Silente: kaly miluju, a ještě tulipány... Ale nechám to na ženichovi ;-)
Ještě jsem se chtěla zeptat: řešila jsem to už v diskusi 2.8.2008 - jak jste na tom s výběrem šatů? Mě včera dost šokovali, volala jsem do tří salonů u nás v Brně a ve 2 mi řekli, ať si přijdu vybrat hned!! Že už mají rezervace na září 2008!!! Takže 19.11. jedeme do Náchoda na matriku a pak, jak už bude podepsaný to datum, tak se vrhám na salony...
Já nevyšiluju. V lednu si dojdu zkusit šaty - chci jít jen do Belly v Hradci Králové. Tam si předem zavolám a domluvím se, jaké šaty mi mají připravit. Zkusím a uvidím. Pravděpodobně si vyberu styl, co mi sedne a šaty si objednám přes ebay a fertig ;-)
Termín si budeme domlouvat teď v úterý 13.11. :-)
marrei: vítám Tě mezi nás :-)
silente: tak zítra naposledy do staré práce :-) hurááááááááá :-D No a zatim to vypadá tak, že v neděli nastoupim už do nové, přesto že v té staré budu mít ještě dovču :-( , ale otvírá se už 20.11. tak se bude muset jít uklízet a zařizovat, tak už se docela těším ;-) Teď počítáme dny do svatby a po svatbě budem počítat minuty, kdy už se těch našich broučků zbavíme :-D :-D :-D až po nich budem muset uklízet, pokládat prkýnko, zavírat pastu atd........ :-D :-D :-D
Ahojky holky,
tak mám smutnou zprávu, svadbička 28. nebude, tak jsme ji přesunuli už na 7.6. no co se dá dělat....blíží se konec roku a co ty šaty? Jdete zkoušet už nyní, nebo až po Novém roce?
Tak dneska jsem si zamluvila termín zkoušení šatů v salonu Bella u nás v Brně (sobotní termíny jsou narvaný na dlouho dopředu, tak proto ;-) ). Paní mi řekla, že si mám předběžně vybrat šaty z jejich webu a oni mi je nachystají - tak zatím se mi nejvíc líbí šaty Oleaje od Pronovias... Tak jsem zvědavá.
Tak 1.12. v 10:00 jdu na to :-) Hrozně se těším, ale zároveň se bojím, že se mi nic nebude líbit :-(
Koukám, že snad vy všechny až po novým roce??
marrei..me se taky nejvic libily Oleaje z Belly v HK a tak jsem tam byla si je vyzkouset...byly nadherne,ale prislo ze malinko pridavaji v pase a ty raminky z te pruhledne krajky me silene drely...a mela sem asi za deste minut v nich uplne rudy slincy na celych ramenou...ale mam citlivou kuzi tak mozna tobe budou padou li ;-) ...mam je v albu zkouseni jestli chces kouknout :-D ;-)
Tak jsem taky moc ráda, že nejsem sama, kdo šílí se zkoušením... :-N
Vewe: nádhera, akorát škoda, že nebyly v té zlatavé, ta se mi líbí víc. No, uvidím... Snažím se do nich moc nezamilovávat, ale je to fakt těžký...
Silente, no to víš, stařenka :-D Albíčko založím, ale pořád na to není čas, celé dny v práci, ale slibuji, že s něčím přijdu, jen doufám, že někomu neukradnu náměty a nápady z druhého albíčka?! To bych nerada :-(
Majky - Ty a stařenka! Vidím fotku, nekecej :-D Jo a brakuj, jak je libo ;-)
Marrei - přesně tak, kdo nechce, aby si to někdo kopíroval, ať si to nechá doma :-D :-D :-D Já mám vždy radost, když poznám obrázek, který je původem z mého albíčka x-)
Majky - jo, všechny :-D Ještě jsem si žádné nezkoušela, ale takovýto styl chci 100%. Jak už jsem psala, tak si je velmi pravděpodobně vyzkouším v Belle, abych věděla, zda mi jdou i ve skutečnosti a nejen v mé fantazii, a pak si je objednám na ebay 8-) ;-)
Silente, tak to ti tedy nezávidím... :-) Určitě ti půjdou všechny a z vlastní zkušenosti, čim víc bych šatů zkusila, tím bych měla větší problém jaké si nakonec vybrat. Tak bych to viděla, že každé 2 hodiny na svatbě jiné...??? :-D
Fakt??? A to se převlékla v půlce večera do dalších??? :-D Ale proč ne? A přípravy už nějaké propukli, nebo vše necháváš po novém roku? Zdá se mi, že jen já jsem takový blázen, že scháním už všechno teď :-S
Majky - mrkni mi do alb, v hlavě už mám spoustu sesumírováno, postupně už nakupuju. To hlavní - šaty - nechávám na leden. Výzdobu a kravinky nakupuju už teď :-D Takže nejsi blázen :-D Když mrkneš do diskuze Dream team, tam jsme všechny takové :-D
Já nee, doma nemám internet, jen v práci :-(
Silente - já to mám přesně naopak - šaty teď (resp. v prosinci), kravinky až časem :-) Ale ráda se u tebe inspiruju, krome fotoalba pomalu nevím, co bych kupovala :-D