tu ručičku.Je úžasný!V takových chvílích si říkám,že jsem neudělala chybu a že bude mít Terezka skvělého tátu.
Koukám, že je to stejný. Člověk by řek pátek = klid a vono ne. Teď už mám hotovo, všichni jsou pryč a já tu jsem naprosto sama samotinká. :-( Bych radši šla domu, než držela stráž ]-(
Verčo, to je krásný. Oni chlapi fakt dokážou překvapit!! Já jsem zvědavá na toho svýho.
Teri, moc ti to na fotečkách sluší... tak snad brzo už s vlastním bejbátkem
Teri,neboj,taky se dočkáš.Pak už budu mít buclíka na světě,budu přebalovat jak zděšená a budu Ti závidět těch nádherných 9.měsíců těhu ;-)
Vladuško,můj muž si strašně mimi přál,ale já jsem měla strach,že je na něj moc mladý.Nakonec se vytáhl,frajer!:-) Kdyby ještě tak byla stejně fajn jeho rodina,zatím mi ale švagrová pěkně žere nervy...
hoj holky - my jsme měli poradu celé firmy (172 zamců) a dostaneme na ruku příští týden navíc 3000 Kč plus ještě něco navíc bude přímo ve výplatě - tak jsem zvědavá, kolik to bude ;-)
a příští rok by se nám měly mzdy zvednout v průměru prý o 15% - tak jsem zvědavá, sice do základu nám přidají jen 3% jako vždy, ale zbytek by měly být alespoň ty prémie no! Tak uvidím! Ale těmi prémiemi mě docela příjemně překvapili!!! :-)
No tak to budou alespoň trošku lepčí nakupy :-D.
Já jsem taky dostala jeden plat navíc.. se zaplatí dluhy a bude alespoň klid ;-)
Verčo, já právě taky s mým mužíčkem váhám... normálně je takový nedospělý a hlavně nezodpovědný, proto se dost obávám :-D, ale pak zase tak překvapí a rozněžní se nad tím, jak to bude hezký... kdo by odolal :-D