1985 (V.) - Letní novomanželky

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Vitam vas v novem tematku x-)
Odpovědět
Bré ránko, teda nestačím zírat :-D Chuděra Mája, to dneska bude mít v práci krušné asi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska snidame spolu, Anetko :-D
Odpovědět
já snídám selský jogurt a bebe dobré ráno müsli s ovocem a bílý čaj :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ja lupinky s jahodama a mlickem :-)
Odpovědět
mňami mňami, snídáme zdravě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ránko :-)
Odpovědět
hubnu na léto :-) ale včera mě tom málem nalákal na reklamní párek opečený na ohýnku, ale odolala jsem, i díky tomu, že jsem s ním "nemluvila" :-N
Odpovědět
Profilova fotka
To jo... leto a plavky se blizi, ze? :-D
Odpovědět
no právě, ale já bych potřebovala, aby to bylo tak za rok :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pri jidle se stejne nema mluvit...tak si mela jit :-D Ahoj Pandici, jak se mate?
Odpovědět
nene, dala jsem si zeleninku na másle a udělala jsem dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No celkem dobře, ale musím se chystat, protože jdem na matriku za chvilku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja se pripojuji.. Bousovsky rohlik a Activia napoj ;-) Jinak jsem vcera objevila nove Bebe dobre rano... jahodove x-) mnamka... Sany jeden =-) tyhle sklenicky 3 1ku1 :-N ale mel vybornou naladu... no ale pak asi jak ulehl, tak byla konecna :-S no je mi ho lito smudlika.. pac dnes jde az do deviti do Skodarny |-|
Odpovědět
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
Mája se ožral? :-D chudáček malej |-| včera jsem viděla nádhernou kravatku, růžovou a chtěla ji P koupit na vaši svatbu, ale zabil by mě :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Sakra holky, my budem zdravy :-D Marti, to uz zapiji svatbu ;-) :-D
Odpovědět
Andrejko, tak to radeji neeee.... to by byla dvojnasobna vrazda :-N :-D Sanynko ja nevim... ale je pravda, ze posledni dva dny je nervozni jak prase :-N
Odpovědět
Sakra potrebuji pro Simona boty a nemuzu sehnat |-|
Odpovědět
Jahodové jo? To jsem ještě neviděla...Já postupně ochutnávám všechny. Nejdřív jsem si jedny koupila a strašně mi chutnaly, tak jsem je kupovala furt, pak je jednou neměli tak jsem koupila jiné a zachutnaly ještě víc no a teď jsem takhle u třetích :-N ale jahodové bych chtěla ochutnat, to jo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Marti, nkde, Reno, Deichman =-) tam maj dětské botky...pak Baťa, ale to bude mastný :-| a pak nevím, kde =-)
Odpovědět
mě štve že se mi včera nelíbila žádná ta kabelka 8-( u Bati samé velké a to nechci
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem milovala ty zeleny - oriskovy...ale tady mam houby :-N A ty Martinko, ty uz jsi tay trosku nervozni?
Odpovědět
ty zelený, jsem jedla předtím, teď jím oranžové :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já mám ted fíkové a ty oranžový miluju x-) x-) x-) ty oříškový jsem jedla, ale už je nemůžu a jedla jsem čoko s méně cukru, ale ty maj málo kde 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
papa kočenky, jdem na matriku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pa ;-)
Odpovědět
dobře pořiĎte...Tak ode dneška od 12 a celý zítřek nám nejdou aplikace na výpočet důchodů, tak mi řekněte, proč nás nemůžou pustit domů a budeme tu sedět a čumět jak pecky 8-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pekne vam rozdaj kalkulacky a pojedete ruco :-N
Odpovědět
no to jo :-D :-D :-D si asi přinesu nějaké filmy či co :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sis mela rano skocit koupit nejaky casopisy
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?