Vdáváte se také 20.8.2011?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
@leg Každým dnem čekáme telefonát, že už máme oznámení hotové, příští týden jdeme na ochutnávku dortu, zítra snad objednávat koláče. Jmenovky vyrábím, ale vázne to :-| Ženich se ještě neodhodlal ke koupi obleku /začíná mě znervozňovat/. Některé nevěsty říkají, že restaurace, co jsme vybrali není tak 100%, jak jsme mysleli (asi tady přestanu chodit :-D ). Finálně vybrány písně na obřad a první tanec. No, už jdeme do finále, holky :-p
Odpovědět
Profilova fotka
jj, taky už začínám být trošku nervozní z toho, co nás ještě čeká. A do toho přišla mamka s tím, že by nebyl problém zařídit svatbu na jednom zámečku, který je využíván pro reprezentativní účely jistého státního subjektu a to v době, když už máme vše domluveno. No na zabití. A je fakt, že nás uklidňuje, že by to tam bylo fakt nádherný, ale tak o 200% dražší. A s oblekem si nedělej starosti. Pořád má dost času ho koupit. Ten můj si ho kupoval na podzim a teď se do něj jen tak tak vejde, tak jen doufám, že už snad nepřibere. :-)
Odpovědět
@leg No nejhorší co se může stát, že tě napadají změny pár měsíců před svatbou. Ty s tou nabídkou zámečku, (cenová kalkulace zřejmě rozhodla a já chápu 8-) )já zase váhám vzhledem k některým pomluvným kometnářům restaurace. Ale sto lidí, sto chutí, co se jiné slečně mohlo zdát hrozné, mě třeba nadchne :-D Vzhledem k tomu, že teď by se mi náhradní místo hledalo těžko a hostina by z největší pravděpodobností proběhla na lavičkách v parku, rezignuju a nechám se překvapit. Petr má na všechno čas a skvěle se baví, tím, jak stresuju. Už dokonce prohodil, že pro oblek si zajde 19. srpna. Doufám, že to myslel ze srandy :-D Zase by ale na druhou stranu nestačil z něho "vyrůst" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leg @baracudas Jéé holky já si jdu pro hotová oznámení zítrááá. Strašně se těším. Příští týden bude potřeba to skompletovat a rozeslat.. A taky budu vyzvedávat dort a minidezerty na ochutnávku a taky koláčky.. to bude super víkend.. už se na ochutnávky moc těším. Baracudas nenech se uz tou restauraci rozhodit.. Nikdy nebudou vsichni nekde spokojeni..A jde preci jen o jidlo.. atmosferu si vytvorite perfektni sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas přesně, nenech se zvyklat. Podle mě atmusféru na svatbě hlavně dělají lidé, pak hudba a pak dlouho dlouho za tím je jídlo. Mě napadalo, že budeme mít i pár bio jedlíků, kteří nic jiného nejedí, takže jim necháme udělat nějaké spešl menu a pak jsem to vzdala. Kvůli 2 porcím se svět nezboří a když budou vyžadovat něco jiného, jejich problém.
Odpovědět
@baracudas No ten můj taky ještě nemá oblek. Taky mě to lehce znervózňuje, ale snad něco OK seženeme. Problém je v tom, že přítel nosí saka a obleky denně, takže na ten svatební je dost náročný. A nějak se nám nedaří sehnat nic, co by nás ohromilo a zároveň za to nechtěli pomalu cenu celé svatby :-D
Odpovědět
No jinak já už jsem svatební oznámení konečně dovyráběla, tento týden jsme je rozeslali, tak jedna věc z krku :-D Jinak teď řešíme hlavně raut na svatební oslavu, cukroví atd. Ještě bych měla dořešit konečnou výzdobu na stoly, ale nějak na to pořád není čas ani ta správná nálada. A ještě mi chybí boty :-D Ale snad to vše v pořádku stihneme...
Odpovědět
Profilova fotka
tak mi jsme v rámci rodinné akce rozdali většinu oznámení pro hosty na hostinu a byli jsme na zkoušce prstenů. super.
Odpovědět
Zítra budou oznámení doma a jedeme na ochutnávku koláčů, mňam a ve čtvrtek ochutnávka dortů MŇAM :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak mám za sebou boudior focení (jedním slovem super) a dnes jsem byla v květinářství a udělala si objednávku na kytky. Nakonec i super cena cca 4500 (kytka nevěsty, svědkyně, maminky 3x, babičky 2x, a 3x výzdoba na stůl) a to za bílé růže
Odpovědět
@leg Ty jo, taky furt uvažuju nad těma boudior fotkama, ale když už, tak to nechám asi až po svatbě. Byla jsi sama, nebo s kámoškama? Teď už se do žádných velkých akcí nebudu hrnout :-D Leg, s těma kytkama já mám problém, zhruba vím, jakou chci já, ale mamčám, babičkám a svědkyni necháváš dělat v podobném stylu, nebo se tím nějak neřídíš,
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas na focení jsem byla s nejlepší kamarádkou od 14 hod, protože máme malé děti, tak kvůli hlídání a tady na beremku jsme se zkontaktovaly s dalšíma 2 slečnama, které šly dopoledne. S tou jednou jsme se tam potkaly jen na skok. Ale naprosto v pohodě. Uteklo to strašně rychle a byla fakt sranda. Lucka i Janča jsou hóóódně komunikativní (prostě ukecané). a co se týče kytek, tak já ke svým bílo černo stříbrným šatům budu mít bílou kytici růží s možná černými detailíky a maminky a babičky včetně svědkyně budou mít každá po 3 uvázaných růžích (babičky po jedné na menší délku). Dál jsme to neřešily.
