no ještě se na tu černou dojedu podívat do děčína naživo, jestli se mi bude líbit a pak si tak nechám od nějaké firmy na zakázku vyrobit taburet k tomu, aby to tam šlo přišoupnout a vytvořilo se tak místo na spaní...
NO jo, teď je takový výběr, že člověk neví co má pořídit :-D :-D Vidět ji na živo bude určitě rozhodující. škoda, že není rozkládací, ale i s tím se dá nějak naložit a jak koukám, ty už plán máš ;)
Snažím se učit, ale vůbec mi to neleze do hlavy....děs.
jé jak já jsem ráda, že se nemusím učit, vůbec mi to jako nechybí...Když si vzpomenu na sebe loni, jsem ležela od rána do noci v papírech, tfuj :-D
no ale andrej, léky dítěti na dosah bych teda nenechala |-|
No jo, ke všemu jak chodím do práce, tak se můžu učit nejdřív od šesti navečer a to zvládám max. do desíti....takže se toho moc neučit nedá :-( Už se těším, až to budu mít za sebou.....Konečně otevřu The phantom of the opera a začtu se a ještě tady mám Ideal Husband, tak na to se taky těším, si počtu :-D :-D :-D :-D
no jo je to opruz, obzvlášť u toho zaměstnání, já u navazujícího pak už nevydržela, ale zatím nelituju a jsem ráda, že se hlavně nemusím učit, člověk by dělal rád cokoliv jiného komě učení, třeba i okna myl :-D
kam jdeš Andrej? Pa
Mně kamarádka vyrobla náhrdelník s náušnicema, minule jsem od ní dostala další náhrdelník, červeno-černý, fakt nádherný (nosím do práce hodně kombinaci červené a černé) a teď mi k tomu dodělává náušnice, už se těším x-) x-)