já už tento týden, je nás tam na 6.6. hodně nevěst, tak aby nám je všem stihla upravit ;-) Bude mi trošku zkracovat délku...
Mám je z třebíče z venesisu,naproti zimáku...
to v tom Venesisu všechny šaty čisťounké, voňavé, paní strašně moc příjemná.. myslím že ty moje vybrané šaty ještě žádná nevěsta přede mnou neměla.. 8-)
Ty moje taky ne...jenom jsem dost malinká a vybrala si je ještě nějaká slečna po mě, větší, tak to budou muset zkrátit tak, aby to šlo zase prodloužit. Doufám, že jí je nezničím...
Kolik si berete volna kolem svatby? Já mám zatím naplánováno 3dny před a týden po. Ale jelikož tady D bude mít po svatbě kamarády ze zahraničí a bude se jim muset věnovat, půjd asi v úterý do práce. Musím si to rozmyslet a objednat do práce cukroví.
já mám v plánu taky 3 dny před, v úterý půjdu naposledy... a pak po svatbě budu asi doma pondělí a úterý a pak povalím do práce.. Na svatební cestu chceme jet až o prázninách...
Ahojte, ja si beru 2 dny pred a 2 tydny po:o) Zatim nemame zadne konkretni plany, ale kdyby se zadarilo, chtela bych jet nekam za teplem :o)
Jinak z organizacnich duvodu a pohodli pro hosty presouvame nasi svatbu z Jaromeric do Telce... doufam, ze uz je to posledni zasadni zmena... :/ Zalozila jsem tema Zamek Telc, ale zatim se mi tam nikdo neozval.. ze by jsme tam byli jedini :-. to snad ne..
Telč je celá úžasná. Na Prázdninách jsem tam bývala každej rok. Určitě tam nebudete sami. Sestra od mé kamarádky se tam vdává v září. Ale nevím, jestli je zaregistrovaná na beremese.
Asi si taky vemu dve před a dva po. To je tak akorát.
Já si asi budu muset v práci ukrást nějaký práška na uklidnění, abych neměla na svatbě kruhy pod očima. Navíc mám o víkendu dělat nějaký školení, nedělá mi doře mluvit před moc lidma a vůbec to nemám připravený. Ach jo, začínám být pěkně vystreslá...pomoooc
Jojo, právě mi volal kamarád, že akce byla zrušena. Jupiii. Svatby se zdaleka tolik nebojím. Dnes si jdu zkoušet šaty a už jsem sestavila zasedací pořádek....Začínám teď rozdávat úkoly. Jako kdo co a koho vyzvedne. A právě mám na sobě svatební prádlo, bez problémů, bude mi v něm určitě dobře.
Nevíte, kde bych v Třebíčí nebo někde poblíž (případně i v Brně) sehnala pašmínu? Nemusela bych si ani nechat šít bolerko a určitě bych ji pak víc unoslia.
Aha..tak už jsem trošku v obraze... :-)
Jančo, na co sháníš šálu? ;-) Bude určitě teploučko.... a jestli ne,tak já zmrznu, protože já nic přes sebe nemám, žádné bolerko, šálku..nic.. :-)