Tak holky, jsem se dozvěděla rozpis na závěrečné zkoušky. Tak na AJ jdu už v sedm ráno a pak na obhajobu a odborné předměty až úplně jako poslední ze všech, tedy 23. to mám teda radost :-(
Moni neboj, ve finále je to úplně jedno, kdy jdeš...Já jsem dělala státnice v úterý, ve čtvrtek a v pátek, takhle rozkouskované to bylo taky pěkně na *ovno, jsem byla ve stresu celý týden, hrůza děs...ale zase jsem si vždy ten předmět mohla zkusit projet den předem, i když reálné to teda moc nebylo
:-N
:-D :-D No tak to by u mě taky nebylo reálné..mně by to ani moc nevadilo, ale už slyším holky, jak tam panikaří, co bylo blbě, jak ten a ten se choval blbě a mě vadí poslouchat ty pitomé řeči..no, ale asi se budu muset obrnit trpělivostí a ono to půjde, ono mi vlastně ani nic nezbude :-D :-D :-D
ne nezbyde, já jsem byla taky na prášky, když třeba řekly ty co tam byly, že na nějakou otázku vůbec nechtěj to co jsme se na ní učily, ale něco jiného apod.
martinko ale jen jestli Tě to bude bavit a nebude Ti to vadit :-)
Já Tě Martí obdivuju, já bych na to nervy opravdu neměla.....fakt ne...ani se na to nemůžu dívat, když do dělá kamarádka, mě dochází nervy za ni :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ty zahrady jsou fakt nádherný :) Akorát mi na takovou zahradu nemáme pozemek :-(
Martí, to je jediný, co by mi stálo za to, to s nervama vydržet, že to udělá někomu radost.....
Moni :-D
Kdyz ja jsem na tyhle serepeticky.. vsichni cumi co jsem si vse udelala na svatbu a pry to je zbytecne a ja nevim kdesi cosi,, ale me to proste bavi no :-N :-D
No jasně, Martí, já na Tvém místě, kdyby mě to tak bavilo, tak si to taky dělám pro sebe....o tom žádná, ale jsem na tom stejně jako ANET, já bych prostě ani tu trpělivost naučit se to, neměla...ty drátečky tenoučký, jedno očko, druhé očko....bych taky možná byla brzy bez oček já :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D