1985 (V.) - Letní novomanželky

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Vitam vas v novem tematku x-)
Odpovědět
Taky to nechápu, každý má svůj názor a nechápu lidi, kteří vehementně prosazují svůj vlastní názor, jak nám tehdy říkali na jenom školení - pamatujte si, že neexistuje špatný názor, jen ten názor má každý jiný, ale nikdy nemůžete říct, že je špatný, nanejvýš, že s ním nesouhlasíte, né proto, že je špatný, ale že máme na věc názor jiný....a je to pravda. No, Martinko, tak to do toho zítra půjdu, a jak dlouho to v té troubě pečeš?? Už teď na to mám chuť, musím si zajít nakoupit...doufám, že seženu cukety :-S :-S
Odpovědět
A loupeš tu ceketu nebo ne?? Já bych ji osobně neloupala...
Odpovědět
;-) Moni ja nevim, vzdy do toho pichnu nebo ochutnam... to mlety je skoro hned.. tak az bude to maso.. cuketa by mela byt mekka, ale ne moc.. spis aldente :-D ;-) cuketu neloupu ;-) S tim nazorem to tak mam taky ;-)
Odpovědět
jé, to může být dobroučký, já bych řekla, že tak na 180°C těch půl hodinky cca, ne?
Odpovědět
já bych tam ten sýr dala teda o něco později, aby se nespálil
Odpovědět
No tak já se potom s vámi podělím, jak jsem si pochutnala na cuketě s masíčkem a sýrem...fakt už se na ni těším. A jako přílohu něco dáváš? Anetka šla domů, nebo co??
Odpovědět
Jéé, nešla :-D :-D Taky bych ho tam dala o maličko později.....fakt už na to mám mega chuť....
Odpovědět
mňam to může být fakt dobrý...JAko přílohu bych k tomu volila buď tmavé pečivo, nebo k tomu do trouby přihoď brambory ;-) (třeba už předem uvařené, aby se opekly) a nebo nějakou bramborovou specialitku, s bramborama se toho dá spousta vymyslet... ;-)
Odpovědět
Jojo, dám k tomu pár jinak upravených brambůrek..no holky, ještě že vás mám, to si bude zítra manžel pochutnávat.....Zeleninu má moc rád, masíčko v tom bude taky a brambory miluje....takže super!! Panenku mám v mrazáku, takže ta tam vydrží do příštího víkendu :)
Odpovědět
jé tak to Ti úplně závidím, mě tak baví vařit a vymýšlet si jídla x-) hrozně ráda experimentuju, nebojím se toho x-) už se úplně těším až se přestěhujem a budu si vegetit ve své kuchyňce x-)
Odpovědět
No to jo, to Ti věřím. Já taky miluju vaření, taky ráda experimentuju, vymýšlím, mám doma obrovskou horu různých časopisů s receptama, vystříhané, mám toho dva úplně natřískané šanony. Ale musím na to mít čas. Nerada vařím ve spěchu, na čas....Když jsem mívala tehdy ještě dlouhý a krátký týden, v bývalé práci, tak jsem volné dny vyvářela jak blázen...pořád něco nového, to bylo super x-)
Odpovědět
já na to taky potřebuju čas a prostor. a nikdo mě u toho nesmí rušit, přesně, nejlepší je, když jsem sama doma...Do receptů jen letom kouknu, ale pak to stejně upravím a vylepším podle sebe x-) jinak kuchyně by měla být příští týden x-) jupí
Odpovědět
Článek se načítá
To je super, to si potom vezmeš dovolenou a budeš vyvářet a vyvářet a vyvářet, ne??? Já se těším, až budu mít po závěrečných zkouškách, tak budu vařit, třeba i když přijedu v pět a nemám v plánu vařit nic náročného na čas, tak ráda vařím, ale teď jsem pořádně nevařila ani nepamatuju. To vždycky hodím do trouby kuře, nebo polívku z kostky nebo guláš....takové rychlovky, abych tím netrácela moc času....To se to potom zase bude nabírat :-D :-D :-D
Odpovědět
jj... my davame opecene brambory x-)
Odpovědět
Bojím se, abych si to cvičně neudělala už dneska k večeři, budu mít mega problém odolat :-D :-D :-D
Odpovědět
tak si dneska udělejte ty pstruhy ;-) mě to jako taky baví, i večer, když mám na to klídek, tak je to fajn. O víkendu ještě k obědu udělám nějaký koláč, aby toho nebylo málo...A pak se taky vyžívám v různých jednohubkách a chlebíčkách...Nejlepší je, když má někdo přijít, jak já se s snažím a baví mě to fakt moc x-)
Odpovědět
Pstruhy jsou u našich a budu sama doma, tak se mi je zase pro sebe samotnou dělat nechtějí..ale taková jednu cuketička s masíčkem...:-D :-D Chlebíčky a jednohubyk, to taky můžu, ale můj manžel to nejí a návštěvy nepřijímáme, takže nic :) Ale občas, když je něco u našich, tak takové dobrůtky děláme, takže to jsem taky ve svým živlu :)
Odpovědět
jaktože nepřijímáte návštěvy? :-D tak si jednu cuketičku pro sebe udělej, alespoň to zítra budeš dělat najisto, a budeš vědt, že si pochutnáte x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré dopoledne ;-) moc se tu neohřeji, musím převléct postel, dát prát prádlo a trochu polidit a pak jdem na kytky, akorát nevím, jakou vlastně chci :-| :-D
Odpovědět
Ahojky jako venkovní kytky nebo pokojovku?
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební :-D
Odpovědět
jo aha :-D
Odpovědět
no tak to už se budeš muset rozhodnout asi...A chceš ty slunečnice akorát nevíš jak uvázat a nebo ani nevíš jestli chceš slunečnice?
Odpovědět
Profilova fotka
slunečnice budou určitě ;-) jen nevím, jestli samotné nebo s něčím a pokud, tak s čím...gerbery, růže, jakej odstín? Nevím, jestli s krémovýma gerberama by to nebylo divný nebo s růžema... :-| No snad mi poradí, jinak budu bez kytky :-D
Odpovědět
možná bych je nechala samotné, max. nějaké drobné malé kvítečky k tomu ;-) asi ne růže ani gerbery ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak vás zdravím po dvou celkem vyčerpávajících dnech, díky antibiotikům jsem byla schopná zvládnout test ve středu i ty dva další včera,ten ve středu jsem napsala, výsledky těch včerejších budou takza dva týdny. ještě jsem byla včera na muzikálu Mamma mia, bylo to úžasný! A dneska ležim abych to nějak vykompenzovala, skoro nemluvim :-( , ale jinak to jde...a co vy? jak se máte?
Odpovědět
Luci tak hlavně že už to máš vše za sebou a můžeš v klidu ležet a odpočívat ;-) :-)
Odpovědět
Anetko, nesnáším návštěvy ve svém bytě..ale fakt ne. Jsem na to přímo vysazená stejně tak jako manžel, takže proto. Když už se s námi chce někdo vidět, tak jedině někde v restauraci :-D Já bych ke slunečnicím už taky nic jiného nedávala....aby je to neubilo :-)
Odpovědět
Moni to je velmi zvláštní fobie :-) to jsem ještě nikdy neslyšela, že by nesnášel návštěvy a nebo to jen ještě někdo neřekl nahlas..To já se v tom fakt vyžívám x-)
Odpovědět
Profilova fotka
anet to jo, jinak V taky leží a dostal znvu antibiotika, se mu to vrátilo :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?