Odpovědět
Článek se načítá
@baracudas Já jsem se na to focení domlouvala tady na beremku se třema holčinama, které jsem vůbec neznala. Žádná z nich se navzájem neznala, všechny jsme se poprvé sešly až to ráno na Florenci :-) A vůbec to nevadilo, rozuměly jsme si, skvěle jsme pokecaly a ke konci ani nebylo poznat, že jsme se seznámily ten den :-) Navíc u focení Tě nikdo nevidí, tam jsi sama jen s Luckou a ta je tak úžasná, že si ani neuvědomíš, že jsi ve spodním prádle a že ses vlastně na začátku styděla :-D Určitě do toho po svatbě jdi.... Já z toho napřed měla obavy a teď už přemýšlím o dalším focení - a to jsem příteli fotky ještě nedala, chci mu je dát ve svatební den :-D
Odpovědět
@baracudas Já ještě kytku přesně vybranou nemám, ale potom kytky pro maminky, babičky a svědkyni chci právě v podobném stylu, jen maličké.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak dnes jsem viděla fotky a jsou ÚŽASNÉEEEEE. Vybrat těch pár do alba bude fakt problém :-)
Odpovědět
@leg Tak to jsem ráda, že se to povedlo. Určitě budou super, to vybírání bude náročné :-) Co atmosféra? Mě by asi trvalo, než bych se potřebně uvolnila.
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas atmosféra super hned na chodníku, odkud jsme po telefonu navigovaly kamarádku, která se trošku ztratila. A i při focení fakt dobrý. Jak už jsem psala, Lucka je opravdu vychechtaná.
Odpovědět
Tak slečny, nás čeká zítra opravdový "svatební úkol" :-D Jedeme rozvážet koláče, protože přítel bude celý srpen pracovně vytížený. Už jsou doma v přepravkách a tak tak se držím, abych dala pokoj tomu cukroví :-D :-D :-D
Odpovědět
Tak koláče rozvezeny, byla to snad nejhorší část příprav vůbec :-S Jsem ráda, že to máme za sebou 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám též stejné datum :)
Odpovědět
Mě holky příjde, že čím víc se to blíží, tím víc tady stagnujem :-D Ale to je asi tím, že vše vrcholí. Ve čtvrtek jdu na schůzku s floristkou, na to se moc těším a pak už by to mělo být snad vše. Jen mi mají příjít poštou ještě šaty na převlečení, spona do vlasů, bižu ..... a už jsem zapoměla co ještě, takže to vypadá, že si na poště můžu ustlat :-D
Odpovědět
Mě holky příjde, že čím víc se to blíží, tím víc tady stagnujem :-D Ale to je asi tím, že vše vrcholí. Ve čtvrtek jdu na schůzku s floristkou, na to se moc těším a pak už by to mělo být snad vše. Jen mi mají příjít poštou ještě šaty, spona do vlasů, bižu ..... a už jsem zapoměla co ještě, takže to vypadá, že si na poště můžu ustlat :-D
Odpovědět
@baracudas :-D Přesně tak, asi je to tím, že jak se nám ten čas krátí, tak toho času na net moc není :-D Tedy aspoň u mě, pořád řeším nějaké prkotiny a to si myslím, že jsem měla dost věcí dopředu a pořád jsem si říkala, kolik máme času :-) Ale teď se musí dořešit takové ty drobnosti. Navíc nám minulý týden vybouchla paní na pečení cukroví, tak se narychlo sháněla jiná - naštěstí v tomhle je budoucí tchyně zlatá, tak hned sehnala náhradu :-) Jediné, čeho se maličko bojím, jsou kytky. Protože paní, co nám měla dělat kytky, musel zavřít obchod, protože budovu, kde byla v nájmu, bourají... Prý otevře nový obchod o 8.8. ale není to jisté... Mojí mamince slíbila, že prý nám kytky udělá i kdyby neotevřela a i kdyby je měla dělat doma v obýváku :-D Tak doufám, že to vyjde. Jinou floristku totiž nechci, tohle je zlatá paní, kterou znám od malička... Tak snad ten risk vyjde...
Odpovědět
Holky ale tedy 24 dní, to to letííííííííííííííííí
Odpovědět
Profilova fotka
@lusijap Neděs měěě .)))
Odpovědět
@veru_m :-D Tak Ty to máš o den míň :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lusijap No právě :) A je ještě toooolik věcí co je potřeba udělat ... Ale už se těším :)
Odpovědět
@veru_m no to máš pravdu, je to mazec :-) Ale taky už se moc těším.... Vždycky, když mi z toho jde hlava kolem, tak si říkám, co blbnu, že je to vlastně jedno, že hlavně abychom ten den měli dobrou náladu a byli jsme spokojení a na malých drobnostech typu cukroví, nebo tombole až tak nezáleží :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já mám pocit, že nic nemáme. Vše máme rozdělaný tak napůl a do toho musím příští týden na 4 dny odjet a ve středu před svatbou musím do Budějovic na zápis VŠ, takže další půl dne v tahu. Jak to zvládáte vy? Já začínám pomalu panikařit. A taky proto, že ten můj je pořád flegmatickej a podle něj je vše v "cajku" Už když slyším tohle slovo, tak zuřím. :-)
Odpovědět
@leg Já jsem zase alergická na slovo improvizace a slovní obrat " to se nějak utřepe" :-D Přítel nechápe, že v některých věcech prostě není na improvizaci a utřepání místo :-) Já mám schůzku s floristkou dneska. Dostala jsem na ni kontakt od kamarádky, je to prý moc šikovná holka na mateřské, tak uvidím :-) Včera jsme měli schůzku se svědky a vypadá to, že si budou rozumět a doplňovat a o hladký průběh se postarají. Letí to hrozně moc, ale už se taky moc těším :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?