Vdáváte se také 20.8.2011?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
@sari_nka Psala jsem to už na jedné diskuzi... kvůli jedné holce. Nechci se o tom víc vjadřovat víš, chodí šmírovat i sem na brms.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně v poho, snad vybereš jiné, které se ti budou líbit ;-)
Odpovědět
@revival.lady Je to závist a ty jiné cos vybrala jsou krásné :-) @sari_nka Tak se těším, až seženu foťák já, tak taky přidám nějaké koupené věci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak my dneska byli na obecním úřadě, v jehož katastru se nachází náš zámeček. No bude to veselo. Obec nemá vlastní matriku, tzn. může oddávat jen tehdy, pokud jeden z páru má trvalé bydliště na území obce. Takže dva měsíce před svatbou budu měnit občanku, budu mít bydliště přímo u starostky :D, abychom se tam mohli vzít a po svatbě budu měnit zase občanku, abych si změnila jméno a bydliště zpět na původní:) Taky musíme na matriku, kde s námi zahájí správní řízení, že nám naše město dovoluje se vzít na katastru jiné obce (ta obec spadá pod naši matriku) a že se chceme vzít na neoficiálním místě. No bude to papírování hafo, ve středu jdeme na tu matriku a v červnu si vyběhám občanku, na svatbu ji totiž musím mít, protože se nejde vdát s ustřiženu občankou. No jak jsem se těšila na to martyrium po svatbě, tak mě čeká i před ní:) ale bude to stát za to:)
Odpovědět
tak to je hodně vtipné, hlavně to jak budeš měnit trvalý pobyt:-)) jednou to budeš vyprávět vnoučatům:-)
Odpovědět
evi tak to je tedy mazec :-D Tak hlavně ať vše proběhne tak, jak má :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No zatím mi to vtipný připadá, ale až budu v červnu obíhat úřady a v srpnu znova, tak mi do smíchu nebude:D
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka Evi ty víš, jak si ty přípravy zpestřit a užít :-D hodně štěstí a pevné nervy, já zase budu měnit občanku na dva měsíce proto, že mi v červnu vyprší její platnost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sari_nka No to víš, tak jako všechno mám, tak přece se tady půl roku nebudu kopat do zadku :-D :-D :-D
Odpovědět
@kajovaevicka Jestli ti to drobet pomůže - mně končí občanka 4.7.2011, musím jet do Písku z Plzně, aby mi ji tam vydali, 20.8. se v Plzni vdávám - a nevím, kde si vyzvednu tu novou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady :D No je to zajímavé. Já se původně ptala, že bych jen zažádala o novou a vdávala se s tím papírem a ustřiženou občankou. Ale to prý nejde, musím si vyzvednout novou a tu mi hned na obřadě zase ustřihnou a půjdu žádat o další:D No je to pakárna, ale fakt koukám, že nás je tady tolik:D Kája má zase v červnu třicet, takže mu taky bude končit občanka, tak bude měnit před svatbou a po svatbě taky:D
Odpovědět
@kajovaevicka Já jen doufám, že mi do toho 20.8. stačí dojít :-D budu ji mít pár dní a fik - zas měnit .-DDDDDDDDDDDDDD
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@revival.lady Přesně:D
Odpovědět
To je vtipný s těma občankama:-) Nevíte, jestli se tam ještě píše rodinný stav?
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola Tak pokud vím, zatím ještě jo
Odpovědět
Tak to je dobře :-D Prý to chtějí zrušit. ještě že to stihnem včas:-)
Odpovědět
@pincola :-D ;-)
Odpovědět
Holky, nestraště s těma občankama, jdu se kouknout, do kdy mám platnost já :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paja424 :-D :-D :-D
Odpovědět
Holky hlavně, že máme na svatbu mirtové věnečky a čokoládová srdíčka, barevné bublinky... :-D :-D ale nevíme jestli máme platný občanky, bez, kterých to fakt nejde. Já se picnu. jdu zkontrolovat tu svojí. držte palce :-D :-D
Odpovědět
@pincola Jakpa, Aničko? Taky končí platnost těsně před svatbou? :-D a já nemám ani věnečky, ani bublinky, ani srdíčka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je přesně ono... Já kdybych to Kájovi nezkontrolovala, protože mi došlo, že mu bude třicet a mění se po deseti letech, tak by přišel na svatbu s prošlou občankou:D To mě vždycky tak osvítí... nejlíp těsně před usnutím:D
Odpovědět
@kajovaevicka :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj, jsem další adept... jsem ráda, že je nás tu dost... :-) Tak mi holky řekněte, jak moc už plánujete... Já si připadám, jako blázen, když už přemýšlím i nad cukrovím apod. Máme svatbu ve Vlašimi a hostinu plánujeme v Petroupimi u Benešova, kde bychom měli oběd i oslavu. Jsou to údajně dva sály (zatím jsem viděla jen foto) a máme možnost vlastního pití a prý nám uvaří. Takže si myslím, že by to mohlo být dobrý,... jen se nám stále rozrůstají hosté... ach jo... bude to svatba jako řemen. A to jsme původně plánovali jen menší svatbu. Ale vložili se do toho rodičové apod. takže to vypadá na velkou akci... Ale což, je to můj den, tak ať :) Papa Kacabka
Odpovědět
Profilova fotka
@kacabkav Ahoj Kači, vítej:) Myslím, že většina z nás už je tady dost rozjetá:) A že přemýšlíš nad cukrovím, tobě to přijde brzo?:D Já už mám koláčky a dort objednaný asi dva měsíce:D Ale jsem exot:D
Odpovědět
Profilova fotka
@kacabkav vítej mezi námi :-) My máme zařízeno pouze obřad a místo pro hostinu a ubytování a jakžtakž seznam hostů jo a fotografku. Jinak nic. V sobotu jsem se měla jít mrknout po nějakých šatech, ale kvůli nemoci jsem to musela zrušit. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já musím přítele dotlačit k tomu, abychom už konečně seznam hostů uzavřeli, pak musíme do cukrárny objednat koláčky a minidezerty, dort peče sestřenka... ale vůbec nevím kolik čeho a vzhledem k tomu, že máme každou věc z jiné cukrárny, tak mi cukráři neporadí :-(
Odpovědět
@kajovaevicka Ahojík, když už máš takhle koláčky objednané... můžu se zeptat, kolik tak plánujete hostů a kolik jsi objednala cukroví? Nebo máš jen koláčky? Nám se to toiž zvrtlo až do takových extrémů, že by se dělaly normálně i krabičky a rozvážely předem. Čemuž se zatím hodlám vyhnout, ale nevím, jak to vezmou rodiče obou stran. :) Tak jestli máš nějaký typ jak odhadovat třeba množství a tak... dej kdyžta typ. Děkuji !!! Kačka
Odpovědět
@leg Ahoj, děkuji za přivítání :) No my jsme na tom podobně, akorát šaty mám už snad vybrané. :) Tedy doufám.. člověk jak pořád přemýšlí není to dobře.. :) Tak se brzy uzdrav a informuj :) Pak Katka
Odpovědět
Profilova fotka
@kacabkav No máme 25 lidí a na to je jen 3,5 kg koláčků. Plus bude cukroví, ale jen maličko.. Já si myslím, že v srpnu to stejně nikdo moc jíst nebude...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?