Dobré ráno, já krásně, ale nějak se mi hnul asi nějaký sval či co pod krkem, strašně mě bolí krční páteř :-N
Ujeli mi dva autobusy, ale jinak se mám faaaaaaaajn, je pátek :-D
no co, mi přišlo že mám neskutečnou smůlu :-N a doprkýnka už vím proč :-N
včera mi přes cestu přeběhla černá kočka a dneska jsem jí potkala na cestě zas-přejetou a pak mi tam proběhla ještě jedna živá :-N
Anetko, tak to budeš mít fajn odpoledne. To já budu doma a budu se snažit něco se naučit....
Dobré ráno, Martinko, upřímně, já se taky nemohla z pelechu vykopat...ani otevřít oči ne, natož vylézt...dneska to byl nadlidský výkon.
Mimo to, baběnky, dejte mi tip na víkendový oběd. Jeden den budu dělat něco z panenky, ale co na druhý den??? Co máte v plánu vy?
Anetko, nedělej mi laskavě chutě...já dneska ještě ani nesnídala.... :-) Ale dala bych si, dala.....
My jsme si nedávno s holkama udělaly garden party a grilovaly lilky.....no to byla slast a pak rajčátka, papriku a jarní cibulku...no, bylo to opravdu výborné!!! x-) x-)
jo Lucka mi taky říkala, že je dobrá grilovaná cuketa ;-) ale nikdy jsem žádnou zeleninu negrilovala, jen brambory :-N :-D ale může to být moc dobré...Tom mi včera říkal, že bych si měla někam vyrazit s holkama, že už jsem nikde dlouho nebyla. Asi má pravdu, ale když jedna je těhotná, tři jsou daleko a další věčně nemaj čas :-N KDo si se mnou půjde zapařit? :-N škoda MArtinko, že tu rozlučku nemáš tento týden :-N
Cuketu jsme grilovaly taky a taky to byla slast....fakt výborné!!!
Já bych zapařit šla, ale dneska teda určitě ne, ale hlavní problém je, že jsem dost z ruky..ale do Prahy se na pařbu chystám, s kamarádkami, její přítel tam má byt, tak přespat máme kde....takže snad to výjde, ale asi až tak koncem června... :-D :-D
Moni i to je mozne... vcera jsme dostali nadano v 09, ze nam nevadi, kdyz se michaji rasy psu :-p
Jj.. tak cuketa je vybornaaa x-) x-) tu miluji a jeste kdyz se naplni mletym x-) Anetiiiii ;-( tak dojed nekdy a pujdeme :-D :-)
No, to chci zkusit v troubě, tu cuketu s mletým masem...co mi z toho vzejde, ví bůh :)
Aha, no tak to tady jednoho krásného dne možná taky dostaneme :-D :-D
já teda fakt nechápu tyhle co tě poučujou co se smí a nesmí :-N
zkusím se na víkend domluvit se švagrovou, jestli nepůjdeme někam posedět, ale ona asi jede za tátou do Rokycan :-|
Martinko, fakt?? To ji normálně vydlabeš a nacpeš tím masem, že?? Nebo to upravuješ ještě nějak? Vida, že bych místo panenky udělala plněnou cuketu??
Ale já si myslím, že to přežijeme, ne? :-D :-D
moni to by mohlo být dobrý, ale obávám se že ten můj masožravec by to nepapal kdybych mu řekla že je to cuketa :-N ale taky bych mohla udělat lasagne x-) ty už jsem dlouho nedělala...
Aneti, ja taky neee.. jooo beru, ze kazdy ma jiny nazor, ale i tak musi akceptovat nazor druhych, at je podle nej spatny nebo dobry ;-)
Moni.. no udelas si smes mleteho... ochutis ho, ja davam koreni jake mi padne do ruky.. aby to melo smrnc... rozkrojis na pul, vydlabes a nekdy tu smes smichame s tim masem.. naplnis cuketu, posypes syrem a nechas zapect;-) nekdy zaleju vyvarem z extra silneho bujonu;-) ale jenom malinko, aby byl sosik x-) x-) x-)