@denisaho F tom případě je teda super, že jsi tak šikovná, že si to vyrobíš. Páč já stříhám jak retard, tak že my to budem muset zadat do tiskárny :-D
Výýýzdoba, no, tak že jako barva svatby bude růžová (tmavě) se zelenou (jablko) a bílou. A na výzdobu asi budu používat zelenou a bílou a trošku růžový, páč kdyby tam bylo růžový hodně, bude to jako promo akce Avonu :-D a to nechceme :-D Ale spíš bych ráda něco jednoduššího..nemám ráda, když se to všechno utápí v těch samých barvách a vypadá to jak Disneyland :-D Ty už máš vymyšleno? :-)
@blondie007 no já ho budu spíš vyrábět graficky v pc a pak si ho necháme vytisknout:) no chtěla bych bílou a žlutou:) nevím moc co na stůl, nechci organzu a taky nevím jestli mám dělat pompony nebo kissing ball:) tak ještě vůbec nevím, nejsem moc na žádné třpytivé věcičky:) takže nebudou žádné kamínky ani lístky růží a tak:)
@przedswitovaanita No já tak postupně, teď si budu kupovat písmena našich jmen a tak každý měsíc si něco koupím, ať mě pak z toho neklepne:D, ale taky sem jinak trochu v útlumu a spíš sbírám inspiraci:)
já souhlasím, taky jsem si myslela že akorát plaším ale zatím jsem byla ujištěna od paní, kde jsme se byli podívat jak vypadá naše vybrané místo na obřad, že pokud víme určité datum tak je nejvyšší čas :-) no holky jse moc ráda že u toho byl i přítel, když to říkala :-D
Holky, tak mám šaty :-D v jedno salonu byly šaty, seděly mi výborně jak na délku i přes prsa, pak jsem obešla ještě dalších 5 a katastrofa, takže jsem se rozhodla, že nebudu jak blbec pořád vše obcházet, vrátila se do toho prvního a v sobotu jsem složila zálohu plus exkluzivitu:) takže šaty odškrtnuto a už je nemusím řešit, jupííííí :-) a pozor! můžu mít boty na podpatku :) takže dvakrát jupíííí :-D
No, my máme od včerejška zamluveného fotografa :) A na chvíli bude určitě útlum...Jinak jsem se teda dívala na netu na prstýnky. :) Ale ty plánujeme asi až nějak na jaře. Šaty bych chtěla obhlédnout nějak do Vánoc, tak uvidíme :)
@agi87 My jsme se na 7.9.2013 dohodli v červnu a já pořád mrčela, že to je za tak dlouuuuho no a ono to fakt šíleně letí a co jsme v práci, tak snad ještě rychleji. :-)
@curdibilka přesně tak, a čekám, že až se přehoupne Nový rok, tak to poletí ještě rychleji. Teď si říkám, že je čas tak nějak ale v lednu už budu šílet :-D
Ahoj holky, tento týden jsem pomalu začala řešit hudbu na naši svatbu, protože hudebníci jsou opravdu hodně zaneprázdněni. A jsem překvapená tím jak vysoké částky si účtují. Plánujete živou kapelu nebo DJ. Napsala jsem zatím asi 5 kapelám a cena se pohybuje okolo 8 až 10 tisíc :-|
@belinka18 ahojda, plánujeme živou, bude to od 6 výš, podle doby hraní, ale zase nám živá přijde slavnostnější, už si ji určitě nikdy nikam neobjednáme :) a jinak, už ji máme zamluvenou, když jsem ji objednávala, měli už na 14. 9. zamluveno, což je o týden déle, než naše svatba :)
Tak holky, první problém je tu. Na našem obřadním místě v tento den neoddávají. Je to zámek a mají tam nějakou akci, takže nezbývá než zažádat na matrice o výjimku nebo najít jiné oddací místo. Extrémně na tom místě nelpím, určitě jsou i hezčí, tak se asi poohlédnu i jinde. :-D
Tak koukám, že jsem s přípravama trochu pozadu... My máme jen zamluvený obřad, místo na hostinu a minulý týden jsme konečně vyřešili fotografa. Takže aspoň něco :-) Ale nastoupila jsem do nové práce, tak nějak nemám na zařizování čas ani náladu. Ještě bych chtěla vyřešit cattering a nějakou hudbu a pak si říkám, že na jaře začnu vybírat šaty a zbytek...
@przedswitovaanita No, poslala mi v příloze lejstra s kterými můžu jít na matriku, kde si to vyplním že já a snoubenec žádáme o povolení svatby v ten a ten den a v tolik a tolik hodin mimo úředně stanovené oddací dny. Prý to většinou povolují a když to teda povolí tak nám to tam nachystají...
@curdibilka mě taky na matrice řekli, že termín mi zamluví až v lednu, kdy je vyhlásí a pokud náš datum nebude ve stanovených dnech, že není problém si o něj zažádat... Tak snad to vyjde :-)já to datum chci :-D
@agi87 Já už taky nechci nic měnit, máme objednaného fotografa i místo hostiny a paní na sladké včetně dortu, která toho má na to září už dost a tak tak mě vzala... Navíc už jsem si na to datum taky zvykla a změna data přináší smůlu. :-D