Dneska jdu na zkousku liceni a ucesu. Jsem moc zvedava, co se mnou udelaji. A v sobotu jdeme zkouset prstynky, to jsem napnuta jeste vic. Mejte se krasne.
Tak už máme doma prstýnky...jsou nááádherné!! :-) Ale boty ženichovi jsme bohužel v Brně nekoupili.. :-| Poraďte, kde se v Třebíči dají sehnat pěkné boty? ;-)
v Třebíči boty teda neporadím :-|
ale klasické značky Baťa, Deichman, Humanic...tam by měly mít hezké boty, záleží na tom, jakou cenu jste ochotní za botky dát ;-)
Ja tu jsem, zase klid v praci, jupii. Pitrska:my jsme sehnali boty v Jihlave v City Parku. je tam hodne obchodu s botama. V tom, kde jsme koupili my meli asi 20 druhu bet k obleku, snad ve vsech velikostech. Jak se jmenoval, nevim, ale byl v hornim patre, kdyz jsme vyjeli po schodech, tak vpravo. Urcite byste si tam vybrali.
A gratuluju k prstynkum. My je poprve uvidime zitra, jsem napnuta jak struna.
Ale kosile se tam nedaji zkouset. Coz je fakt blby. My tam jednu koupili, kdyz si ji D doma zkusil, byla mu velka, kousala a byla pruhledna. A pak nam ani nechteli vratit prachy, ale museli jsme si za ni neco vybrat. Nastesti tam zrovna meli vyprodej, tak jsem si vyborne nakoupila...ale je to divny, ne?
hmm, no se zkoušením košil mají celkem problém ve více obchodech, ale nechápu to trošku :-|
No P má zrovna takovou postavu, že trička má v rozpětí S-XL :-N 8-(
Hm, tak to v OP asi neuspějete. Co máme zkušenost, tak jen tak v 60% obchodů nechali košili vyzkoušet. D má taky atypickou postavu. Nakonec jsme koupili košili, co mu byla dobře kolem krku a nechali ji zúžit a zkrátit rukávy.
Tak to si asi v neděli uděláme výlet do Jihlavy :-) My jsme koupili i oblek, vestičku, košili i kravatu v OP Prostějov v Brně ve Vaňkovce.. Byla tam moc příjemná paní, i košili nám nechala vyzkoušet.. ;-)
Hm, tak to asi záleží na vedoucí, protože v Třebíčí se to nesmí. Pokoušeli jsme se je přemluvit a nepodařilo se.
Výlet do Jihlavy si můžete spojit i se ZOO. my jsme tam letos ještě nebyli. Mám to tam hrozně ráda.
jé, ZOO v Jihlavě, to mi připomíná, když jsme si tam byli vyzvednout hotové prstýnky a šli jsme tam na výlet a prstýnky jsme si dali na ruce, aby nám je někdo z batohu neukradl :-D x-) x-) x-)