Kozi: tak to bude malá vybavená na každý den v roce :-D. To jí závidím už teď :-). Tak holt nebudeš utrácet za oblečky, ale máš na plenečky a botičky a dobrý papání a tak :-). Děti se maj rozmazlovat... od toho je máme ne:-D (v míře samozřejmě) ;-)
no já tu taky nemám šéfa, ale už jsem zase zaúkolovaná... ]-(
u tchánů pořád pohodička...včera za mnou dokonce tchýňka přišla a začala vykládat - pomluvila jejího manžela a tak...no prostě jsme ty chlapy zdrbly... :-D
ale Jaroslav mě včera nas*al... 8-( jsem se chtěla dívat na ordinačku, ale furt se ptal, kdy to zkončí a furt "funěl" otráveně, tak jsem to po druhé reklamě vypla, páč toto fakt poslouchat nemusím... 8-(
ale jináč pohoda! :-)
akorát jdu zase reklamovat kolo :-D a pak ještě jednou a už budu chtít fakt prachy a pak si koupím v normoš obchodě! ;-)
a co u vás nového?
Nemusíš poslouchat funění,jo? :-D Né, chápu, tak asi chtěl sex,no :-D
Zas kolo?????????????? :-N To je v p*deli =-)
U nás novýho, objednali jsme si sporák. A dostala jsem vánoční dárek od Karlíka, chtěl mi ho zabalit, ale neměl šanci:-)
ale prdlačky, on že prý manuálně maká a chce se vyspat... ]-( si asi koupím sluchátka a bude...se s ním nebudu rozčilovat 8-)
No ono jako jezdí, ale já si šla dokoupit nosič a košík na kolo a pán mi řekl, že si na tom za chvíli rozmlátím hubu, tak mi řekl, co jim mám říct, jako závady...pak že mi to stejně zase "povolí" (nebo mi s tím povolením pomůže :-N ) a po třetí už mi musí vrátit prašule a pak, že mi za stejné prachy prodá o hodně lepší kolo i s ročním servisem zdarma! ;-)
a co dostaneš od ježíška???
já foťák a Jaroslav ode mě mobil! ;-)
Mě se líbí, jak je najednou Jaroslav :-D
Foťák?Se máš.
Já jsem si včera v Tescu vydupala takového velkého sobíka ve vánočním svetru:
http://wg-vz-hane.inext.cz:81/proddet...
Něco podobného, ale je větší amá takovej ten zelenočervenej svetr se sobem:-)
prooooč - já mu dycky říkám Jaroslav -teda jako když o něm mluvím -i v práci zásadně říkám Jaroslav! ;-)
ten odkaz se mi neukazuje... :-(
já si od babi koupila bundu - úplně čupr! V novém obchůdku Addessa, co nám postavili u sparu! ;-)
Ještě si mám koupit něco od mamči, ale nemám vůbec čas! ještě musím Jardovi něco dokoupit - obal na ten mobil a pár maličkostí a tak! ;-)
nevím, já si vždycky v Tescu vybrala, ale to, co se mi tam líbilo už nemají, takže mám smůlu!!! :-N
to je tak, že se furt rozhoduju a pak zapláču na výdělkem... :-D
a ještě jsi mi neřekla, co že to dostaneš od toho Kájoša?! =-) :-)