@revival.lady Já tu její fotku nemám kde vzít... Kája žádný fotky nemá, ona má všechno doma... Na druhou stranu, noviny si nechám jako památku, tak aspoň tam nebude...
@kajovaevicka No být Tebou, tak se na ni vyprdnu. Když chce dělat problémy, tak ať a její fotku tam nedávej, ale ostatní tam dej. Prostě si to udělej podle svého, tak jak Ty chceš. A lepší tam nemít jednu jedinou fotku, než zrušit všechny.... Já si totiž myslím, že s fotkama je to lepší a hlavně děláš to Ty, tak to udělej jak to Ty cítíš. A hlavně si myslím, že až zjistí, že je jediná, kdo tam fotku nemá a lidi se budou ptát, tak jí to bude líto (ale pozdě) - tak dobře jí tak.... Já bych to tak udělala.... A nenech si tím zkazit náladu....
@kajovaevicka Fakt? Tak to je škoda :-( A Ty tam chceš dávat fotky všech rodičů atd.? Nešlo by to tedy třeba nějak nahradit nějakou společnou fotkou/koláží apod. kde by to ne bylo tak poznat? No to je tedy fakt blbé, dokážu si představit, jak Ti to muselo být líto.... :-(
Já teď noviny taky tvořím a docela se u toho bavím :-D A taky sázím na fotky a různé další trhlé obrázky.... No ale taky vím, že se v rodině najdou někteří, co to nepochopí, ale ať... Naštěstí do fotek nám ale nikdo nemluví....
No já bych chtěla- jak to všechno začalo- a svatební fotky rodičů (je to logické, když jsou to svatební noviny). A pak bych dala fotku rodiny- i se sourozencema. A pak dát fotky ostatních svatebčanů. Aby si o sobě lidi něco přečetli, aby roztály ledy.. no ale asi ne no...
@revival.lady Kája má pravdu v tom, že ona by zase byla vztahovačná, že jí to dělám naschvál. Je to prostě tak, že ona mi ji dát nechce, i když nikdo jiný s tím problém nemá. A když tam dám všechny a ji ne, udělá scénu, že jí to dělám schválně. Tak tam radši nedám nic... Dám to do alba, řeknete mi, jak to vypadá...
@kajovaevicka Prosím tě poslala bys mi kontakt na tu paní co ti peče dort? Jakou máš náplň? je u ní možná ochutnávka? Já mám takový zvláštní design...Volala jsem jedné paní co na ní mám kontakt přes Aplaus a ta se prý ozve do 14ti dnů...ale jestli ano/ne, to mi neřekla...tak bych chtěla mít jistotu...navíc do 14ti dnů jedeme do Litomyšle, tak bych chtěla něco ochutnat...pak už to bude fakt na poslední chvíli a nevím kdy se zase dostanu...díky moc...do IP?
Ahoj srpněnky, jdu vás jen pozdravit:-)
@kajovaevicka svatební noviny asi nakonec dělat nebudem. Možná jen takový program. A kdy uděláme srazík pro naše datum?
No holčičky, tak já se s váma loučím. U nás se svatba po dnešku opět přesouvá. Z osobních důvodů nenapíšu proč a jak. Ale naše datum určitě nebude 20. srpna. Užijte si přípravy, já sem nakouknu a třeba i něco napíšu, ale bohužel už ne nic, co by se týkalo svatby...
nu Holky co to t čtu kajovaevicko...?copak se stalo...nu a jinak ostatní jak se máte co přípravy už jen 158dní..já od pondělí začínám rekvalifikaci takže mám co dělat do léta...a co za srazík?
@kajovaevicka No to snad ne, to mě mooooooc mrzí :-( Snad to není kvůli tchýni..... :-( A neni ani malinká šance, že by se něco změnilo? Moc mě to mrzí, myslím na Tebe a přeji, ať se vše v dobré obrátí... Ale hlavně, ať Ty jsi šťastná a spokojená, ať už svatba bude kdykoli.....
@kajovaevicka Aha, tak to i chápu :-( Tak se držte a ať se jinak daří :-) Ale i tak sem můžeš chodit klábosit a dávat nám rady....a uklidňovat až budeme panikařit :-D
A i na srazík (jestli nějakej spácháme) dorazíš, ne? :-)
Nebojte, já tu budu pořád... Jen už je téma Moje svatba uzavřeno:) Ale ráda se kouknu, jak blázníte:) No a dorazím určitě ráda, jak říkám, mám pracovní víkendy, tak se prostě domluvte a já si buď nahlásím volno a nebo si to možná nějak zařídím.. Uvidíme:)