@zirafka1988 soucítím s tebou, snad něco najdeš, mám i pár tipů na švadleny, kdyby si potřebovala:) kdyžtak ti dám vědět, kde jsem sehnala :)
@teeerez tak to je fajn, to by bylo dobry:) a kdepak to bylo? akorát se bojím, aby kolekce pronovias nebyla moc drahá, protože šaty to jsou luxusní:)
@przedswitovaanita Ahoj, mám vyhlídnuté šaty, ale to se ještě uvidí :-) dneska mě ale okouzlil jeden závoj, tak jsem si ho hned objednala, doufám, že dojde tak krásný, jako je na fotce :-) A co ty, už nakupuješ? :-)
Ahoj, tak i já se přidávám :) Máme zamluvený obřad + hostinu. Večerní afterparty se bude řešit asi až začátkem roku, nechtějí to takhle dopředu :) Bude to na jedné vesnici, kde nebude žádný nátřask. Jinak koukám, že už aktivně vybíráte fotografa....taky bychom se do toho tedy měli pustit. Na šaty jsem se ještě nešla podívat, vidím to tak za měsíc :)
@mishon My si budeme k Vánocům kupovat prstýnky, necháme vytisknout svatebko a koupím si botičky a nějaký drobnosti na výzdobu :-) Teď zatím nic nekpuju, ale to jenom z toho důvodu, že jsem na nic hezkýho nenarazila (nepočítám internet, z toho bych objednávala hafec věcí :-) )
@lucik1111 Ahojky :-) Já fotografa měla zamluvenýho ještě dřív než termín na matrice :-D Já bych nakupovala až bych brečela :-) ale chci si něco nechat do zálohy na únorový veletrh :-)
@przedswitovaanita Já zatím taky moc nenakupuju, pořád si říkám, že je rok čas, ale na druhou stranu když se ty finance rozpočítají do celého roku, tak to nebude najednou taková pálka :-)
@mishon Já taky budu postupně nakupovat takový ty drobnosti dřív, protože ono se to sice nezdá, ale ono se to nasčítá a není to zrovna zanedbatelná suma :-) Jaký jste si dali rozpočet?
@przedswitovaanita ještě tak nějak žádný, uvidíme, jak to bude vypadat...budeme mít nejspíš hodně lidí, tak se to tomu budeme muset nějak přizpůsobit :-) a co vy?
@przedswitovaanita jo to chápu, já taky nejsem ten typ, co by utratil za svatbu plno peněz, to raděj pojedu na nějakou hezkou dovolenou, ale přítel má velkou rodinu, takže svatba bude velká :-)
@mishon Tak my ani za ušetřený penízky nepojedeme na dovču, ale máme velký barák a je tu do toho potřeba nějaký investice, budeme nakupovat zvířátka, palivo taky není zrovna levný, takže asi tak :-) Chceme si totiž na co nejvíc věcí ušetřit, aby jsme se nezadlužili a mohli si později v klidu pořídit i mimčo ;-)
@mishon Ahojky, tak to je super, že už je nás tolik. Docela to letí a co teprve po novém roce, to se skulí šíleně. My zatím máme místo obřadu+hostiny a fotografa, na zbytek je čas. :-) Spíš jen tak pokukuju co kde a co se mi líbí a tak. :-)
@przedswitovaanita Mám na FB fotografku Alex Lipkovou, kterou jsem chtěla, ale už v červenci měla náš termín rezervovaný a zrovna minulý týden tam psala, že 7.9. a nějaké červencové datum, které si nepamatuji :-D , jsou nejžádanější, že si o ně snoubenci pořád píší, tak nevím, asi bude v náš den celkově hodně svateb. :-)
@curdibilka To je fakt k pos***... To by mě nenapadlo, že zrovna v těch dvou termínech bude ten tvůj :-) Já si taky myslím, že nás tu bude dosti a dosti, ale že o to bude až takový zájem, to jsem netušila :-) My jsme si třeba tenhle datum vybrali úplně náhodou, že jsme prostě chtěli mít svatbu na začátku září, ale asi to je nějaké magické datum :-D
U nás toto datum bylo taky spíš náhodné. Chtěla jsem v červnu, ale to budou v rodině samé kulaté narozeniny. O prázdninách jsme to nechtěli a tak přišlo na řadu září. A tohle datum se nám zdálo asi nejhezčí :) Ale že nás tu bude tolik? :) Po Vaší isnpiraci jsem již tento víkend obeslala několik fotografů. Už se rozhodujeme mezi dvěma. :)
Ahojky, po delší době se hlásím. U nás vše při starém, jen složena záloha na fotografa a hostinu, aby to bylo napevno :-) Jinak se poohlížím po hudbě a květinách, pomalu ale jistě, ale chci počkat na veletrhy a slevy na nich, tak uvidíme .-)
@lucik1111 Tak my to na jaře nechtěli, kvůli mojí škole, léto jsme měli od našich zakázaný, že se špatně peče cukroví, takže září byla jasný volba :-D Tak ze dvou fotografů už se vybírá líp :-) A budete toho fotografa mít na celý den?
Tak se taky hlásím, dnes rezervován termín na Karlově koruně s časem 11:30, zamluvena fotografka, hostina, dnes volám na limuzínu:) byla jsem také zkoušet šaty, mám favorita, jen nevím, zda se jít ještě někam podívat nebo to prdět :) oznámení zhruba vymyšleno:) máme také zamluvené potahy na židle, ubrusy a rautové sukně :) abych si dělala poznámky kam všude a kdy volat pro potvrzení :D
@denisaho Ahojky, ty jsi ale šikovná, tolika toho zařízenýho :-) Já ti nevím jak udělat s těma šatama, protože jsem tu četla, že se nevěste po půl roce už ty šaty nelíbili :-) Ale záleží na tobě. Já mám taky favority, ale jenom na obrázku, tak uvidíme :-) jo tak diářek si taky pořídím, jinak budu naprosto nahraná - co si nenapíšu, to nevím :-D
@lucik1111@przedswitovaanita no aspoň pak budu mít klidněji:) zatím mě žene euforie:D tak dokud vydrží:) jo šaty, no vzhledem k mé výšce jsem ráda, že jsem sehnala typ, který jsem moc chtěla a pak jsem strašně líná:D mně se tak nechce obíhat všechno, co tady v okolí mají:) teď začnou ty detaily, které budou horší, nemám tušení, jaké jmenovky a co na auto... zatím se nemusím učit, ale za měsíc, už na svatbu moc čas mít nebudu:)
@denisaho Ty jedeš, myslím, že už jsme si psaly, že Karlova Koruna je nádherné místo pro svatbu, loni jsme tam byli, když jsme byli na dovolené a uchvátila mě. :-) A máme stejný čas obřadu, to jsem ráda, protože slyším, že je to dost brzo, ale říkám si, že často bývá obřad v poledne, takže, půl hodina sem, půl hodina tam. :-)