Taky jsem chtěla aby mne viděl až u oltáře, ale pro moje nervy bude lepší, když žádné schovávačky dělat nebudu. To je jen pro silné povahy. teda ne pro mne:-))
No my to uděláme asi tak, že spát budeme v Prostějově každý u svých rodičů, ale pak si mě přítel před obřadem vyzvedne u mých rodičů. Ne že bychom byli až tak na tradice, ale spíš je to kousek a oba tak budeme méně nervózní, když zjistíme, že je vše v pořádku :-) Já bych asi s nervama nevydržela, kdybychom se měli sejít až před obřadem na místě....Navíc můj drahý většinou chodí na poslední chvíli, tak to bych se tam teprv zhroutila :-D
My to tak máme i z toho důvodu, že u nás doma nabídneme nějaké občerstvení, takže lidi si pak nebudou moct stěžovat, když oběd bude až ve dvě hodiny ;-) Vidím to tak, že tak v deset se tu srazí naše rodina, v půl 11 přijede přítel s tou svojí, seznámí se tu a pak pofrčíme po 11 do Mníšku
@moncik21 Jasně koukala, jsou super vtipný:-) Enter je úžasný :-D My budem mít něco vyloženě klasickýho, už se těším na výběr.
Holky já měla dneska sen, žen jsem si den před svatbou vzpoměla, že nemám objednanou kytici. letěla jsem do květinářství a dostala jsem strašně jednoduchou, jen tak uvázanou, jako klasickou kytku, bez těch namočených vatiček, aby nezdechla. Takže jsem věděla, že mi do druhého dne ani nevydrží. A stála 9tisíc!!!
Mně se o víkendu zase zdálo, že už byl svatební den, měla jsem úplně jiné šaty a všechno bylo jakoby narychlo - jako bychom na tu svatbu zapomněli nebo co.... A já jsem brečela, že jsou tam jiní lidi, než co jsem pozvala a že nemáme nic z našich věcí :-D No magor hadra :-D
@lusijap To se mi zdálo už několikrát, třeba jsem se vdávala v sukni a tričku a v ruce jsem měla kytky, co jsem utrhla před obřadem a nebyl tam nikdo a přítel to nestihl... a různé variace se mi zdají tak jednou za týden:D
Holky mě se jednou zdálo, že je den svatby a já teprve ráno letím do salonu vybrat si nějaké šaty. Strašně dlouho jsem tam čekala a pak volala spokužákovi, který s mou svatbou nemá absolutně nic společeného a patal jsem se co mám dělat. Pak jsem zavolala na obsluhu a oni mi začli nutit bílé kozačky. Řekla jsem že to mám v létě a oni furt mleli svou, ať si sáhn u dovnitř, že tam je vyteplená vložka:-))
Byl to vlastně strašný sen, protože já byla na nervxy a ten chlap, co byl v tom salonu(už jen, že tam byl chlap) mluvil furt klidně. Já v tom snu začla zoufale ječet že to mám v létě ve 40 stupňových vedrech a on byl furt stejnej, stejně klidnej a ať si sáhnu dovnitř, že jsou vyteplený... :-D :-D
Já jsem se zas šíleně smála, že tu jedna nevěsta psala, že se jí zdálo, že se vdávala v hnusných černých šatech s bílým límečkem :-D :-D :-D
:D Tak to jsem ještě nečetla:D Jako ty sny jsou děsný... Tuhle se mi zdálo, že jsem byla zpátky na gymplu, ve čtvrťáku, byla jsem těhotná, bála jsem se, že porodím dřív, než odmaturuju a do toho mi třídní říkala, že přece se v den maturity vdávám, jak to chci všechno stihnout. Fuj fuj fuj:D
@kajovaevicka :-D :-D :-D jak to chceš stihnout, to je vtipný :-D :-D mně se zas zdálo, že jsme na zkoušce svatebního obřadu, abychom v den D měli vše secvičené. Bylo to bez hostů, nebyla jsem nalíčená a měla jsem jeansy a triko. A když to zkončilo, tak mi došlo, že to už vlastně byla ta svatba, že to je platný to co se dneska odehrálo. Že zádná další svatba nebude, když už jsem vdaná. Že ta zkouška byla zároveń svatba, jen mi to z nepochopitelných důvodů včas nedošlo.
@pincola Mě se zdálo něco velmi podobnýho, ještě jsem tam neměla boty, ani mi pořádně nezapnuly šaty a klouzala jsem se k oltářio ve svých teplých zelenomodrých ponožkách :-D a za svědka mi šla nějaká slečna, co tam náhodou stála, protože jsem u dveří zjistila, že to měla být zkouška a proto tam moje svědkyně není ;-)
Jestli to tady někdo čte, kdo se nevdává a nezažil to, tak se výborně baví, co se odehrává nevěstám v hlavách před svatbou:-)))
V tomhle smysli se nám asi po svatbě uleví. Ale jinak ty přípravy jsou krásnééééééééé x-) x-) a s těmi všemi šílenými sny a penězi, co to všechno stojí :-D
Jupíííííííííí, budou anemonky:) Dneska mi odepsali z toho květinářství, že by to nemusel být problém, že mám přijít s předstihem, ale prý to půjde. No to je dokonalý:):):)