Nevěsty, které se vdávaly 7.7.2007

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak pokračujeme v novém.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já fičím do práce,holky moje!Mějte se zatím krásně a ať vám to rychle utíká v práci.PA!
Odpovědět
Kozi: tak to bude malá vybavená na každý den v roce :-D. To jí závidím už teď :-). Tak holt nebudeš utrácet za oblečky, ale máš na plenečky a botičky a dobrý papání a tak :-). Děti se maj rozmazlovat... od toho je máme ne:-D (v míře samozřejmě) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sun:to jo a malá bude asi nejrozmazlovanější mimi v okolí.Uz teď jsem říkala,že když se někdo zeptá,co pro malou chceme,tak řeknu plínky.
Odpovědět
Tož kde jsze ženuše? :-o :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tož zde! :-D
Odpovědět
Si myslím, nemám tu šéfa, tak lážo plážuju, teda trochu,no, nechal mi tu úkoly :-D jak se žije u tchánovců?Pořád pohoda?
Odpovědět
Profilova fotka
no já tu taky nemám šéfa, ale už jsem zase zaúkolovaná... ]-( u tchánů pořád pohodička...včera za mnou dokonce tchýňka přišla a začala vykládat - pomluvila jejího manžela a tak...no prostě jsme ty chlapy zdrbly... :-D ale Jaroslav mě včera nas*al... 8-( jsem se chtěla dívat na ordinačku, ale furt se ptal, kdy to zkončí a furt "funěl" otráveně, tak jsem to po druhé reklamě vypla, páč toto fakt poslouchat nemusím... 8-( ale jináč pohoda! :-) akorát jdu zase reklamovat kolo :-D a pak ještě jednou a už budu chtít fakt prachy a pak si koupím v normoš obchodě! ;-) a co u vás nového?
Odpovědět
Nemusíš poslouchat funění,jo? :-D Né, chápu, tak asi chtěl sex,no :-D Zas kolo?????????????? :-N To je v p*deli =-) U nás novýho, objednali jsme si sporák. A dostala jsem vánoční dárek od Karlíka, chtěl mi ho zabalit, ale neměl šanci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale prdlačky, on že prý manuálně maká a chce se vyspat... ]-( si asi koupím sluchátka a bude...se s ním nebudu rozčilovat 8-) No ono jako jezdí, ale já si šla dokoupit nosič a košík na kolo a pán mi řekl, že si na tom za chvíli rozmlátím hubu, tak mi řekl, co jim mám říct, jako závady...pak že mi to stejně zase "povolí" (nebo mi s tím povolením pomůže :-N ) a po třetí už mi musí vrátit prašule a pak, že mi za stejné prachy prodá o hodně lepší kolo i s ročním servisem zdarma! ;-) a co dostaneš od ježíška??? já foťák a Jaroslav ode mě mobil! ;-)
Odpovědět
Mě se líbí, jak je najednou Jaroslav :-D Foťák?Se máš. Já jsem si včera v Tescu vydupala takového velkého sobíka ve vánočním svetru: http://wg-vz-hane.inext.cz:81/proddet... Něco podobného, ale je větší amá takovej ten zelenočervenej svetr se sobem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
prooooč - já mu dycky říkám Jaroslav -teda jako když o něm mluvím -i v práci zásadně říkám Jaroslav! ;-) ten odkaz se mi neukazuje... :-( já si od babi koupila bundu - úplně čupr! V novém obchůdku Addessa, co nám postavili u sparu! ;-) Ještě si mám koupit něco od mamči, ale nemám vůbec čas! ještě musím Jardovi něco dokoupit - obal na ten mobil a pár maličkostí a tak! ;-)
Odpovědět
Jaktože se ti neukazuje?:-( Bundu jako zimní,jo?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
píše mi to, že stránka neexistuje :-( jj, zimní ;-) takovou zelenou, a je taková delší (k zadku), takže mi nefouká na záda, když jedu na kole! ;-)
Odpovědět
No vidíš. http://www.haneltoys.cz/ Najeď si sem, dej eshop a dej vyhledat sobík, objeví se méďa se sobíkem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no tak na to haneltoys se dostanu, ale ten eshop mi nejde otevřít - píše mi to, že na webu nastaly potíže :-S
Odpovědět
Aha, tak na to kašli, prostě je krásnej a strašně hebkej a velkej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem právě včera taky byla v Tescu, ale nic tam nemají - už snad půl roku jedno a to samý! ]-(
Odpovědět
A to mě se zdá že mají dost...u nás jsou teď dvě Tesca, jedno místo té Komuny, jak byla v televizi, že ji zbourali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, já si vždycky v Tescu vybrala, ale to, co se mi tam líbilo už nemají, takže mám smůlu!!! :-N to je tak, že se furt rozhoduju a pak zapláču na výdělkem... :-D a ještě jsi mi neřekla, co že to dostaneš od toho Kájoša?! =-) :-)
Odpovědět
Toho SOBA :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo to je vlastně ten svetřík že?! ježíš mně to dnes vůbec nepálí! :-N
Odpovědět
Ne, to je SOB ve svetru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo ahááááá :-D , já jsem dneska fakt na odstřel! :-N a tento foťák dostanu ;-) http://www2.olympus.cz/consumer/29_mj... a Jarda tento mobil: https://shop.client.tmo.cz/phone_deta... ve skutečnosti je o hodně hezčí! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
akorát ve stříbrném ;-) i když si teda nejsem přesně jistá v tom "přesném" označení toho foťáku - ale přesně tak vypadal! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kde jsi zase zmizla!!! ]-( 8-)
Odpovědět
Pěkně, jste se rozšoupli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
že jo! :-N já jsem ani nečekala, že za mě Jarouš tolik utratí...no a já dostala moooc velké prémie, takže jsem si ten mobil pro něj mohla dovolit! ;-)
Odpovědět
Vždyť jo, pak zas budete spořit každou korunku, jen si udělejte radost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no však právě! ;-) to jsou jedny z posledních peněz, které můžeme "jen tak" utratiti, takže toho využíváme! ;-) a co trouba - jsi spokojená? :-)
Odpovědět
Příjde teprv ke konci týdne a pak námji musí někdo zapojit ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?