@kajovaevicka jojo, nam se ta oznameni taky libi. :-) driv pry delali dokonce na zakazku, ale ted to nestihaji, tak maji jen nabidku co maji. Ale my jsme se nasli, takze dobre. :-)
Jak se ti podivam do alba? :-)
pincola me se taky vic libil ten Enter, ale pritel chtel tu mapu, ze pry nechce babickam a dedeckum vysvetlovat enter, ze to je na jeho nervy moc. :-D ze tu mapu spis pochopi :-D
@kajovaevicka jojo, dekuji, mas moc pekne album a svedkyne si vybrala krasne saty! ;-)
no jo no, mapa je srozumitelnejsi, ale ten enter se mi libil trosicku vic. ;-)
@moncik21 Děkuju:) A svědkyně si to určitě přečte:)
Já vím, já taky měla jinou představu, ale je to o kompromisu, přítel a já jsme se shodli akorát na tomhle:D
@kajovaevicka neni zac, jen rikam, co se mi libi ;-)
tak my jsme se na tom taky shodli, me se ta mapa taky libi a dobre nas vystihuje, takze proc ne. :-) a jako versik si tam dame Oznamují, že již nevydrželi ty neustálé dotazy
a konečně do toho po těch letech prásknou.
Těšíme se na Vás na . . . ve . . . dne . . .
protoze jsme spolu uz deset let, tak to je taky docela trefne. :-D
To je hezký
Já zase chtěla popsat naši situaci, takže jsem tam chtěla napsat- i přes všechny dobře míněné rady jsme se rozhodli se vzít tehdy a tehdy blablabla... Ale přítel se bál... no tak tam máme- hledali jsme se, seznámili, zamilovali a teď vám s radostí oznamujeme, že naši lásku přeměníme v manželství. Takové sladké nic neříkající... no nic:(
@kajovaevicka ty jsi si taky delala vyvazky sama, ze? veprostred jsi to sesivala? ja jsem si dneska koupila stuzky, a taky se do toho asi pustim, ale nevim jak. ten tvuj navod co mas v albu je ale fajn. asi se tim budu ridit. ;-) nahodou nemas rozmery te sablonky, ze?
@moncik21 Jo, dělala jsem je sama. Koupila jsem nit, co má stejný odstín jako ta kytička, takže jsem to sešila a skoro tam není vidět, navíc ještě tam bude špendlík, kterým se to přidělá, tak to určitě nebude vidět. A myslím, že to Kája udělal tak pět na pět, ale nechci kecat... Já už to nemám:(
Jééé, moncik-na první vývazek v životě je to hodně kvalitní práce. Já pořád nevím, jestli se mám do těch rukodělných prací vůbec pouštět. Se už vidím. V euforii nakoupís stuhy a špendlíky a nakonec zjistím, že jsem levá :-D Tak ale nebudu zhnilá a aspoň abych měla dobrý pocit se tě zeptám, kolik stuhy jsi kupovala, to množství co musíš udělat ty, totiž zhruba odpovídá i mé situaci 8-)
@baracudas Já na dvacet spotřebovala šest metrů. Takže si to spočítej:) Jinak si myslím, že je to docela prča, to dělat.. Já taky nejsem kdovíjak zručná:D Ale vývazky se mi povedly, což jsem strašně pyšná:)
@baracudas To s tou zásobou není špatná myšlenka:D Mně to vyšlo na jeden vývazek navíc a zbylo mi asi jen tři cenťáky, takže to bylo těsné.
A dnes na bazaru jsem sehnala dokonalou tmavěhnědou stuhu, takže už mám na obmotání kytek a ještě na nějakou výzdobu:)
@kajovaevicka Dik, me takove veci vzdycky bavily. :-) Vcera jsem udelala prvni a "chlubila" se priteli a on mi rika: Co to je??? :-D Malem dostal po hlave. :-D Ty tvoje jsou moc povedene.
@baracudas no ja jsem koupila zatim 25m bile a 10m zlute, protoze zlutou meli posledni, a jeste nevim, jak mi to vyjde. Zatim mam jen tri, takze jeste nevim jak to vyjde. Asi mam te bile vic nez potrebuji, ale rikala jsem si, ze kdyztak bude na auta. :-) Neco se s tim uz vymysli. Ale asi pujdu prikoupit tu zlutou. ;-) Navic jak rikas, to ze si to clovek dela sam a udela si to presne k te jeho svatbe a jak se mu to libi, to je super pocit. ;-) Aspon to zkus, za to nic nedas. ;-)