Termín svatby 7.9.2013 :)

Zobraz úvodní příspěvek
Podělme se o to, kdo co už má, jak jsme na tom s přípravami, našimi přáními i otázkami. :) Všechny vítány. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka taky nám říkali, že je to brzy, ale pak by byl oběd mezi 3 a 4 a rait zase moc brzy, raději větší pauza mezi jídly a taky si toho víc užijeme:D myslím, že kolem poledne je to ok:) Karlova koruna je krásná:) chceme to v Oranžerii:) už se těším:) jen 5 tisíc za pronájem :( ale tak ještě to není jako Žleby:D @przedswitovaanita taky:) ještě poslední rok, ještě do toho pracuji, takže hukot:) copak studuješ ty? no já sama sebe taky nedokázala:) ale nakonec jsem byla dost překvapená:D
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho já jsem teď v prváku v navazujícím studiu na zemědělce v Budějicích :-) Viděla jsem tu i ženský, který měli svatbu ještě před státnicema, to bych jako fakt nedala, vím, jak jsem je letos snášela já :-D Tak to jsem teda na sebe v těch šatech zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@przedswitovaanita jo tak to bych taky nedala, mám sice poslední rok, ale budu prodlužovat:) státnice a svatbu bych nezvládla:) to jsem taky zvědavá, jaké si vybereš:)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho V albu mám ty favority, tak uvidíme, akorát bych je chtěla čistě bílý ;-) jo je toho fakt dost, skoro celý jaro denně ležet v učení je docela na palici...proto jsem si teď fakt užívala 4 měsíce prázdnin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@przedswitovaanita :) to se máš, taky bych se flákala:D ale už to nejde, teď budu doma leda až půjdu na mateřskou :D
Odpovědět
@przedswitovaanita No doufejme, že bude vše podle našich představ. :-) Máte nějaký pokrok v plánování? :-)
Odpovědět
@denisaho No nám nabízeli 4 termíny - 10:00, 10:45, 11:30 a 12:15h, tak jsme zvolili ten 11:30, aspoň bude víc času pak na zábavu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny něvěsty! Dovoluji se přidat k Vaší skupině :-) Poslušně hlásím, že máme vybrané místo, fotografa, barvu svatby, sepsaný seznam hostů, vybrané prsteny a oznámení:-) A než začnete všechny jančit, že nic nemáte, ráda bych Vás uklidnila - vdávalo se mi tolik kamarádek, že jsem si během příprav jejich svatby stihla dobře promyslet, co chci a co ne:-) a tak to mám teď snažší. Ale držím Vám všem palce, ať je vše podle plánu a máme sakra pěkný počasí! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@przedswitovaanita @curdibilka @blondie007 holky, kdy budete řešit prstýnky, nám paní v salonu říkala, ať to stihneme do konce roku, že pak půjde zlato nahoru, myslíte, že je to pravda a budete je některá řešit tak brzy?
Odpovědět
@denisaho Tak to nevím, ale my chceme počkat na ostravské svatební veletrhy, a ty bývají únor/březen, letos na to určitě nebude... :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky bych se k Vám ráda přidala:-) Zatím teda máme zajištěné jen místo :-) Ale máme ještě 11 měsíců. Je někdo z Vás z Moravskoslezského kraje?
Odpovědět
@belinka18 Jááááá. :-) Budeme to mít na zámku v Kuníně, hostinu pak v Bravanticích na Motobaru. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@denisaho Ono se u rodinýho baráku moc flákat čoveče nedá :-D Ale byl to fajn oddych :-) My si prstýnky budeme kupovat k Vánocům, ale cenu zlata neřešíme, protože budeme mít prstýnky z wolframu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blondie007 Ahojky, tak to máš teda oproti nám velkou výhodu, ale my jsme holky šikovný, tak to zvládneme a kdyžtak nám budeš dělat vrchního poradce :-D @belinka18 I tebe zdravím :-) Koukám že ve vašem kraji je nějak moc nevěst :-D Já jsem z Jihočeskýho kraje, takže docela dálka :-) Jinak neboj, těch 11.měsíců bude fuč co by dup ;-)
Odpovědět
@curdibilka Tam to znám, moc pěkná hospůdka. Já jsem z Vítkova:-) Doporučil ti někdo nějakého DJ nebo kapelu? Taky se chceme jet podívat na veletrh a potom uvidíme:-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Tak to je opravdu dálka:-) Ještě, že existují fóra, myslím, že si takhle hodně pomůžeme a podpoříme:-) Více hlav snad více nápadů:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@belinka18 Tak tak :-) Ty seš z Vítkova? Tak to je jedno z mála míst, který znám :-D Tak tak, tady se my ženský vyřádíme, všechno proberem, zdrbnem - jo to by nám šlo :-D
Odpovědět
Jejda, tak to jsem teda překvapená, většinou se každý diví kde to je:-) Chci se zeptat - máte svatbu v kostele nebo na úřadě?
