Termín svatby 7.9.2013 :)

Zobraz úvodní příspěvek
Podělme se o to, kdo co už má, jak jsme na tom s přípravami, našimi přáními i otázkami. :) Všechny vítány. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nejsem náročná, ale mám strach, že se něco pokazí tak proto už to řešíme rok dopředu :-D Tak jako ono to u mě zas tak horký nebude, teď jde o to, aby jsme zamluvili ty nejdůležitější věci o který by jsme mohli přijít a pak v klídečku pomaličku řešit ten zbytek... ;-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Přesně, zařídili jsme si místo hostiny a obřadu a teď ještě řešíme foto+video a pak to necháme být a jen se budu inspirovat tady a po netu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka já video nechci, jen teď zařídím ještě fotografa, protože fotil bráchovi svatbu, takže toho fakt chci :-) Koukali jsme už i po snubácích a když jsem viděla ty ceny, tak to semnou málem seklo...já si představovala, že by jsme se do 2 tis. mohli vejít a když jsem viděla ty průměrný ceny kolem 10 tis, tak mě to málem zabilo... Akorát doufám, že tu s váma budu moci zůstat, protože my jsme museli kvůli místu šoupnout svatbu o den dopředu :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita To víš, že tady můžeš zůstat - den sem,den tam. :-) No já jsem tu už psala, jak jsem z těch fotografů celá rozpolcená a neumím si vybrat. :-D Na snubáky jsme taky mrkala, do 2000 by jste se vlezli, kdyby byly z nějakého jiného kovu než ze zlata. My chceme bílé zlato, ne úplně tenké a taky jsme viděla, že se pohybují okolo 8000. 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Tak to děkuji :-) Já měla výhodu, že jsem tohodle fotografa viděla fotky. Jelikož taky fotím, tak mám prostě nějakou představu a jsem dosti náročná :-D On je dělá přesně dle mého gusta, i si hezky svatebčany postavý a má nádherný nápady, takže pro mě to byla jasná volba :-) My jsme si vybrali teda naprosto úžasnou kombinaci červenýho a býlého zlata, ale jako 12 tis. fakt za ně nedám :-) Já už uvažovala i kombinovaném wolframu, ale ten na obrázku vypadá líp než ve skutečnosti. Nebráníme se i oceli, platině ani paládiu, ale dokud nebude krásnej za ještě lepší cenu, tak si prostě nevyberu :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Právě, že taky fotím a tak se mi taky hned něco nelíbí. :-| :-D Hlavně mi přijde, že drtivá většina fotek je šíleně zářivých a přesvětlených (obzvláště třeba tráva je šíleně zelená), Chtěla bych nějaké přírodní, ale ne mdlé, a to jsme ještě nenašla. Odkud jsi? Jestli nechceš veřejně, písneš mi jméno fotografa do soukromky? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka jo tak s tou trávou jsi to vystihla... A ty fotky některých vůbec nemají jiskru, nápad, prostě nic... obyčejný fotky my může nafotit kdokoli z rodiny, ale o to já nestojím. A vůbec mě netrápí, že za toho fotografa za celý den dám skoro 8 tis. Bydlím v okrese Český Krumlov a fotograf je z Českých Budějovic, ale když ho chceš dál než 50km od Budějic, tak si za to nechá řádně zaplatit. Přes IP ti pošlu na něj odkaz ;-)
Odpovědět
@przedswitovaanita To je škoda, já bydlím u Ostravy, takže nehrozí...c :-| Nějaké favority tu mám, ale jak říkám, nikdo u koho bych spadla na p*del... a myslím, že jsme prošla už hooooodně fotografů. No nějak to dopadne a snad vyberu dobře (přítel není tak náročný, jemu se líbí hodně fotografů, nějak nehledá ty detaily jako já :-D ).
Odpovědět
@przedswitovaanita A když už se mi někdo líbí, tak chce nehorázné peníze. Chceme dát max 10 000...
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka jo tak to je dálka. A co říkáš na jeho fotky? Bráchu fotil i v zámecké zahradě na Hluboký a to jako nemělo chybu i když neměli zrovna vhodný počasí... Já na jednu stranu jsem fakt ráda, že jeho práci znám, takže výběr byl snadný, ale jako když člověk do těch fotek dělá, tak je to tuplem hrozný :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Jo, moc hezké a hlavně nápadité, nejsou nasekané jedna za druhou "na jedno brdo", jak to často bývá... Myslím, že se ten fotograf prostě umí dívat a umí vypíchnout tu atmosféru a pěkně si je naaranžovat a zároveň to působí hodně přirozeně... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka to je přesně to, co se mi na něm líbí :-) Hele kamarádky strejda má v praze ateliér - v tom ateliéru měl naprosto úžasný fotky, ale když jim fotil svatbu, tak obyčejnější fotky jsem snad ze svatby neviděla...
