Vikínek je náááádherný!
Majky - za družičky asi nepůjdou, páč by mi udělaly se šaty moc rychlý proces :-D :-D :-D Ale pak to nějak určitě vymyslíme :-)
silente-tak s těma šatama dopadnu asi já, když mě uvidí Shawnee, že mě Luky líbá, uštěká se tam k smrti... bude na nás skákat a nevím co ještě ... takže, ještě jednou se podívejte na moje šaty, už je v celku neuvidíte ... :-D Silente a kde jich budete mít? Zůstanou doma nebo je bude někdo hlídat?
silente: 16/B jsou nádherné :-) rozhodujem se mezi nima a 16/E a 8/D :-) na katalog se už moc těšim i když bude maličkatý :-)
majky: děkuji za pochvalu šatiček :-) strašně jsem si přála šaty s dlouhou vlečkou, ale ve skutečnosti ty co budu mít jsou jen o trošku prodloužené ;-) bohužel vám je nemohu ukázat, protože paní nedovolila fotit i přesto že byla jinak tak ochotná, tak jsem si do albíčka dala alespoň co nejvíc podobné :-)
Jinak mam holky dnes totální den blbec :-( v pátek jsem si nechala vzít krev na vyšetření štítné žlázy a dnes mi doktor oznámil že musím jít na další vyšetřen :-(
A přidávám se k vám se svým psím miláčkem :-D
Jéééééééé holky teď tu byla pošťačka a donesla mi balíček :-) objednala jsem si tady na beremese dekorační nůžky a děrovačku ve tvaru srdíčka :-) tak až zapadáme sněhem tak můžu začít tvořit jmenovky, akorát ještě musim sehnat ten správný papír :-D a ještě mi přišly ty snubáky, akorát že jsem nedostala ten katalog, ale přišly mi takové dvě tvrdé desky na kterých jsou nafocený :-)
Šárko - jj, přesně to je ono.. hooodně maličkatý katalog :-D
Já se v sobotu zas u našich kochala vývazky, co jsem si tam nechala poslat od Mareky odsud z BRMS. Jsou tak sladké... x-)
Majka - zůstanou doma a pak pro ně kdyžtak někdo dojede. Však ony mi to v nejhorším odpustí, že mě neviděly ve svatebním. Jim ukážu fotky ;-)
Marrei - to vypadá moc hezky! Ale taky pěkně drahé :-N My se asi necháme vyfotit a udělat pak oznamko z toho. Nebo něco na ten způsob. Buď si ho uděláme sami nebo poprosíme kamaráda fotografa.
sarkas-to je blbý, že ti nedovolila fotit. Přitom, kdybys chtěla, můžeš si ty šatky zkopírovat z netu... =-) ale určitě i tak jsou nádherný !!! :-)
Jé, o štítné žláze a výsledkách nechci ani nic slyšet. Já byla před měsícem a po měsíci volání si k doktorovi a do laboratoře mi řekli, že doktor nevykázal pojišťovnu, takže mi výsledky neudělali... mám jít na další odběr, ale ještě jsem se tam nedostala... to naše zdravotnictví !!! Děs a hrůza!!!! :-|
Ano !!! Vítej do klubu našich čtyřnohých miláčků!!! :-)
No já ještě koukala na www.svatebnioznameni.com, tam jsou náááádherný, ale vyjdou jednou tak dráž. Tak jsem si říkala, jak jsem natrefina na úžadsně levný oznamka =-)
Mrkněte do alba příprav Moraki, má tam moc hezké fotečky....
Marrei - já ceny oznamek nikde nestudovala, jen si představuju max.cenu dvacku za kus ;-) Budeme jich totiž rozesílat moc :-S
marrei-vždyť vy jste krásný pár, jaképak... jak by dopadly naše fotky?! :-) Já jsem zvědavá spíš na ty naše!!! Už jsem si to předbězně domlouvala s panem fotografem, který nám má fotit svatbu, žebychom se u něj nechali vyfotit na oznamko. Je to profík, tak třeba, když mi udělá retuše a vymění hlavu, tak bych se mohla i líbit :-D :-D :-D
silente-Anne Geddes jsou moc krásné obrázky. Já mám od ní puzzle, ale mám poskládané jen děti, na zbytek žluté plochy mi nějak nevychází čas a nervy, všechno je to stejná barva a já nevím, jaký dílek kam dát... :-)
marei: až budu mít chviličku čas tak ho dam do alba ;-) jinak v albu 28.6. už na jedné fotce trošku vykukuje :-)
silente: bohužel jméno těch šatů nevim :-( když jsem se té paní ptala, tak mi řekla že značka je la Sposa, tak jsem projela celý net, ale tyhle šaty jsem nenašla, pak jsem u Maris Brydal našla tyhle, které jsou skoro stejné.
sarkas- pokud jsou máš vybrané šatky od La Sposa, podiv se na www.salonbella.cz. Já mám od nich šaty Pronovias (Nepal) a vím, že tento salon disponuje i se značkou La Sposa... tak jestli bys je tam třeba nenašla???