já se nebudu přeci rozhodovat pro barvu látky kvůli dětem, ale podle toho co se mi líbí...Ta černá se mi líbí, ale bojím se že to tam bude moc tmavé, tak uvidím, jak to bude teď vypadat...;-) když by se mi to zdálo moc tmavé, tak půjdu klidně do světlé látky ;-) :-)
No ale až ti to zapatlou jahodama a čokoládou, tak asi moc ráda nebudeš :-| to nemyslím nijak zle, ale aby jsi pak neměnila každej rok sedaču, radši budu přizpůsobovat věci dětem, než mít sedačku jak prase |-|
marti minulý týden jsi říkala něco jiného :-D
já nesnáším jak na dovolených vždy děti poletují po hotelových restauracích a rodiče se kvůli nim ani nenají a střídavě za nima poletujou. takže tohle teda jim budu tlouct do hlavy od začátku, že jídlo se sní u stolu, počká se až dojedí všichni a pak teprve se bude od stolu vstávat, tak doufám, že moje děti jednou nebudou tupounci a naučí se to :-D
Anetko, ale to není jen o tom, že bude jíst u stolu, bude si kreslit, omylem si obarví ručičky a pak omylem obtiskne na sedaču, nebudeš mu furt stá za zadkem a třeba ti uteče od stolu a plácne někam něco, nebo u kojení se poblinká.. :-|
Anetko :-D no dobře, jde vidět, že jsi zásadová, já jen popisuji, jak to funguje u tety :-N :-D měly fixama popsanou i televizi a to si původně malá kreslila v pokojíčku :-N :-D
Anetko,já bych šla do černé, látkové (já nevím, ale už něklikrát jsem vyzkoušela, jak se dívá na televizi na pohovce z kůže a neměla jsem z toho tak relaxační pocit jako na látkové) a oživila to světlíma polštářkama....ale to je jen můj názor..jsem se vžila do situace, kdybych šla nakupovat já :-N
Jinak na výchovu dětí máme stejný názor ;-)
no proč ne andrej, jsou rodiny, že daj malým pastelky a řeknou jim ať pomalují zdi, tak jsem myslela, že jako teta chtěla oživit obývák a proto dala malé pastelky a zavřela jí v obýváku :-D
Jako mně se ta černá taky fakt líbí ;-) právě s tou kůží, jako mně se světlá kůže děsně líbí, ale na sezení a válení se to asi taky pro mě není
ne, tak taková rodina to není :-D
taky malá dostala na zadek, ale ona je jak čert divoká, tohle se jí podařilo v době, kdy si strejda dělal v kuchyni kávu :-D
NO právě, kůže se mi taky hodně moc líbí, ale zase volím tu praktičnost....já ji chci právě se na sezení a válení se :-N a co opravdu nesnáším, když si sednu, třeba i v autě, na koženou sedačku, v létě v sukni a "přilepím se", tak to jako fakt nemusím... :-S :-S