@kitinka76 jasně musí nám svítit sluníčko :) a i když se říká prší štěstí ne? tak by to zas tak nevadilo :) to člověk neovlivní, ale určitě nám to vyjde přesně tak jak si představujeme
@borsacka já taky budu dávat svědkyni - stejnou jako budu mít já,jen míň nazdobenou,pak svědek do klopy stejnou jako ženich,někdo dává i maminkám a družičkám,je to na každém,moje družičky budou mít košíčky s lístkama,takže kytku už bych jim neměla kam dát
@petulamrk ten můj má na prstýnky pořád čas... to bylo: jasně v lednu... pak: po výplatě... teď :klid lásko, leden ještě nekončí... V klidu bych byla, kdyby byl doma každý den. Jenže on je přes týden pryč, někdy se vrátí v pátek, někdy v sobotu a minulý víkend třeba nedorazil vůbec :-( budu ho tam muset dotáhnout za límec!!
@kitinka76 teda to musí být radost s ním plánovat :-) já sice protějšek doma mám,ale taky většinou plánuju sama,le když už mu řeknu kdy a kde,tak tam dorazí a pak odkýve :-D
Ahojky, omlouvám se, že vám se lezu :)... ale chtěla jsem jen zavzpomínat na duben 2011 :) A ještě jsem vás chtěla povzbudit ohledně počasí... my se brali 23.4. a měli jsme nádherně (23°C) a sluníčko!!! Tak hezky nebylo ani v červenci, který skoro celý propršel...tak držím palce ať je vše podle vašich představ! :) Už se to pomalu blíží...
@hhanca Děkujeme!!! A klidně nám tu do toho kecej :-) takové povzbuzení ohledně počasí a tak se může vždycky hodit!!
@medulinek on mi miláček nakonec taky skoro všechno odkýve. Ale já mám radši všecno zařízeno dva měsíce dopředu a on je takový flegmatik no ;-) Aspoň je to u nás vyvážené. Já potřebuju občas zabrzdit, jeho zase musí někdo popostrčit :-D
Ahoj holky, taky vám sem vlezu. Plánujeme svatbu taky na duben a když vidím to počasí, jaký je teď, tak se začínám obávat.. Co už všechno máte zařízené?
@hhanca Jee, diky za povzbuzeni ohledne pocasi. Taky si pamatuju,ze duben 2010 i 2011 byl krasny. Tak doufam,ze do tretice letos nam to holky vyjde, protoze opravdu cervenec byl loni hrozny.
Jéé, no my máme taky svatbu 14.4. Zatím mám zajištěno: Obřad, rezervace restaurace, Dj, fotografka, kadeřnice,kosmetička, rezervace termínu na svatební dort (výběr proběhne až na konci března), koláče (zařizuje maminka ženicha), příští týden se jdu domluvit na svatební dekoraci (květiny + ostatní ozdoby), mám vybrané šaty a ženich má koupený oblek. :-) Za 14 dni bychom měli rozesílat svatební oznámení a pořád nemáme vybráno. Všechno zařizuju sama, přítel na tohle vůbec není a zařizovat nic nebude, každý pokus marný. :-) Holky co máte svatbu v dubnu, jak jste na tom vy?
Ahoj holky, můžu se přidat, my máme svatbu 27.4.. My třeba zítra jedeme na matriku a jak to budeme mít na 100% potvrzené tak už nechám vytisknout oznámení ať už aspoň něco máme doma. Mě přijde že nemáme vůbec nic. Jen to místo, hostinu, fotografa a mě se šijou šatky, ale to je všechno:( doufám, že to potom nebude honička. Chtěla bych přítele dotáhnout už koupit i prstýnky, ale on má taky na všechno dost času. Už jsme jednou na ně byli koukat, a teď mi řekl, že ať se vyberu že jeho velikost znám a on že mi věří že vyberu hezký, tak nevím jestli se mám radovat, že mi dává volnou ruku nebo být smutná že mu to je jedno.
