Anetiii jojo.. budeme vsici prekvapeni i ja :-N :-D
Neco v cem se budes citit pohodlne a prijemne x-)
Jsem byla na vibra solarku a hruzny pohled :-N se mi klepal snad i chlup v nose :-N :-D
prosím tebe, co to je za novinky...:-D já se mažu garnier tím s kapkou opal. mléka a mám poměrně hezkou barvičku :-D
no po něčem se dneska kouknu a když nic neseženu, tak normálka halenku a sukni asi
:-) no vidis.. to neni spatny napad a ty husy utraci prachy za liposukci :-N mam takovy tuch, ze 10/minutu.. no normalne bych tam asi nesla, ale jinyho stojaka volneho nemela :-N :-D
tak ono to je určitě i v Praze ;-) já právě před svatbou jsem se ne a ne nemohla opálit v oslárku...Jako trochu jo, ale nic extra, na co jsem byla zvyklá :-N ani pak na dovče jsem nechytla tu obvyklou tmavě hnědou, nechápu
Aneti vetsinou je to nekvalitnima trubicema ]-( nekteri na tom hrozne vydelavaji ]-(
No to je vlastne pravda, zkus pohledat a zkus to.. je to mazec... a je hrozny jak se Ti vsechno klepe :-N :-D
aby mě pak z toho nebolela hlavinka :-N
já si taky myslím, že je to nekvalitníma trubicema, ale tam co jsem jezdila pracovala tchýně a ta mi tvrdila, že je tam měnily, tak nevím
a byla jsem celkem úspěšná...Tři svetříky, dvě trička a jedno tílko. Chtěla jsem toho víc, ale bohužel...alespoň že ěnco jsem si koupila. Pak ještě barvu na vlasy a řasenku :-N
Mladej sel do prace a vzdycky mi prijde dat pusu nez jde a tentokrat me nejak vzbudil uz definitivne :-N
Taky u vas byla tak strasna burina v noci...my se vubec nevyspali :-|
Sany jo taaaak... tak Maja se dnes po puse ani nehnul... vcera jsme si dali GinTonic a v noci zvracel chudatko moje :-N :-D
U nas nic.. sucho a vyprahlo :-N