Fakt takhle drahé? A je v tom i líčení? když já nejsem moc fotogenická, aby nebyly vyhozené peníze :-( Pokud se rozhodnem, mohli bychom jít spolu.
@lusijap Lusi prosímtě je v tom i líčení? a oblečení si přineseš svoje, nebo to je v plavkách, nebo ti oblečení půjčej? V čem budeš fotit?
@pincola No já taky napřed neměla odvahu... Rozhodně nemám tělo modelky a také se budu dost stydět... Ale pak jsem pročetla diskuzi tady na beremku a holky byly z fotografky Lucky úplně nadšené, navíc její fotky jsou fakt nádherné a z úplně každé holky udělá kočku. Nafotí to tak, že zvýrazní to, co je na Tobě hezké, zbytek schová... Prostě ty fotky za to stojí. Navíc měly holky volné místo, tak jsem si řekla teď anebo nikdy, sama se budu rozhodovat dlouho a když jste 4 holky, tak to je levnější. Tak jsem do toho šla, a teď mi už ani nevadí, že ty holky, se kterýma jdu, znám pouze tady z diskuze :-) Určitě pak dám vědět, jaký to bylo a nějaké fotečky ukážu :-) Ale zatím jsem nenarazila na nikoho, kdo by si na Lucku stěžoval :-D Taky jsem uvažovala o té ceně, je to dost peněz, ale zase vím, že pro mého přítele je to ideální dárek, vím, že z toho bude mít radost a že to ocení... A chtěla jsem mu ke svatbě dát něco speciálního :-)
@pincola No cena záleží na tom, kolik vás tam přijde. Přesný ceník je na stránkách Lucky - milujemeboudoir, nebo boudoir-party. Oboje stránky jsou s tečka.com :-D Je v tom i líčení, umělé řasy a natočení/učesání vlasů. Mrkni na ty stránky, jsou tam proměny holek, co souhlasily se zveřejněním a tam zjistíš, že holky umí fakt divy. Už se těším, jak budu vypadat :-) Jinak je to tak, že si tam přineseš svoje oblečení a je jen na Tobě, kolik si toho přineseš a co všechno - od spodního prádla, nočních košilek, šatiček, svatební závoj.... prostě cokoli, záleží jen na Tobě, co se Ti libí a jak moc odvážné chceš fotky... Já si beru spodní prádlo, co budu mít ve svatební den + závoj, pak mám takovou noční košilku, ještě jedny šatky a pak mám takový korzet s podvazky, co jsem dostala od přítele...
@revival.lady Ty jo, to bysme mohli, to byla paráda:-) Vždyť my se známe, nemuseli bychom se bát!!!!!!! Já o tom začínám uvažovat!!!
@lusijap To jsi hodná, děkuju za info. Je to krásný dárek, jen nevím aby to pak stálo za to, ale když říkáš, že ano:-)) je to super nápad. Budeš to předávat před ostatníma ten dárek, nebo jen v soukromí?
@lusijap Ty jo, to je fakt super nápad. No já závoj nemám doma, budu si ho půjčovat, ale třeba by mi ho v salonu vypůjčili:-)Já se na ty fotky mrknu a fakt je v tom i líčení a účes? To pak není tak moc drahé. Já jen nevím, jestli zvládnu dělat nějaké pózy nebo tak :-D
@pincola No když projdeš ty webovky, tak uvidíš, že budeš rozhodnutá, že do toho jdeš taky. Já jsem si napřed říkala, že to je na mě moc, ale když jsem viděla ty fotky....neměla jsem slov. Myslím, že to za to stojí. Ale v neděli vám napíšu víc :-D
Nene, dárek budu předávat v soukromí. Myslím, že je to už taková intimní věc. Nějaké fotečky asi stejně ukážu našim a ségře, protože Ti o tom vědí, že do toho jdu. Ale všechno asi ne - uvidíme, bude záležet na výsledku. Ale i tak mu to předám asi až budeme sami :-) Už teď se těším na ten výraz překvapení a nadšení :-)
@pincola Aničko, kdyby náhodou nám ta svatba fakt nevyšla, závoj ti půjčím klidně já, bude dlouhý až na zem nebo pod zadek... podle toho, jak se mi povede :)
@lusijap Já se na to jdu mrknout:-)) To jsem opravdu zvědavá. Asi bych gto také dala až v soukromí, kamarádka to ale předávala veřejně na hostině, tak se ptám:-)
@revival.lady Věruško já potřebuju ten španělák skrajkou, na mne to vypadá lépe než normální závojík. A neboj, já furt věřím, že se bouřka uklidní:-)
@pincola A ještě díky za radu s těma botama :-) No já si myslela to stejné, chtěla jsem mít dobré boty, v kterých vydržím. Protože i když boty mají nízký podpatek, nemusí být nutně pohodlné, že... Ale váhala jsem nad tou cenou. Ale teď to nich půjdu! Díííííky :-)
@pincola No holky psaly, že Lucka je tak výborná, že je dokázala uvolnit, aniž by si to uvědomovaly... že prý je to celé tak přirozené a že se vůbec nakonec nestyděly a vše dělaly tak nějak mimochodem....tak doufám, že u mě to bude také tak... Ale asi si vezmu na posilněnou nějakou kapku vína nebo tak něco :-D
@revival.lady Sakra já jsem nějaká opožděná a až teď čtu zpětně všechno, co s u koho událo..... Moc mě to mrzí a držím pěsti, aby se to nějak urovnalo.....Drž se!!!
@lusijap Děkuju moc ;) no jo, když nechce přijmout zodpovědnost a bydlet u tatínka... to je pak těžké. @pincola Aničko, jestli si dál bude stát za svým, nemá cenu se brát.
@revival.lady No to Tě naprosto chápu.... Ale nevím, co to máme za divné datum...protože my měli docela velkou krizi přede dvěma týdny a vypadalo to naprosto stejně, byla jsem rozhodnutá svatbu zrušit. Ale nakonec jsme po několika bouřlivých diskuzích našli opět společné řešení a snad to bude fajn...
Proto držím pěsti, aby bylo líp a aby si přítel uvědomil, že Ty jsi jeho životní partner, ne tatínek...
@lusijap Děkuju moc za radu, prohlédla jsem si to a vypadá to úžasně. Mohl by to být krásný dáreček:-))
@lusijap No já si taky říkám, co se to tady děje!!! Hlavně, že jste to vyřešili, ono možná na jiných datech je to stejné, jen tam nechodíme.
@revival.lady Já furt věřím, že si to vědomí, že zjistí, že bez tebe nebude šťastnej ani v tom svém zapadákově.
@pincola Asi máš pravdu :-) Nebo je to prostě takové to předsvatební nervování - jako že normálně by to člověk sice řešil, ale třeba ne tak hodně, protože teď už uvažuješ nad tím, že prostě s tím druhým fakt strávíš celý život...
@lusijap tak boty dorazily a mám z nich smíšené pocity. Na netu psaly, že jsou bílé se stříbrným a ve skutečnosti to jsou stříbrné třpytky a sem tam třpytka barevná. Jdu si vzít silonky a chvilku v nich chodit a uvidím, jestli si je nechám nebo je pošlu dál
@leg Ty jo, tak to mě mrzí s těma botama :-( To je právě to nebezpečí objednání po netu... Tak snad budou v pohodě nakonec... Nebo je můžeš tady na bazárku prodat..
@leg jdu se třema holkama tady z beremka. No adresu Ti Lucka sdělí až po kontaktu s ní, nechce aby se informace předávaly mimo ni... Ale je to normálně v ateliéru.