Vdáváte se také 20.8.2011?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
@baracudas Tak to gratuluji! :-) Je to super pocit, že jo? :-) To máš pravdu, člověk tu najde spoustu dobrých rad a tipů :-)
Odpovědět
@baracudas Je to fajn :-) holky, už aby bylo 20.8., začínám se strašně těšit a od té doby, co máme doma oznamka a vidím to bílé na černém, tak se nemohu dočkat :-N
Odpovědět
@revival.lady @lusijap jo, jsem hrozně ráda. Na veletrhu byly asi nějaké extra drahé zlatnictví, tam cena nešla pod 18.000Kč za pár =-) Tak už jsem měla obavy :-| 6.5. si je máme jít vyzvednout, tak jsem furt natěšená :-D Nakonec jsme se vlezli do 11.000Kč i s rytím, což je super :-)
Odpovědět
@revival.lady Tak na oznamka jsme se ještě nezmohli :-D Objednávala jsi je přes net, nebo někde v salonu. Chystám se někam osobně, protože přes net mi to příjde moc drahé :-|
Odpovědět
@baracudas Dostala jsem kontakt na pána z Prahy, mrkni sem www tečka kalamar tečka cz, ale buď osobní předání v Praze nebo dobírka... jedno oznamko nás vyšlo na 9.5 Kč a jednání s pánem solidní, paráda :-)
Odpovědět
@revival.lady Díky, mrknu ;-)
Odpovědět
@baracudas Určitě mrkni :)
Odpovědět
Holky, ja široké budete mít prstýnky. My jsme vybrali 5mm, ale v práci mě kolegyně radí, abychom šli do 7mm, ale nevím, jestli to nebude moc :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas no já nevím, ale pokud jste si již vybrali, tak proč to hrotit? Také záleží na tom, jak komu co sluší. Já osobně třeba široký prsteny mít nemůžu, protože mi prostě nesluší. Pokud už máte vybráno a jste spokojení, tak není co řešit. Samozřejmě širší vyzkoušet můžete, ale nemyslím sí, že za každou cenu musí být široké :-)
Odpovědět
@baracudas ahojda, podle mě záleží jaký máš prsteníček, já mám taky jen 5 mm a sedí nádherně, širší už byl na mě moc, ale záleží asi jenom na tobě co se ti líbí, já jsem chtěla aby mi splinul s rukou, abych o něj někde nezavadila, neodřela ho,když ho budu nosit každý den.:-)
Odpovědět
No to si právě myslím taky, že hrubší by mohl být nepraktický. Nejenom, že se časem více odře, ale mohl by vadit. Nebudu to měnit, zamluvili jsme pět, tak bude pět :-)
Odpovědět
@baracudas To by ti měli poradit ve zlatnictví. My jsme si tam byli nechat změřit prsty a zároveň jsme se zeptali, jaký typ prstýnků... mně bylo doporučeno 5 mm, přítelovi 7 mm.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, nějak to tu zamrzlo ne? :-) my jsme pokročili tak, že řešíme oznámení a stále si nemůžu vybrat barvu svatby, tak nevím. Asi oranžovo stříbrná (šedá), ale stále nevím nevím.
Odpovědět
My se na oznámení chystáme v pátek....doufám, že se u toho vybírání neporafeme :-D My pokročili tím, že jsme byli na výletě za panem kameramanem. Mám z něho dobrý pocit 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ještě jsem zapoměla, že mi zítra konečně přijdou botky, tak se těším a jsem moc zvědavá, jak budou vypadat a hlavně jestli mi budou, tak držte palce :-)
Odpovědět
@leg No právě výběr oznámení chci spojit i s výběrem bot. Nejspíš se půjdemem podívat do nějakého místního svatebního salonu a uvidíme, co nabídnou. Předpokládám, že v salonu by měli mít na výběr i boty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas no já jsem se většinou setkala s tím, že boty moc nevedenou. Jen snad 2 velký salony, že je maj na prodej jinak bohužel. Jedna paní mi to vysvětlovala, že když by chtěli i boty, tak si musí vzít celou velikostní škálu a pak to nejsou schopní prodat :-( No přeju hodně štěstí a já jsem jak na trní, a doufám, že botky dorazí dopoledne, protože odpo jedu pryč.
Odpovědět
ahojky holky, já jsem se nějak zasekla teď... Ale to zase tak nevadí, protože to nejdůležitější už máme zařízeno... Teď řešíme hlavně cukroví... Jinak ještě sháním dobrého DJ a pořád nevím... A průběžně dodělávám oznámení...
