ta trkalka si s náma poslední dobou vůbec nepíše, co? :-D to je hrůza...
jo jinak svetříky jsem si koupila bílej, světle žlutej a sytě růžovej :-D a nakoupila jsem jen v Zaře a Marks and Spencer, jinde nic moc :-|
jojo, zjistila jsem že nosím hodně tmavé barvy, tak jsem si ten šatník trochu prozářila :-D
tady jako taky nic moc počasí...To ten duben byl hezčí jak květen
Ahojky, kočeny, tak já posnídala medovník a rohlík plněný ořechovou náplní, takže já teda silně vybočuji z řady!!! Teď dopíjím čaj a pololežím doma.....
Anetko, koukám, že taky máte zajištěné přesné informace, že?
Ahoj Mončo, tak si zůstala doma, jo?
Medovník Ti závidím :-D
no nejlepší je, jak se hned vedoucí rozzářili oči, když zjistila, že budeme moct makat :-N
No, zůstala, ale jen dneska, protože zítra zase musím do práce....ale včera už mě tak hrozně bolela hlava, šíleně ostré bolesti, že jsem řekla, že si fakt potřebuji jeden den dát voraz...teď už snad budou zabírat antibiotika, tak snad už to bude jenom lepší. Ale jsem ráda, že jsem nikam nemusela. Včera jsem musela mít i úplně zeslabenou pevnou linku, neboť jak to začalo zvonit, tak mi to rvalo uši a posléze nervy a ono když ten telefon za celý den zazvoní tak 100x, tak to je hrozná legrace, fakt...
Medovník byl super, ale už se těším na to, jak takovej medovník půjde vidět v takových plavkách, jak jsi psala výše:)
Vedoucí, těm se vždy rozzáří očka, když je co na práci, že zaměstnancům potemní, to už nikdo neřeší :-D :-D :-D
Moni, tak to vypadá na migrénu... Já si myslím, že mě ani bílý jogurt nezachrání od špeků v plavkách...Nehledě na to že jsem zvědavá, jak dlouho zase vydržím jíst takhle zdravě...Jako v práci to jde, to je právě v pohodě, ale pak doma, to je hrůza :-D to bych nejradši vyplenila lednici :-) a je mi nějak jedno, jestli je pět nebo devět večer :-D
Moni chudaku:( tak snad to bude dobre;-)
Medovnik take zavidim x-)
Anetko achaa... tak me nechutnaji fialove ani oranzove:))) zelene jakztakz:-p, pak cokoladove, pak modre a jahody momentalne vedou x-)
teda ty jsi ale zvláštní huba :-D mně chutnaj všechny co jsem zatím měla :-D
jo a k obědu mám celozrnou housku s lučinou. Jo a počkám až budu mít kuchyň jak to bude vypadat a pak se kouknu do bene na tu sedačku a když se mi žádná nebude líbit,tak objednám buď tuhle http://www.modrastrecha.cz/album/view... (možná ve smetanové barvě) a nebo tuhle http://www.modrastrecha.cz/album/view...
páč už mě to jako nebaví
No, jsem migrenistka už skoro 8 let, ale tohle není ono...asi se to k tomu přidalo, abych toho měla víc, ale je to asi od toho zánětu...mám strach si vzít brufen, abych se s těma antibiotika a vším ostatním nepřiotrávila :-N Ale doma, jak jsem v klidu a tichu, tak je to o trošičku lepší. A taky mám zaražené dutiny, takže to taky bude asi ono :-N :-N
No, já se letos vlastně ani do plavek nechystám, tak nevím, co řeším :-D
Já miluju Albert Be-be, nevím, jestli se to tak píše, ale jsou mnohem lepší, než ty klasická Bebečka, teda aspoň pro mě :) Ale už jsem je neměla, ani nepamatuju...je to na mě teď moc zdravý:-D