No však já můžu mít klidně zimní v létě. Mamka a manželova ségra budou mít teď narozky, tak asi koupím rovnou tři.
Sotva jsme se tady sešly, musím zase pracovat. Za chvíli jsem zpátky.
Tak jsem si objednala tri pasminy, ale pri pokusu o zaplaceni se mi podarilo zablokovat si internetovy bankovnictvi a budu to muset jit zitra resit do banky. No cela ja. Ale ted se mi to teda extra nehodi.
Jeste asi na posledni chvili zmenim uces. Byl krasnej, ale k mym satum budou hezci polorozpusteny vlasy. Trochu si to zkomplikuju...
Hurá hurá... ženich má konečně boty.. Objednal je přes internet, dneska přišly a jsou moc pěkný..a jsou mu dobře..! a včera mu přišly i manžetové knoflíčky, takže ženich je už komplet.. :-)
Já jsem měla v práci dneska šrumec a už ho asi budu mít teď porád. Tak i kdybych se tady neukazovala, myslím na vásw. Gratuluju k botům. Taky máte vždycky dobrej pocit, když je další věc zařízená?
Dolaďujem detaily...hezkej víkend!
Já si taky vždycky oddechnu když je další věc hotová.. Třeba právě teď jdu nechat vytisknout meníčka.. konečně jsme je včera dodělali.. Dnes jdu odpoledne ke kadeřnici, na barvu, melír a poslední zkoušku účesu.. ;-)
My jsme ho zkoušeli zatím jednou, dneska to má být podruhé a naposledy.. ale nevím jak budeme stíhat, takže je taky klidně možný, že ta minulá první zkouška byla zároveň zkouškou poslední :-)
Včera jsem ve zprávách viděla, že na 6.6. by mělo být polojasno, žádné vedro, ale rozhodně nemá pršet, tak snad se to vyplní...Toho 20.6. má být ještě lépe, ale pak se to má zase kazit a prázdniny prý budou pršivé a zamračené :-|
No, ideální by bylo tak 22 stupnů a hlavně bez deště... :-) Chceme se fotit v náměšti v zámeckém parku... tak snad to vyjde a nebudeme muset hledat náhradní řešení...
Vy to máte v Náměšti? Tam se ženil Pavlův brácha vloni ;-) mají hezké fotky. A jim počasí tenkrát taky krásně vyšlo, i když den předem pršelo. Ale ti to měli v koncem srpna až :-)
a ještě k tomu na zámek to musíme říct už v pátek, jestli se budeme chtít fotit uvnitř..jak to mám asi tak vedět předem, jestli bude nebo nebude pršet 8-)