Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá reference na fotografku z Třebíče, paní Melovskou. Na netu jsem žádné její fotky neviděla, ale fotila kamarádku s její ségrou na Vánoce jako dárek pro rodiče a ty fotky byly úžasný. Jen nevím, jaké má svatební fotky a taky jak moc je drahá.
Ahojte, tak tuhle pani neznam. Zuzku Scharf jsem taky zkousela "jen tak cvicne" ale podle ocekavani, mela plno... My mame vybraneho Jindru Sterbu, fotky ma uzasne, a pristup zatim take... tak uz se tesim :-)
Kája Melovská fotila loni na svatbě bratránka a má moc krásné fotky, fotí fakt hezky a je moc příjemná.. Za kolik fotí to nevím, ale z třebíčských fotografů bych určitě doporučila ji.. ;-)
Ahoj, taky jsem optimista, ale to pocasi me pekne stve, kdyz budu slusna. Nam bude fotit Kaja Melovska, vlastni zkusenost zatim nemam, ale slysela jsem samou chvalu. Bere si 50 kc za zaber, coz je dle meho soudu dost. A v desti nam to bude prd platny...
Jančo, i já jsem byla pořád optimista, ale už jsem na to počasí tak nějak rezignovala... :-| Člověk si říká když začíná plánovat, že v červnu bude už určitě krásně a ono se to zrovna na tento termín, když je tooolik svateb musí takhle pokazit :-( Už jsem tak nějak smířená s tím že asi zmrznu - nemám ani nic na přehození přes ramena.... Ale pořád ještě doufám, že aspoň nebude pršet, abysme se mohli vyfotit...
Pitrska: Ja jsem objednala tu pasminu. Tak doufam, ze me zahreje. Zkus si jeste obejit salony, urcite ti nejakej kabatek pujci! Nevim, jestli budu mit zitra cas, tak preju, a t si to uzijete i pres neprizen pocasi!!A zadny nervy.
;-)
Ahoj Vysočino! :-)
Je mezi vámi nějaká nevěstinka, která se vdávala nebo bude vdávat těhotná? Jsem z okresu Třebíč. Mě to čeká v říjnu a vůbec netuším, jestli seženu vhodný šaty. Budu na začátku 6. měsíce, takže nic tragickýho, ale přecijen s bříškem počítat už musím.
Jančo, přeju ti hodně štěstí, at nám to zítra vyjde všechno podle našich představ. Já trávím poslední svobodnou noc u rodičů, doufám že se mi podaří nervama usnout... Snad nám to počasí zítra bude aspon trošku přát!!! Hodně štěstííí!!!! ;-)
Holky, vše nej kočky x-) x-) x-) at se vám to dnes povede
ahoj ivanas11 ;-) já se vdávám těhotná, původně se tedy plánovala svatba, ale miminko se do toho nějak samo nacpalo :-D tak budu ve 4 ;-) šaty myslím nebudou problém, vybereš si nějaké šněrovací a ty ti padnou i na 6měsíční bříško ;-)
ahoj pando!
díky za ulidnění! za 14 dnů zřejmě pojedu něco omrknou do salonu "venésis" - ségra si tam kupovala šaty na ples a když jsem tam s ní jela a nahlédla, přecházel mě zrak a padla jsem z toho na prdel! fakt nádhera! tak si chci vybrat co nejdříve. anebo mě napadlo šatky střižené pod prsama, které jsou dolů jemně splívavé a bříško se tam vejde jakékoli... sice jsem se těšila na ten den, jak si budu moct vybrat šaty přesně podle mých představ, ale taky jsme začali plánovat prvně mimi než svatbu. teď s nám snad zadaří vše: mimi, svatba a nový domeček, kam by jsme se snad mohli už jako "nová rodina" po svatbě nastěhovat! x-) PS: už se těším na tvoje fotečky, abych si mohla prohlídnout další těhotnou x-) nevěstu!
Tak já se spíš bojím, že mě bude zle...miminko to má nějak převrácené, první 2 a půl měsíce v pohodě a ted to stojí teda za to :-|
ale snad to nějak ustojíme ;-)
no asi unavenější budeš, ale tak zase každý na tebe bude brát ohledy a uvidíš, taky si to užiješ ;-) já asi taky nevydržím třeba do druhého dne do rána...ale musím to nějak zvládnout ;-)
Ahoj holky, tak se vám hlásím jako mladá paní ;-) Sobotní den byl nejkrásnější a nezapomenutelný, všechny co to máte před sebou se máte na co těšit :-) I to počasí celkem vyšlo, pršet začalo až večer a to už nám bylo jedno.. ;-)
Fotečky budu doufám co nejdřív :-) Během dneška sem hodím nějaké amatérské, od profíka budou až později, protože zítra odjíždí na dovolenou, tak nám je dá až se vrátí.. ;-)
aha, tak aspon budeme mít malinkou ochutnávku ;-) x-)
a jsem ráda, že vám nepršelo během focení, no nám snad nebude pršet ani večer, chceme sedět venku :-D
Ahoj, tak moc gratuluju, super ze vam to hezky vyslo!!!
My jsme si v sobobu objednali prstynky a prisli nam vytistena oznamka :o) zase nejaky posun ...!
Zdravi dalsi stastna mlada pani. Nase svatba byla naprosto uzasna, jeste ted jsem dojata, kdyz o tom pisu. Bylo sice trochu pod mrakem, ale teplo. Kdyz jsme oba rekli ano, rotahli se mraky, no nadhera....zmokli jsme jen malinko pri prvnim tanci. Vsichni to oplakali vcetne nas. Manzel je velikej soumen, takze od zacatku byla velka sranda a i ze me vsechna nervozita rychle spadla. Vsichni se skvele bavili a tancili, vcetne myho devadesatiletyho dedy, kterej s nama jel masinku....no proste nadhera, preju vam vsem taky tak krasnou svatbu.
Pitrska: moc gratuluju a preju krasny manzelstvi.
zdravím mladé paní a gratuluji, myslím že počasí vyšlo určitě, když si vzpomenu, že vloni se vdávala kamarádka a pršelo jí celý den :-(
to jancal: můžu se zeptat, co ta kája melovská?
Tonny:Fotky jsme zatim nevideli a cenu taky nevime. Musela na nas chudak cekat, protoze jsme nedodrzeli harmonogram a presto byla moc mila. Foceni probihalo v klidku a rychle. V utery nebo stredu budou fotky, tak dam vedet, jak dopadly.