Konečně máme vybrané prstýnky!!!! Hurá, hurá!!! A ani to nebolelo :-)
@michela3@gabbi1 No jo chlapi!! Toho svýho jsem tahala do zlatnictví měsíc. Nerada přiznávám, že jsem použila i dost zákeřný a manipulativní přístup. Oni chlapi po dobré večeři a dobrém sexu jsou jaksi tvárnější a přístupnější :-D
Teď už mi chybí snad jen zaplatit za pronájem prostoru a odevzdat na matrice CD s písničkama. Což je momentálně trochu problém, protože jsem si doma totálně zavirovala PC s vypalovačkou :-| popohnat oznámení a koupit botky malým družičkám, ale ty už mám taky vyhlídnuté.
No ta finta s večeří a sexem mi při dobrá, asi to budu muset taky zkusit. :-) Gabbi taky mě to ze začátku mrzelo, že se přítel neangažuje a vypadá to, že mu je to jedno, ale ono to tak není, akorát na tohle asi nemají buňky a ani nervy ne. Už jsem to vzdala, absolvuje jenom to, co musí a o zbytek se holt musím postarat sama, tak to budeš mít asi stejně. No vybrané prstýnky vám závidím, taky se musím zajít mrknout. Kupovaly jste v kamenném obchodě nebo přes internet?
Tak jsme včera byli na matrice a máme to už na 100% dohodnuté, no ale svatební salon ohledně výzdoby už zase absolvuji sama, což teda chápu, tam ho ani nenutím jít. Finta s večeří a sexem funguje asi všude, mě občas zabírá ještě smutný pohled a hodně mrkat:) Z čeho holky máte prstýnky? Zlaté nebo něco jiného?
Dekoraci jdu zařizovat v pátek a doma jsem se o tom ani nezmiňovala, myslím, že by to nikoho ani nezajímalo. :-) Prstýnky chceme úplně obyčejné, nejspíš chirurgická ocel. Přítel kvůli práci ten svůj odloží hned po svatbě a mě na šperky moc neužije, takže nic honosného to nebude.
ahojky holky, i já se k vám přidávám...svatbu máme 21.4.2012. Sjednáno máme tak nějak od každého něco:obřad 100=zajištěn, hostina zamluvená bude se dolaďovat během března, moje šaty jsou zamluvený,boty mám doma a prstýnky taky, kadeřnice a kosmetička+nehty zamluvené, dj a fotograf taky, kytky sjednány.Oblečení ženicha se bude schánět na konci února. Pečení si bere na strosti moje mamka takže to jde celkem mimo mě. Teď nás čeká svatební oznámení vybrat a objednat(čekali jsme ne 100= potvrzení obřadu). My bude péct metáčky až na velikonoce prý 14dní-3týdny před obřadem.
gabbi1 prstýnky byli to první co jsme měli.máme hladký prstýnek z 1/3z řůžového zlata a zbytek je bíle zlato a já jako nevěsta tam mám jeden malý kamínek =) ale po doluvě udělají snad cokoliv si vymyslíte ;-)
Ahoj taky se k Vám přidávám :) My máme svatbu 7.4. 2012....Všechno důležité snad zařízené máme..už zbývá jen objednat dort, kytky a podobně ale to nechám až na březen :) Nějak nám ten čas letí a už se to blíží :) Už se nemůžu dočkat :)
Ten čas strašně rychle letí, za chvíli je to tady. :-) Já nemůžu přímo říct, že bych se těšila, mám z toho zatím akorát nervy. Asi až budu mít všechno zařízené, tak to přijde. Holky máte po svatbě naplánovanou svatební cestu?
@michela3 To já už se teda strašně těšim, my budeme mít svatbu jen ve dvou na Mauritiu, takže budeme hned i na svatební cestě. Zvlášť teď když jsou ty mrazy, se nemůžu dočkat toho teploučka a říkám si, proč jsme si nevybrali nějaký dřívější termín. ;-)
Jupí! Od včerejška je ze mě paní inženýrka a tak můžu konečně bez výčitek začít pořádně všechno plánovat, kupovat a chystat :-) Mám pocit, že jak se to přehouplo přes stovku, tak to strašně letí!