Vdáváte se také 20.8.2011?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným datem svatby? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady Já tu její fotku nemám kde vzít... Kája žádný fotky nemá, ona má všechno doma... Na druhou stranu, noviny si nechám jako památku, tak aspoň tam nebude...
Odpovědět
@kajovaevicka Jo, to je taky pravda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, jinak já pořád nevěděla, co tam dát a nakonec mám 13 stránek... Mazec jako
Odpovědět
@kajovaevicka Já ani nevím, na co a proč se to dělá, co se tam tak dává, nebudem je mít...
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, že u kamarádky jsme se tím pěkně zabavili, než se vyfotili a schovala jsem si je na památku:)
Odpovědět
@kajovaevicka No být Tebou, tak se na ni vyprdnu. Když chce dělat problémy, tak ať a její fotku tam nedávej, ale ostatní tam dej. Prostě si to udělej podle svého, tak jak Ty chceš. A lepší tam nemít jednu jedinou fotku, než zrušit všechny.... Já si totiž myslím, že s fotkama je to lepší a hlavně děláš to Ty, tak to udělej jak to Ty cítíš. A hlavně si myslím, že až zjistí, že je jediná, kdo tam fotku nemá a lidi se budou ptát, tak jí to bude líto (ale pozdě) - tak dobře jí tak.... Já bych to tak udělala.... A nenech si tím zkazit náladu....
Odpovědět
Profilova fotka
@lusijap To mi Kája nedovolí. I když on sám je z toho překvapený, taky to nechápe... Ale pro klid to udělám tak, jak to je
Odpovědět
@kajovaevicka Fakt? Tak to je škoda :-( A Ty tam chceš dávat fotky všech rodičů atd.? Nešlo by to tedy třeba nějak nahradit nějakou společnou fotkou/koláží apod. kde by to ne bylo tak poznat? No to je tedy fakt blbé, dokážu si představit, jak Ti to muselo být líto.... :-(
Odpovědět
Já teď noviny taky tvořím a docela se u toho bavím :-D A taky sázím na fotky a různé další trhlé obrázky.... No ale taky vím, že se v rodině najdou někteří, co to nepochopí, ale ať... Naštěstí do fotek nám ale nikdo nemluví....
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych chtěla- jak to všechno začalo- a svatební fotky rodičů (je to logické, když jsou to svatební noviny). A pak bych dala fotku rodiny- i se sourozencema. A pak dát fotky ostatních svatebčanů. Aby si o sobě lidi něco přečetli, aby roztály ledy.. no ale asi ne no...
Odpovědět
@kajovaevicka Vážně ti to Kája nedovolí? To mě mrzí... :-( kvůli rozmaru jedné ženské se ale přece nemusíš vzdávat všeho, ne..? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady Kája má pravdu v tom, že ona by zase byla vztahovačná, že jí to dělám naschvál. Je to prostě tak, že ona mi ji dát nechce, i když nikdo jiný s tím problém nemá. A když tam dám všechny a ji ne, udělá scénu, že jí to dělám schválně. Tak tam radši nedám nic... Dám to do alba, řeknete mi, jak to vypadá...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak nevložím, mám to ve wordu... Musíte si počkat, až to vytisknu, pak vám to oskenuju:D
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka Prosím tě poslala bys mi kontakt na tu paní co ti peče dort? Jakou máš náplň? je u ní možná ochutnávka? Já mám takový zvláštní design...Volala jsem jedné paní co na ní mám kontakt přes Aplaus a ta se prý ozve do 14ti dnů...ale jestli ano/ne, to mi neřekla...tak bych chtěla mít jistotu...navíc do 14ti dnů jedeme do Litomyšle, tak bych chtěla něco ochutnat...pak už to bude fakt na poslední chvíli a nevím kdy se zase dostanu...díky moc...do IP?
Odpovědět
@kajovaevicka Tak fotky z našeho včerejška s Aničkou mám v albu :-)
Odpovědět
Ahoj srpněnky, jdu vás jen pozdravit:-) @kajovaevicka svatební noviny asi nakonec dělat nebudem. Možná jen takový program. A kdy uděláme srazík pro naše datum?
Odpovědět
@pincola A kde, v Praze, ju? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se chci taky srazit jestli můžu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já se chci taky srazit.. průšvih je, že mám pracovní víkendy:( Tak uvidíte...
Odpovědět
Profilova fotka
No holčičky, tak já se s váma loučím. U nás se svatba po dnešku opět přesouvá. Z osobních důvodů nenapíšu proč a jak. Ale naše datum určitě nebude 20. srpna. Užijte si přípravy, já sem nakouknu a třeba i něco napíšu, ale bohužel už ne nic, co by se týkalo svatby...
Odpovědět
@sari_nka Jasně :-)
Odpovědět
@kajovaevicka Zlato, máš zprávu v IP.... :-*
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady Kdyby jen jednu zprávu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nu Holky co to t čtu kajovaevicko...?copak se stalo...nu a jinak ostatní jak se máte co přípravy už jen 158dní..já od pondělí začínám rekvalifikaci takže mám co dělat do léta...a co za srazík?
Odpovědět
Já určitě taky chci srazíííííík :-D
Odpovědět
@kajovaevicka No to snad ne, to mě mooooooc mrzí :-( Snad to není kvůli tchýni..... :-( A neni ani malinká šance, že by se něco změnilo? Moc mě to mrzí, myslím na Tebe a přeji, ať se vše v dobré obrátí... Ale hlavně, ať Ty jsi šťastná a spokojená, ať už svatba bude kdykoli.....
Odpovědět
Profilova fotka
@lusijap Ne, tchýně v tom není. A šance by i byla, ale nám už se nechce...
Odpovědět
@kajovaevicka Aha, tak to i chápu :-( Tak se držte a ať se jinak daří :-) Ale i tak sem můžeš chodit klábosit a dávat nám rady....a uklidňovat až budeme panikařit :-D A i na srazík (jestli nějakej spácháme) dorazíš, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebojte, já tu budu pořád... Jen už je téma Moje svatba uzavřeno:) Ale ráda se kouknu, jak blázníte:) No a dorazím určitě ráda, jak říkám, mám pracovní víkendy, tak se prostě domluvte a já si buď nahlásím volno a nebo si to možná nějak zařídím.. Uvidíme:)
Odpovědět
Ahojky holky, tak jsem tu nakoukla po dlouhé době...Má nás přibývat a nee ubývat. :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?