Holky tak nám ještě chybí koupit ženichovi košili a kravatu a doladiit svatební menu, výzdobu stolu a sedací pořádek. Se zdravím je to vždycky komplikovaný. Mě před týdnem zjistili boreliozu, tak zobu antibiotika a zobat budu ještě týden. Ale při mé smůle si ještě pohmoždím kotník při chození ze schodů :D Znám se. Dávám si pozor, ale znáne to - jeden moment a je to v čudu... 8-)
Tak my jsme bez novin, sice jsem je moc chtěla, ale nějak se do nich nemůžu dokopat a jaksi jsem zjistila, že už mi ujel vlak... no tak holt nebudou :-) :-)
@spacirka25 tak se toho kotníku bojím, chodímv práci na podpatcích a včera mi podjela noha a první co mi proběhlo hlavou, bylo, že se za chvíli vdávám a nesmím si to zvrtnout.. no magor :-D
HOLKY CO POČASÍ???? Jak byste řešili kdyby pršelo, dívala jsem se na výhled a zatím tam jsou teploty kolem 20C a na jedné polojasno a na druhé přeháňky...
@kacmud máme v záloze 2 velké stany a řešíme půjčení ještě několika menších (máme zahradní oslavu). Do největšího stanu jdou dát kamínka (je to veliký vojenský), tak ještě řešíme i ty, pokud by byla večer zima. Předpovědi taky sleduju, ale je to hodně dopředu a může se to ještě tisíckrát změnit, tak to zatím moc vážně nebereme a snažíme se pojistit i proti zimě a i proti dešti.
Holky já prostě doufám, my máme hostinu v restauraci...ale focení mám naplánovaný v přírodě atd... navíc k restauraci je parádní zahrádka, tak prostě pršet nebude!
@kacmud My máme variantu na obřad uvnitř a hostina je v restauraci, takže to vyřešené je, ale raději bych sluníčko... Mrkněte na yr.no Norům to skoro vždy ta předpověď vyjde :-)
Baby, počasí neřešte - to je jedna z mála věcí, kterou člověk absolutně neovlivní, není důvod se tím trápit. :) Já věřím, že bude alespoň krapet hezky, hlavně by nemuselo pršet, máme mít obřad venku, ta¨k by bylo super, kdyby to vyšlo. :)
@martina_r1 nesmí ;-) my sice obřad máme v kostele, pak oběd pro nejbližší rodinku v hospodě, ale potom máme celý odpoledne a noc více méně venku... a bude tam asi 150 lidí ;-) takže nesmí :-D
Takže ženy, dle nejnovější předpovědi na idnes.cz má být 21 stupnů a déšť, ale na obrázku je sluníčko, takže to budou dle mého názoru občasné přeháňky. V pátek má být 26 stupnů, takže si myslím, že v sobotu bude i víc než 21 stupnů :-)
Holky, kdo rozvážíte koláče před svatbou - na kdy to máte naplánované? My na úterý, tak doufám, že to za to úterý rozvezeme, máme to v rozmezí cca 40km, jen je toho moooooc. :)
@martina_r1 Nějak nerozumím - výslužky a koláče jsou snad to samé ne? U nás se teda pojem výslužka užívá spíše pro to, co se rozdává po svatbě a co teda v těch výslužkách bude, když ne koláče? :)
@curdibilka budou v tom buchtičky a cukroví, které bude i na svatbě, nevím z jakého důvodu se to u nás rozdává před svatbou.. Ale je to taková výslužka předem :-)