Ahoj holky, kam jste se poděli?
Představte si že už mam složenou zálohu na šatičky :-) :-) :-) a to jsem to htěla nechat až na prosinec. Našla jsem přesně ty které jsem si přála akorát jsem neměla dovoleno se vnich nechat už teď zvěčnit :-( je to značka La Sposa a jsou dokonalé, když je tu někde na netu uvidim tak je hodim do alba :-)
capirek: já jsem právě se šatama ještě nechtěla začít šílet, protože si říkám že je ječtě brzo, ale když jsem je viděla a měla na sobě tak bylo jasno :-)
No to naprosto chápu. Taky už se na to těším jak dítě na hračku. Jen bych chtěla ještě něco shodit. Ovšem jeslti to bude mít nějaký efekt :-) No, něco snad na mě narvou :-)
Ahoj holky, tak se přidávám do zástupu nevěst s datem 28.6.08. Je nás už docela dost, když si uvědomím, jak je to ještě daleko. Není tu náhodou nějaká z Brna?
Ahoj myisiska vítej mezi nás :-) bohužel já jsem až s Plzně tak to máme daleko ;-)
capirek: určitě seženeš krásné šatičky ;-) já jsem v práci strašně rychle přibrala 13 kg a paní doktorka mi řekla že ze zdravotních důvodů musim zhubnout, tak jsem se těch šatů také bála, ale když jsem měla na sobě tyhle a paní mě tak hezky sešněrovala ( dokonce jsem mohla i dýchat a neškrtili mě jako v jiném saloně ) tak jsem měla hezky vytvarovaný pas až mi mami řekla že bych hubnout neměla, protože už by to pak tak hezky nevypadalo ;-) , teď už se jen modlím abych přez vánoce nenabrala ]-(
Zdravím spolunevěsty!
Přeji hodně zdaru při přípravách.
Však ono nám to uteče, ani nebudeme vědět jak :-N
A jen pro pořádek - naše dnešní číslo zní:
240
8-) :-)
vsak ja sem rada...par holek se stejnym datem uz sem tady potkala ale taky zadne neznam a nejsou to takove zavislacky jako my dve..maji v albu par fotek a vse uz maji hotove takze to zase zbyva na nas dvou :-N :-D ;-)
Miso :-D :-D :-D nastesti mam metabolismus po tatinkovi a ten at ji co ji tak netloustne...zatim to mam taky tak :-D ...ale za par let se to asi vsechno vyvali :-S :-| :-(
capirek: každá značka má ale skoro pokaždé jiné číslování :-( v Plzni jsem si zkoušela šaty vel.38 a prsa mam trojky a vůbec jsem je nezapla a navíc mě všude škrtili :-( takže také třeba budeš mít šaty menší velikosti ;-)
vewe,silente: také ještě nemam nic zařízené ;-) akorát termín a šatičky ;-)
silente: přesně tak, já jsem už 25 let Šárka a ty jsi Míša? ;-) Ten vkus teda máme doooost podobný :-) máš v albíčku snubní prstýnky, které bych si moc přála ;-)