Ahoj kočky!!! Je tu nějaké ticho :-) jak jste na tom s obíháním úřadů??? Já mám od minulého týdne konečně oddací list, ale ještě se mi nepovedlo probojovat na Občanské průkazy. Nakonec jsem se objednala on line na tento čtvrtek. Ale řeknu vám, těch čarodějnic letost moc neupálili. Spousta z nich se schovává na Mú Břeclav :-D :-D
@kitinka76 : ja uz mam vyrizovani za sebou ted jen cekam na nove doklady az budou origos vystavene, musim rict, ze jsem si nechala delat novou op, pas, ridicak a menila jsem trvale bydliste, cely kolotoc trval jen dve hodky a musim rict, ze na vsech uradech byli pani moc ochotne a mile, taky jsem z toho mela spiz hruzu, ale byla jsem mile prekvapena. ;-)
ahojte, me to jeste ceka, vyrazila jsem v brne na obcanku, dojdu - vsude postavaji lide, vezmu si listecek a ukaze se mi ze prede mnou ceka na stejnou zalezitost 94 lidi!! tak jsem se objednala pres net - prvni volny termin byl 21.5 - to je mesic od svatby, ale co uz. Pas zatim neresim, tam je lidi jeste vic, pres internet je to plne behem minuty kdyz otevrou novy den - az nekdy o prazdninach :) jj jde to vyridit najednou - pas i obcanka i ridicak i trvale bydliste
@barbora_b meni se to vse tam kde mas trvale bydliste, pokud mas po svatbe nove trvale bydliste tak se meni vse tam, pokud se jen berete a zadne nove trvale bydliste po svatbe nebude, tak se to meni na uradech toho stareho jakoby TB
Když jsme byli na matrice domlouvat termín, dostali jsme od matrikářky knížečku co vše je třeba vyřídit "po" hlavně bylo psáno, že všude budou chtít oddací list. V neděli to bude měsíc "po" úřady úspěšně oblítány, ale oddací list jsme ani nikde nevytáhli - nechtěli ho nikde vidět :-.
OP bez čipu a zdarma akorat co me vytocilo bylo to ze na Op te vyfoti sami ,ale na ridicak se musis nechat vyfotit u fotografa kvuli jedne fotce vyhozene penize nu zoz hned jsem jednu dala manzelovi do penezenky jeste musim na vzp I KDYZ MI V PRAVI TVRDILA ucetni ze to zaridi za me na zmenu je 30 dni a to ona nestihne jelikoz mi rekla ze ji to mam prinest az s novou OP a protu si jdu az 1.6 a pak si obeham ucty
@kesi01 Já byla na VZP jen s oddacím listem a bylo to za 2 minuty hotové. Pokud máš cestu kolem, tak se tam zastav sama a můžeš si tuto záležitost s dobrým koíncem "odfajfkovat" :-N
u nás na občanky jsou fronty jak blazen.kvuli pasum.jsem se bavila s pani,co tam foti na ridicaky a ze se rano otvira a jsoíu tamfronty a v 8h jsou uz listky na cely den vybrane:-) nevim,co mam delat.pojistovnu jsem si vyridila pres maila.poslala jsem do mailu kopii od.listu a pani me to zmenila.