Taky to nechápu, každý má svůj názor a nechápu lidi, kteří vehementně prosazují svůj vlastní názor, jak nám tehdy říkali na jenom školení - pamatujte si, že neexistuje špatný názor, jen ten názor má každý jiný, ale nikdy nemůžete říct, že je špatný, nanejvýš, že s ním nesouhlasíte, né proto, že je špatný, ale že máme na věc názor jiný....a je to pravda.
No, Martinko, tak to do toho zítra půjdu, a jak dlouho to v té troubě pečeš?? Už teď na to mám chuť, musím si zajít nakoupit...doufám, že seženu cukety :-S :-S
;-) Moni ja nevim, vzdy do toho pichnu nebo ochutnam... to mlety je skoro hned.. tak az bude to maso.. cuketa by mela byt mekka, ale ne moc.. spis aldente :-D ;-)
cuketu neloupu ;-)
S tim nazorem to tak mam taky ;-)
No tak já se potom s vámi podělím, jak jsem si pochutnala na cuketě s masíčkem a sýrem...fakt už se na ni těším. A jako přílohu něco dáváš?
Anetka šla domů, nebo co??
mňam to může být fakt dobrý...JAko přílohu bych k tomu volila buď tmavé pečivo, nebo k tomu do trouby přihoď brambory ;-) (třeba už předem uvařené, aby se opekly) a nebo nějakou bramborovou specialitku, s bramborama se toho dá spousta vymyslet... ;-)
Jojo, dám k tomu pár jinak upravených brambůrek..no holky, ještě že vás mám, to si bude zítra manžel pochutnávat.....Zeleninu má moc rád, masíčko v tom bude taky a brambory miluje....takže super!! Panenku mám v mrazáku, takže ta tam vydrží do příštího víkendu :)
jé tak to Ti úplně závidím, mě tak baví vařit a vymýšlet si jídla x-) hrozně ráda experimentuju, nebojím se toho x-) už se úplně těším až se přestěhujem a budu si vegetit ve své kuchyňce x-)
No to jo, to Ti věřím. Já taky miluju vaření, taky ráda experimentuju, vymýšlím, mám doma obrovskou horu různých časopisů s receptama, vystříhané, mám toho dva úplně natřískané šanony. Ale musím na to mít čas. Nerada vařím ve spěchu, na čas....Když jsem mívala tehdy ještě dlouhý a krátký týden, v bývalé práci, tak jsem volné dny vyvářela jak blázen...pořád něco nového, to bylo super x-)
já na to taky potřebuju čas a prostor. a nikdo mě u toho nesmí rušit, přesně, nejlepší je, když jsem sama doma...Do receptů jen letom kouknu, ale pak to stejně upravím a vylepším podle sebe x-) jinak kuchyně by měla být příští týden x-) jupí
To je super, to si potom vezmeš dovolenou a budeš vyvářet a vyvářet a vyvářet, ne??? Já se těším, až budu mít po závěrečných zkouškách, tak budu vařit, třeba i když přijedu v pět a nemám v plánu vařit nic náročného na čas, tak ráda vařím, ale teď jsem pořádně nevařila ani nepamatuju. To vždycky hodím do trouby kuře, nebo polívku z kostky nebo guláš....takové rychlovky, abych tím netrácela moc času....To se to potom zase bude nabírat :-D :-D :-D
tak si dneska udělejte ty pstruhy ;-)
mě to jako taky baví, i večer, když mám na to klídek, tak je to fajn. O víkendu ještě k obědu udělám nějaký koláč, aby toho nebylo málo...A pak se taky vyžívám v různých jednohubkách a chlebíčkách...Nejlepší je, když má někdo přijít, jak já se s snažím a baví mě to fakt moc x-)
Pstruhy jsou u našich a budu sama doma, tak se mi je zase pro sebe samotnou dělat nechtějí..ale taková jednu cuketička s masíčkem...:-D :-D
Chlebíčky a jednohubyk, to taky můžu, ale můj manžel to nejí a návštěvy nepřijímáme, takže nic :) Ale občas, když je něco u našich, tak takové dobrůtky děláme, takže to jsem taky ve svým živlu :)
Dobré dopoledne ;-) moc se tu neohřeji, musím převléct postel, dát prát prádlo a trochu polidit a pak jdem na kytky, akorát nevím, jakou vlastně chci :-| :-D
slunečnice budou určitě ;-) jen nevím, jestli samotné nebo s něčím a pokud, tak s čím...gerbery, růže, jakej odstín? Nevím, jestli s krémovýma gerberama by to nebylo divný nebo s růžema... :-| No snad mi poradí, jinak budu bez kytky :-D
ahoj holky, tak vás zdravím po dvou celkem vyčerpávajících dnech, díky antibiotikům jsem byla schopná zvládnout test ve středu i ty dva další včera,ten ve středu jsem napsala, výsledky těch včerejších budou takza dva týdny. ještě jsem byla včera na muzikálu Mamma mia, bylo to úžasný! A dneska ležim abych to nějak vykompenzovala, skoro nemluvim :-( , ale jinak to jde...a co vy? jak se máte?
Anetko, nesnáším návštěvy ve svém bytě..ale fakt ne. Jsem na to přímo vysazená stejně tak jako manžel, takže proto. Když už se s námi chce někdo vidět, tak jedině někde v restauraci :-D
Já bych ke slunečnicím už taky nic jiného nedávala....aby je to neubilo :-)
Moni to je velmi zvláštní fobie :-) to jsem ještě nikdy neslyšela, že by nesnášel návštěvy a nebo to jen ještě někdo neřekl nahlas..To já se v tom fakt vyžívám x-)