@lukinll se máš... já ji nechci, ale u přítelových kamarádů je to taková tradice, takže ji chtě nechtě budu muset vydržet :-( .. taky bych raději.. jen svatbu a pozvat si pár blízkých přátel pak na večerní zábavu.. no nedá se
Jo tak tady to jede naplno.. je září a já nemam nic.. no a duben je hodně blízko. Není tu náhodou někdo z jihu Moravy? potřebovala bych poradit s dobrým fotografem někde okolo Hodonína
Svíca je kolikrát lepší než celá svatba.. my teda budeme mít svícu po svatbě :-) a bude to na pozvánky.. už teď mám na seznamu ostatní rodinu, co nebude na páteční hostině a kamarády.. + jsem počítala i s nejbližší rodinou a už jsme na čísle 70, doufám, že to výš už nepůjde..
@medrin Hrozně se mi líbí fotky od Zuzany Scharf.. je úžasná a tak hledám podobný styl a blízko někde.. zatím nic :( ale ještě je čas tak doufám něco najdu
Ahojky holky,konečně jsem se zaregistrovala na tyto stránky.My máme svatbu 5.5.2012 v JIhlavě a hostinu máme U Lyžaře. Ostatní budu zařizovat po novém roce. Nemáte tipa na dobrou kapelu???
Ahojky, tak já jsem z vás na tom asi nejhůř, chceme taky 28/4 ale nemáme ještě absolutně nic.. Myslela jsem, že to se prostě všecko nějak "vyvrbí", a teď když mam fakt začít zařizovat, tak jsem na to neuvěřitelně lenivá! Nevíte, jak bývají termíny hodně zaplněné v tomhle čase? Asi bysme už měli pohnout, co.... x-)
@morgan81 ahoji asi záleží, kde to chceš, ale nám na matrice říkali, že ten duben je ještě vklidu, že nejvíc plno mají červen až září...a neboj, vše stihneš zařídit s přehledem a vklidu, někomu stačí dva tři měsíce, někdo připravuje rok i více dopředu, záleží na Tobě jaká jsi :) ale zvládneš to vše neboj :)
Čauky, díky za povzbuzení.. No musim říct, že jsme včera s miláčkem vyjeli jen tak jako vyplnit 2 hodky volna nějakým omrknutím, a tak se to všechno skvěle sešlo, že už máme termín 12.5. jak obřad na zámečku, tak i hostinu. Jsme hrozně nadšený, že jsme to měli bez stresů a objíždění, fakt super! Takže já se přesunu do květních diskusí tedy :-D
Budeme to mít v Horních Počernicích - Chvalský zámek, to nádvoří je tam takové hezké, vzdušné, a zároveň kryté. A restauraci hned vedle - Hotel Sezona. Kde vy? :-)
@morgan81 my máme obřad ve Slavkově u Brna v zámecké kapli, a hostinu budeme mít v Brně v restauraci a i s ubytováním, protože hosty ode mě mám z daleka..
Ahojky ráda bych se zeptala jestli máte nějakého dobrého kameramana a fotografa a taky kde si dobře vybrat šaty zatím jsem jen neúspěšná, a tak trochu z toho všeho smutná svatbu plánujeme na 2.6.2012. ;-( ve Vyškově poraďte, jestli máte nějaký dobrý tip na vše co se týká svatby jak šatů tak i kameramana,
@kamca1984 ahoj, tak na šaty se chystám teď v listopadu, projdu pár salonů v Brně, jako Salon ANO, Palomu, Evanie, Sabinku asi taky zkusím, pokud se nezadaří, tak budu uvažovat o šití, kameramana netuším, budu mít svého dobrého kamaráda pravděpodobně..a foto, to se koukni po diskuzích, je jich tu taky dosti...já budu mít paní Pavlu Chrápavou...
můžu ještě poprosit, nevím jak a co dělat každý je tu z jiného koutu a potřebuju abych tu našla vše při jednom, kde to mám hledat?? od kadeřníka po vizážstku atd porad poraďte jsem bezradná asi ze mě ajťák nebude, jsem z Vyškova potřebuji aby ty služby byli tak nějak reálně blízko. prosím poraďte už tu sedím pomalu od rána a nejsem schopna se tu vyznat,není tu někdě recenze na nějaký stránky služeb?? ;-( ;-(
@kamca1984 v katalogu firem jsou nějaké firmy, něco je z Prahy něcoi Brno, nebo zkus alba na hlavní tvé stránce a tam máš hledání a když dáš třeba Brno..tak v mnoha albech najdeš doporučení na dodavatele a tak...
ty jsi zlatíčko, já pořád nervuju ale všichni mě uklidňují že mám ještě čas, ale ono to uteče vánoce se kvapem blíží a pak nový rok a pak už to půjde rychle z kopce do kopce, kdybys měla nějaký info ohledně jakékoliv vynikající služby Brno a okolí jelikož jsem vyškovanka tak písni a ostatní také můžete budu moooc ráda pá všem Kamča