Já je mám vyzkoušený všechny a Jihlava je taková nejútulnější...a taky nejblíž. Ale v Olomouci mají krásný rybičky.
To je fajn, že na chvíli odběhneme od svatebních témat. :-D
Ahoj, jste tu dneska někdo? No, určitě jste někde venku, když je tak krásně. Jen já zase trčím v práci.
Máme prstýnky. Mně se můj moc líbí, ale D z něj byl trošku roztržitej. V životě prsten nenosil, tak si doufám zvykne. Bude muset. :-)
Pitrska: tak co máte boty a byli jste v ZOO?
A k těm poškrábaným prstýnkům, říkala nám paní, že se dají kdykoliv znovu rhodiovat a pak prej zase vypadají jako nový.
Jančo - a kde děláš, že chodíš i v neděli? Venku dneska bylo nádherně...Boty nemáme, v ZOO jsme nebyli.. :-) S objevil nějaké moc pěkné boty na internetu,tak si je objednal..Tento týden by měli přijít tak uvidíme..doufám že mu budou a problém bude vyřešen - a když nebudou,tak výlet do jihlavy bude příští neděli ;-)
No, dělám ve zdravotnictví. Nikde jinde se snad tolik nepracuje :-|
Tak to je fajn, že se nám to všem začíná rýsovat. Já už přemýšlím o zasedacím pořádku, kdo bude s kým spát (na pokoji) a tak..
Máte něco na převlečení? Já totiž ne a kdyžtak se budu převlíkat do riflí. Sanžila jsem se, ale nic vhodnýho jsem nesehnala. No co, budem venku, bude prase, tak co bych si hrála na dámu, ne? Samozřejmě mám v plánu vydržet v šatech dle možností co nejdýl.
Panda: hlavně abyste neomdleli manželovi při obřadu...
Já jsem zasedací pořádek vytvořila minulý týden,tak snad už ho nebudu muset měnit..dělala jsem asi 5 verzí, ta poslední se zdá být tou nejlepší :-D Pak musím ještě vymyslet zasedací pořádek v autech,aby každej věděl s kým pojede - větišna lidí pojede autobusem, ale i přesto pár aut bude.. ;-)
A na převlečení nemám nic.. chci zůstat v šatech až do konce..tak doufám,že to vydržím ;-)
Když mě asi bude v noci v šatičkách zima a budu jak prase, když budem venku. No uvidíme. No, taky ještě musíme doladit dopravu. Už aby to všechno bylo. začínám bý nervozní.
Ještě mě napadlo, s kým budete noc před svatbou. Já budu totiž asi úplně sama doma. Svědkyně mi přijede až ráno a manžel bude s kamarádama přespávat u mamky. Bojím se, že chytnu nerva a nebude mě mít kdo uklidnit. No, musím si sehnat nějaký romantický filmy...
no já taky začínám být nervozní, mám pocit že nám chybí ještě plno věcí zařídit a že to ani nestihneme a navíc se v sobotu u jednoho blízkého člověka objevili celkem vážné zdravotní komplikace,takže jsem z toho taková zdrblá.. :-(
Tak sama doma bych to asi nezvládla..já budu spát u rodičů, a bude tam se mnou i kamarádka a ségra - což je zároveň i moje svědkyně.. ;-)
To mě mrzí, snad se zdravotní potíže vyřeší. Když u nás je to komplikovaný, rodina i kamrádi rozstrkaný všichni daleko. Nějak to dopadne. Aspoň se budu na všechny víc těšit.
Jančo, na tu předpověd jsem se taky ráno dívala...vypadá to dobře, snad se jim ta předpověd vyplní...
Na seznam úkolů a harmonogram dne se chystám dneska.. ;-)