Odpovědět
Článek se načítá
@przedswitovaanita No, kdo ví, jestli ty fotky v aťasu byly vůbec jeho - dneska se bohužel stává že se fotky kradou a ti méně dobří se chlubí cizím peřím... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka nee jeho fakt byli, protože on tu kamarádku taky fotil v tom ateliéru s bříšem, takže je to fakt jeho. Ale jsou prostě takový že umí fotit buď to nebo to. Nejhorší je, když rádoby profifotograf neumí vůbec nic. Promoce nám fotil rádoby profík a za fotky bych mu nejraději nakopala prd***! V obličeji jsme byli vyblitý jak lečo a x dalších věcí...
Odpovědět
@przedswitovaanita Pak je to profesionál jak já asi. :-D Někteří si myslí, že spasili svět a nejhorší jsou ti, kteří ustrnuli, nevyvíjí se a nezdokonalují... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka asi tak nějak. A v týhle době photoshopů (i když to moc neuznávám, protože mám ráda fotky, který se vyfotí a nemusí se s nima nic dělat), tak ty fotografové /který s tím umí) udělají fakt divy. Ten můj fotograf to umí převelice dobře, ale nezmrší to, aby to bylo umělý a nepřirozený
Odpovědět
@przedswitovaanita No někdy nejsou ty správné podmínky, tak je photoshop nutnost, ale musí se to s ním umět a dělat to citlivě, a to někteří fakt neumí a ještě za to chtějí hříšné peníze... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Ano i takový jsem už viděla. Ale myslím, že sis vybrala správně a litovat nebudeš :-) A co máš v plánu ještě teď v blízké době zařizovat? Nebo se budeš jenom tak rozhlížet :-)
Odpovědět
No, jelikož jsme dneska šla první den do práce (po mateřské, jsem učitelka v MŠ), tak teď to bude pracovní, chtěla bych ještě to video zařídit a pak už jen tak se dívat a pomalinku kupovat nějaké nezbytnosti (malé věci), šaty nechávám na leden/únor asi. Sama ještě nevím, jestli si je půjčím nebo koupím... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Já se teď budu spíš rozhlížet a hledat výhodné ceny, ale na ostro začnu někdy na jaře, aspoň už budu mít dobrý rozhlet co, kde a jak :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Přesně tak, nepotřebujeme mít vše nejdražší, ale chci si to užít maximálně - vždyť je ot přeci jednou za život. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Tak tak :-) Já budu mít z toho akorát větší radost, když seženu něco levněji :-) Akorát co mi teď hlava nebere je to, že už koukám jak bych chtěla aby vypadal svatební dort, kytice, prstýnky, auto, ale jak se podívám na svatební šaty, tak mě to hned přestane bavit a jdu dělat něco jinýho.... Nějak to nechápu :-) Ale tak třeba to příjde :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Tak to já mám podobně, akorát v opačném garde, jak čučím na svatební šaty, tak mě to baví (ne nijak dlouho, třeba hodinu, ale dívám se ráda), ale jak se mrknu na oznamka, dorty, kytice, tak jsem nerozhodná a líbí se mi vše, tak mě to bavit přestane. Nejvíc řeším barvu svatby, dost se mi líbí fialová a její různé odstíny, ale přítel je hodně tmavý a těm typům sluší teplé, pastelové barvy, hrozně mu sluší třeba měděná nebo do oranžova, ale shánět všechno v měděné (nebo rezavo-zlato-hnědé), by byl masakr, tak nevím, ale nad tou barvou svatby přemýšlím dost. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka jo tak barva svatby bude pro mě asi ten největší oříšek...Já teda miluju bordó, ale to by taky nebylo úplně jednoduchý to do tý barvy všechno sladit. Oranžová taky není špatná, jediný co fakt na svatbě nebudu mít je růžová, tu fakt nesnáším :-) A když koukáš na ty šaty koukáš na čistě bílé nebo i třeba s něčím barevným, nebo ta šampaň? (nebo jak tomu vlastně říkají :-)) Mě na těch šatech hlavně rozčiluje to, že takhle se mi na tý ženský hrozně líbí, ale je mi jasný, že když bych do nich vlezla já, tak budou vypadat naprosto šíleně...
