Holky vedra asi nebudou co. Já o nich snila. pro mne je svatební počasí pařák, ani nevím proč, ale zas nebudem upocené. Jen aby nelilo. Máte to některá venku?
@pincola My máme venkovní obřad, pršet by podle prozatímních předpovědí nemělo, tak snad se nesekli. Já jsem naopak ráda, že nebude vedro, jinak bych v těch šatech asi dlouho nevydržela. 22 stupňů mi naprosto vyhovuje :-)
@swacinka Je to rozumné, co říkáš. Nebudem se potit. Já nevím, proč, ale snila jsem o typicky letním dnu. Ale v těch šatech, bych možná typicky letní počasí proklínala. Máte i mokrou variantu? Snad ale pršet nebude. Pod mrakem nevadí, to je lepší kvůli fotkám.
My budeme mít taky obřad venku, pokud počasí dovolí. Mokrá varianta by se mi nelíbíla, myslím si, že je v té oddávací místnosti tma. Ale deštníky mám objednané, radši budu připravená na všechno ;-)
Přesně, ať je klidně chladněji, ale hlavně ať neprší a hlavně ne kolem obřadu. Nám je to už pak na hostině jedno. nebo ne jedno, ale už by mě to tak nemrzelo.
@swacinka My to máme uvnitř v zámku, ale stejně.
Holky o pocasi mi ani nemluvte.. v patek ma byt hnusne :(( Jinak ja uz mam hotove mini vinecka, nadepsane krabicky na vysluzky, rozepsane zasedaci poradky a tak polovinu tomboly. Sem na sebe hrda :)
Holky podle mne nebude špatně, ale je možné, že nám zaprší. Hlavně aby nelilo celý den. My už máme taky zasedací pořádek a mini vínečka. Zítra obvolám všechny dodavetele a domluvím se s nima na všem konkrétně. Já jsem tak nervózní, že furt jenom jim! To není dobře....
Holky tak jak jste na tom s nervama? Já chvíli v pohodě a chvíli nervuju :-D Ale mám pocit, že teď začínají nervovat hlavně všichni ostatní z rodiny :-D No ale určitě to dobře dopadne a všechny si svatbu hezky užijeme :-D Já jsem dnes poslední den v práci, večer odjíždím k rodičům a budu už jen chystat a chystat, takže kdybych se tu už neobjevila, tak vám všem holky držím pěsti, ať svatební den proběhne podle vašich představ, ať si ho maximálně užijete a nic vám ho nezkazí. A hlavně: Hodně štěstí do manželství :-)
@lusijap@katerinanov
Ok počasí zavírám a přestávám řešit :) U mě nervy docela dobrý, ale dneska jsem strávila 2h v zubařskym křesle, takže jsem se zabývala jen tím jak to přežít :) Taky jsem posledni den v práci.. Jen mě už to čeká v pátek, tak si na mě holky vzpomentě :)
ahojky holky, je to děs to zařizování...včera nám řidič z nějaké agentury odmítl v sobotu jezdit a vrátil nám zálohu, takže teďka shánět další auto...Ale už se moc moc těším na sobotu :-)
No holky já mám už přes měsíc objednanou výzdobu na auto moje a přítelovo. Paní mi před čtrnácti dny psala, že to ten týden pošle, po mé včerejší urgenci odepsala, že to dneska (včera) odeslala její švagrová, které má e-shop. Jestli to odeslala jako obchodní balík, tak to snad dojde, jestli ne, nevím, kde budu v pátek shánět ozdoby na auta ;-(
Nám už taky pár věcí vybouchlo, ale zas se to srovnalo.. A jak se cítíte? Já mám dnes ještě moc práce, balíme na sv.cestu, uklízíme, vyzvedla jsem šaty...ale zítra už si budu jen užívat. Pokusím se.
Holky nějak furt pochybuju o svých šatech. Máte to některá taky tak? Nebo zažily jste to? Pak si ale říkám, že jsou to opravdu jen šaty. je to svatba a hlavní je uzaření manželství. Pokud holka nemá ty správné šaty (já fkt nevím) je to škoda, ale na slz ynebo tak není, že ne? Já teda pochybuju o více věcech, které jsem zařídila.....