Odpovědět
@leg A odkuk jsi botičky objednávala? Já taky přemýšlím o objednání někde z webu. Potřebuji totiž nízký podpatek a to je problém sehnat. Jen se bojím toho, jak budou vypadat ve skutečnosti a jak budou sedět. Mám ještě jeden obchod, kde mám vybrané i vyzkoušené boty, ale zase jsou dost drahé, tak nevím, zda jít do rizika a koupit po netu levnější, nebo si připlatit za tyhle.... Ach jo. Tak ať jsou botičky v pořádku a ať Ti padnou :-)
Odpovědět
Já jsem si Boty kupovaloa v Praze ve Spálené ulici, potřebovala jsem si je zkusit. Ale já mám takové mezičíslo, že u mne to není tak jednoduché. malinko větší botka se dá zachránit gelovkama.
Odpovědět
Profilova fotka
@lusijap je to přes ten obchov ve Spálené v Praze. Na netu měli slevy, tak se mrkni na roub-boty.cz Prostě jsem to riskla a odpoledne příjdou (už volal kurýr). Kdyžtak je prodám a budu hledat dál.
Odpovědět
@ leg Aha, tak ty moje jediné vyzkoušené a fakt hezké jsou právě ze Spálené :-D A tedy můžu říct, že od nich boty sedí fakt dobře - a to já mívám problémy. Takže určitě sis vybrala dobře :-)
Odpovědět
@pincola No já mívám občas taky problém s velikostí, takže se bojím to objednávat nevyzkoušené... Ve Spálené jsem je právě zkoušela a moc se mi líbí. Jsou krásné s mini podpatečkem - jsem vysoká, takže nemůžu mít vysoké podpatky a to je pak problém něco sehnat, aby to nebyly vyloženě balerínky... Ale jediný problém, že Ty co jsem vybrala a i mi sedí, tak jsou za 1900,- :-| Tak pořád rozmýšlím, jestli to není moc - vzhledem k tomu, že pak už je asi moc nevyužiju, ale nevím...
Odpovědět
@lusijap Nejdou pak už využít? jsou vyloženě svatebně zdobené? Moje stály 1300, taky jsou svatebně zdobené, ale zase jsou fakt pohodlné a vydržím v nich.
Odpovědět
@pincola No nejsou zdobené, ale já čistě bílých věcí moc nenosím... Jsou moc hezké, ale jsou potažené saténem, tak se bojím, že je ušpiním hned ve svatební den a pak už nepůjdou tak lehce vyčistit... Kdyby stály 1200,- tak to tak neřeším... Jiné už tam byly moc vysoké... No ale asi do nich nakonec stejně půjdu, jsou fakt hezké...
Odpovědět
@lusijap Saténové se dají dát do čistírny a také se dají obarvit sama paní v obchodě ve spálené mi to říkala, takže klidně je kup a pak je dáš obarvit na černo, nebo červeno:-)
Odpovědět
@pincola Fakt? To o tom barvení mi říkala už sestra, ale moc se mi to nezdálo. Tak to je super, červené bych využila :-D Díky za radu, tak teď do nich půjdu. Juchuuuu :-D
Odpovědět
holky, v neděli jdu na focení boudoiru, tak už jsem pěkně nervózní :-D Snad to dopadne dobře a bude z toho dokonalý svatební dar :-)
Odpovědět
@lusijap kecáš!!!! No tak to gratuluju, ukážeš mi pak nějaké fotky možná bych do toho taky šla. Uvažovala jsem o tom, ale nějak nemám odvahu. Ale teď si říkám, že bych taky šla:-)) No mne se to s tím barvením taky nezdálo, ale paní v obchodě říkala, že jo, že to jde obarvit látkovou barvou. Optala bych se v čistírne, tam tomu budou rozumět a třeba by ti i nabarvili. Můžeš mít jakou barvu chceš, na bílé chytne všecko:-) Kup si je, ať máž nožky v pohodlí. Za ty prachy budou mít koženou stelku, budou anatomicky vhodné, nebudou tě bolet nohy jako z tvrdých umělých bot. Navíc pani v obuvi mi říkala, že nižší podpatek a pohodlná obuv je nutnost, že ty šaty samy o sobě jsou těžké a nechodí se v nich uplně snadno. Boty jsou základ. Já tu původně měla přes bazárek vyhlídnuté krásné za 600kč, ale pak jsem si přečetla doporučení z netu a koupila si kvalitní. Na co mi budou krásné levné boty když je pak sundám a nazuju se do něčeho "nouzového" a nebo budu bosa. Je to svatba. Šaty drahé, boty drahé :-D
Odpovědět
@pincola Aničko, já bych možná šla taky, ale s někým, koho znám. A jestli spolu zůstaneme. Chtěla bych mu to dát příští rok v červenci k narozkám a trošku zhubnout a taky na to něco naspořit, stojí to 4 tisíce...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?