ne! ;-)
to už si musí příp. hlídat ti noví majitelé víš! ;-)
my by jsme to přehodili klidně už teď, jenže by jsme museli znovu přihlašovat na ten měsíc popelnice v novém tr. bydlišti a bych se na to vyprdla to ještě platit, když mám v tom bývalém zaplacený celý rok! ;-)
čusky :-D
tak jsem se včera byla mrknout na trhy a jako každý rok jsem zjistila, že trhy nemají s Vánocema nic společnýho :-D
S tím trvalým bydlištěm by to podle mě neměl být problém. Vlastně skoro o nic nejde, jen o to, aby ti došla úřední pošta (jinak jsi ve stejném městě...) :-)
tak já myslím, že kdyby se tam ti noví chtěli přihlásit, tak by na matrice zjistili, že jsme tam furt ještě my! ;-) Takže ošetřené to je, ale nepředpokládám, že budou tak pružní, a jak jsem už psala, hned 2.1. to přehlásíme! ;-)
vůbec nic... :-| my jsme spolu na Silvouše vlastně ještě nikdy nikde nebyli - 2x u nás byla kámoška, když jsme byli na bytě - tak to nebylo špatné, ale chtělo by to vymyslet něco s větší bandou - jenže tento rok zas nejsou prašule, takže budeme asik doma čučet na TV ]-(
a vy co? :-)
no já byla poslední dva Silvestry sama doma :-(. Dělal u bezpečnostní agentury a oba dva roky mu vyšla noční :-| a letos jsem teda chtěla vyjet s bandou (nebo i sami) na hory a než se můj drahý rozmyslel co a jak a koho a proč, tak všecky chaty, na který jsem měla zálusk byly fuč... ]-(
já jsem pak navrhla, že bysme teda alespoň jeli do tý Plzně, kde pracuje(tak střecha nad hlavou tam je, jídlo si tam taky uděláme) a z toho baráčku je krásnej výhled na celou Plzeň. Tak i tohle by bylo hezký :-)
Ahojte :-).
No tak já jsem normálně včera nepotkala jedinýho mikuláše s čertem :-(. Je to takový smutný, když tahle tradice jaksi mizí :-(
Veru, tak ty dudlíky jsou fakt hustý!! Fakt mazec :-D