Odpovědět
@belinka18 Díky, máme to tam rádi a myslím, že i na focení tam je pěkné prostředí, obzvláště ta zavěšená motorka a možná v hospodě budou i nějací motorkáři, takže snad někdo zapůjčí moto pro foto. :-D No DJ budeme mít asi kamaráda, jestli teda bude chtít, hraje i na Stodolní, tak doufám, že to klapne, živou kapelu vůbec nevím... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka @przedswitovaanita tak já tedy nevím, no ale jestli by nám to mělo něco ušetřit, tak to asi začneme řešit, my chceme k Vánocům foťák, prstýnky ne-e:D @blondie007 @curdibilka @belinka18 @przedswitovaanita holky kdy budete rozdávat oznámení? my chtěli už na Vánoce, jelikož stejně obíháme celou rodinu, tak to vzít najednou, myslíte, že je to brzy? Mám už vybrané fotky, teď ho budu muset začít vyrábět, nápady by byly, ale s časem je to horší :(
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho nám to docela něco ušetří, protože jsem na dárky magor a jsem chopná utratit za dárky všechno co mám, takhle budu nakupovat ,,jenom" pro rodinu :-) My ho chceme dávat po Vánocích někdy mezi Vánocema a silvestrem :-)
Odpovědět
@denisaho My to plánujeme až tak v květnu, v červnu. Ale myslím, že tohle ja každého věc. Rodinu máme dost blízko sebe a ostatním se to budeme snažit osobně předat nebo poslat poštou. Jestli máš nějaké typy na oznámení tak to tady prosím déj, mě se toho líbí tolik ,ale všechno bych nebyla schopna sama udělat. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@belinka18 Mám ve Vítkově známý, proto to tam znám ;-) My to budeme mít na takový rozhledně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@belinka18 chtěli bychom fotografii a na ni text a to celé v takové zavírací obálce:) nebo jak to pojmenovat, tak jak je poslední obrázek:)
Odpovědět
@denisaho U nás to ještě vůbec nikdo neví, takže my to máme pro blízkou rodinu jako překvápko na vánoce a snad se to neprovalí dřív. :-D Jako žádné extra překvápko to pro ně nebude, vždyť jsme spolu už 7 let, máme tříletou dceru a dlouho spolu už žijeme. :-) Ale stejně, myslím, že budou rádi, takže u nás na ty vánoce a brzy to není - nač čekat? :-) Nemáme extra moc lidí, takže ani moc oznámení nebude třeba, ostatním (přátelům a "nezvaným") to dáme až někdy na jaře... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se po delší době ozývám, není čas :-) Chtěla jsem se zeptat, jak to řešíte s muzikou? Ráda bych DJ, ale každý mě přesvědčuje, že živá hudba je leší, ale zase si myslím že pro 30 lidí je zbytečná, stejně nejsme moc tancující rodiny. Jaký na to máte názor. Jinak jak se tu řešilo oznamko a prstnky - tak na oznamko času dost, domácí výroba to jistí a s tím zlatem mi to jedna paní ve zlatnictví říkala taky, ale ptala jsem se známé, která také prodává zlato a říkala, že to nebude tak strašné, každopádně slevy na veletrzích to jistí ;-)) P.S.: Předběžně zařízeny květiny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Tak to bude hezký vánoční dárek:) já právě koukala, že nevěsty dávají oznámení pozvaným třeba jen měsíc dopředu, to mě přijde strašně pozdě... dáme ho na Vánoce, začnu vyrábět:) @veroniquecz My budeme mít živou, DJ není špatný, ale tak nějak mi přijde živá slavnostnější a pro svatbu lepší, budeme mít tedy 50 lidí a naše rodiny tancují hooodně:D takže DJ jsme po krátkých úvahách zamítli a mámě objednanou živou kapelu:) zase pokud máte rádi hudbu, která se živou kapelou nedá zahrát, byl by DJ lepší :) Koukaly jste už na prstýnky? Já jen v jednom zlatnictví, je jich strašně moc, bojím se, že si nebudu moc vybrat:D já tak nemám ráda, když musím pořád něco vybírat:) tento týden jdu ještě do dvou salonu na šaty a pokud nic, vrátím se do prvního a zamluvím si ty, co se mi líbily nejvíce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Ahojda, prstýnky jsme zatím nijak zásadně neřešili, jenom můj skoro muž zatím psal nějakému známému zlatníkovi, aby nám udělal cenovou nabídku:-) tak poté uvidíme:-) Jsem rozhofnutá nechat si nacenit prsten se zirkonama i s nějakejma brilošema, páč se na to budu koukat do konce života že jo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@przedswitovaanita To já vůbec nepochybuju, že to všechny zvládnete levou zadní:-) jasně, ráda poradím, když budu vědět a když vědět nebudu zeptám se kámošek že jo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Já jsem taky myslela, že bychom tak nějak v dubnu či květnu rozdávali. Akorát mám teda info od několika nevěst, že většinou si oznámení nechali tiskout v Brně, než v Praze, páč to tam vyjde mnohem levněji. Já samozřejmě nevím odkud, která jste..ale tak třeba to někomu pomůže :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?