@kitinka76 tak vidím, že nejsem sama. jeho plán byl tedy my dva, ale když já mám tři sourozence a jsem poslední kdo se vdáva, nepozvi je, ale holt sestry vdané, bratr ženatý, každý po dvě děti a ze svatby ve dvou je hned 15 lidí :-D :-D Navíc my to máme stížené takto na rychlo, že chceme stihnout být úplná rodinka než se mimi narodí (termín červen)
@valoria já spíš žila v tom, že na matrice zamluvím jen datum, vyfasuju papíry, které vyplníme doma a pak je jen doneseme na matriku + zaplatíme poplatek a hotovo....zítra třeba na mě budou hledět jako na blázna, že nemám "ženicha" =-)
Tak děvčata mise byla úspěšná, paní na matrice byla velice ochotná, dala mi papíry k vyplnění, že si je máme v klidu doma sepsat, že jim stačí 14dní dopředu aby je měli (prý to s těmi svatbami není tak hrrrrr) jo a "ženich" není třeba stačí plná moc, nemusí být ani ověřená. Taky řekla, že pokud chceme opravdu jen malou "rodinou" svatbu ať jí uděláme v pátek a "ušetříme" poplatek tisíc korun. U zlatníka jdu prý za 5minut dvanáct, ale stihnou se to dá, dodací lhůta cca 4týdny...takže já jsem spokojená ;-)
@marinkama My jsme se brali 23.4.2011 a bylo tak nádherné počasí, jako dlouho ne. Úplně modrá obloha a tak 25 stupňů. Všichni zůčastnění pánové se v oblecích div neupekli! Mrkni kdyžtak do alba. Tak hlavu vzhůru a těště se. Určitě bude hezky :o)
@ivetaivetka my taky 14.4..:) a říkala sem si, že máme skoro všechno.. a přitom se pořád objevují maličkosti, že si říkám že to snad ani nestihneme..;-)
@vanule jasně, a víš, že když ve svatební den sněží, tak to znemená štěstí, radost a bohatství.... pokud je jasný den, tak to znamená radost ve společném životě??? Já jsem připravena na vše :-D
@ejmii Doteď ses netěšila??? :-D :-D Mě už spíš začíná chytat předsvatební nervoza!!! Jako - Na co jsme ještě zapomněli!! :-S
@lenttilka To máš pravdu, ale podle statistik je duben nejdeštivější měsíc ;-)
ahoj holky, už se to pomalu blíží :) Stále uvažuji jakou zábavu pro cca 20 hostů ? :) Termín máme 7.4.2012 :) Už se nemůžu dočkat a snad výjde počasí.
Doma mám svatební šaty,snubáky,různé ozdoby,bolerko. A stále mi chybí: boty(já a ženich) oblek pro syna,podvazek,punčochy a dál...? :)
Obřad máme na radnici a stále nevím kolik to bude stát, nemá někdo zkušenost :) děkuji "Dubňačky "