Odpovědět
@przedswitovaanita No, já bych chtěla čistě bílé, champagne mi přijde (většinou) jako zapraná, nemůžu si pomoct. :-D Ještě jsem ale samozřejmě žádné nezkoušela, takže netuším, jak v čem budu vypadat. Nejsem úplně na ty široké sukně, ale trochu širší bych chtěla, ale ne takovou, abych se ani do dveří nevlezla. :-D Uvidíme, nějakou představu mám a díky dobré kadeřnici a vizážistce budu určitě v ten svatební den vypadat dobře. :-D Však jak jsme tady už hodně viděla třeba ze zkoušky šatů, tak některé holky vypadaly šíleně (strhaně a zničeně mnohdy) a pak ve svatební den, když byly krásně upravené, bych ani neřekla, že to jsou ony, takže sakra i já musím přece vypadat trochu k světu. :-D :-D Mi růžová neadí, ale musí to být taková sytá růžová. :-D I zelenkavá je hezká, ale zase - příteli by to neslušelo, stejně bude mít asi košili bílou, ale nějaké doplňky bych chtěla aby měl do barvy svatby... no sním si to hezky, uvidíme, jaká bude realita. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Jo tak to máme stejný názor, já propaguju taky jenom čestě bílý :-) Já budu hlavně potřebovat, aby se mi rozširovali už od pasu, protože mám trochu širší boky a co bude taky dobrá sranda, prsa mi pro změnu chybí :-D S vizážistkou budu mít tak trochu problém, protože já takovýhle věci moc neznám a nedělám do toho. Já si vždy vystačím jenom s řasenkou, konturkou a stínama, tím moje umění končí, takže nějaký make-up, tvářenka, pudr mi vůbec nic neříká :-) No já taky doufám, že kadeřnice a vizážistka umí dělat zázraky :-D jo tak jako představy jsou vždycky lepší než realita :-D už teď mi to teda připadá víc starost než radost...
Odpovědět
@przedswitovaanita Ano, ano, spíš starost než radost, ale ten výsledek - uvidíš, že se to vyplatí. :-D Já mám teda svoji kosmetičku, kde chodím na tu klasiku (vyčistit pleť, obočí a tak), ale nikdy jsem neviděla, jak líčí, ale asi ji zkusím - kadeřnici si buď vyberu podle holek tady, co měly dobrou zkušenost nebo dám na svoji kadeřnici (která svatby nedělá, lae její kamarádka a kolegyně prý češe výborně, tak uvidíme). :-) Co se týká šatů - loni jsme si kupovala plesovky, nejsou s širokou sukní, ale co mě dost překvapilo, nejvíc mi slušely šaty, které se rozšiřovaly až od úrovně stehen a měly takovou áčkovou sukni, přestože mám taky širší boky (břicho právě štíhlé), tak uvidíme, ale co jsem tak četla a slyšela od holek, co už se vdávaly, tak útlejší pas je výhodou, protože sukně boky zakryje. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka No to doufám, že ten výsledek za to bude stát :-D Když já jsem hroznej nervák, takže je mi jasný, že týden dopředu nebudu spát a pak při první příležitosti se rozbrečím, takže tuplem potřebuju nějakou zázračnou kosmeřičku :-D Já mám teda dlouhý vlasy, mám je do 3/4 zad, ale až moje kadeřnice uvidí, co jsem si vymyslela, tak semnou asi vymete dveře :-N ale taky je možnost, že mi řekne, že si na to netroufne a budu muset jít hledat dál, přece jenom už je to paní v důchodu. Stejně jako kamarádka, která mi bude péct dort, tak mě rovnou přizabije až uvidí ty malůvky co jsem si vymyslela :-D Takový šaty, který se rozšiřujou až pod bokama já fakt nebudu moct mít, protože to bych se hambou propadla... Jestli jsi štíhlounká, tak proč ne, ale já mám 170cm a 62 kg :-( .Jo jiank jsem tu někde narazila na ty fotky toho fotografa, co fotil i tu tvojí kamarádku a jako fakt to byla nádhera :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita No, tak já o váze pomlčím, jsem o chlup menší a o dva chlupy těžší. :-D A taky jsem nevěřila, že mi takové šaty můžou slušet, ale fakt - oblékla jsem je a bylo rozhodnuto. Všichni to viděli na první pohled, že ty jsou nej (předtím jsem vyzkoušela cca 20 šatů - nekecám!). Ale co, nějaké šaty vybereme určitě, vždyť je obrovský výběr. :-) Ano, co se týče fotografa, jsem tak nějak klidnější, že ten už je. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka Hele, jestli máš prsa, tak je ta váha vyrovnaná :-D No uvidíme, jsem na to fakt zvědavá a výběr je veliký... Výhoda taky je, že když si u tý paní nevyberu šaty, který by se mi líbili, tak ona mi ušije přesně ty co bych chtěla, ale po domluvě za ně dám opět pouze tu půjčovní cenu a ona si je tam pak nechá. Pro mě je to výhoda, protože k čemu by mi byli doma ve skříni ;-) Já když jsem si vybírala šaty na maturitní ples, tak jsem si je vybrala na natu, v Praze jsem si je vyzkoušela a bylo hotovo :-D Hele a plánujete nějakou kapelu nebo DJ ? A do toho fakt vůbec nevím co vymyslet za zábavu...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?