teda ženský...to je strašný...čtvrtá stránka než jsem našla naší diskuzi a navíc to bude vypadat, že trpím samomluvou :-D :-D :-D
krátké info od nás: máme se s Aduškou krásně! Je s ní čím dál tím větší sranda...pořád někde trajdáme. Tenhle týden si začala stoupat, z čehož radost nemám, protože nám za a) bylo teprve v sobotu 6měsíců a za b) ještě ani nesedíme a už by si kočka chtěla stoupat. No bohužel s tím nic neudělám...Dr. mi řekla, že když si bude chtít stoupat tak jí v tom nezabráním. Je jí k tomu nemám dávat moc šancí...jenže ona už leze a k něčemu o co se postaví si doleze...jinak je ale zlatá!!!
Co nějakej ten srazík, děvčata???
Bré ránko :-D
Prio - Aduška šikulenka!! x-)
Ad sraz - řeším jenom, jak se tam někam dostat... prže sama autíkem nepojedu |-| Leda s chlapem, byly byste pro sraz s chlapama? =-) Holt s těma miminama už je to náročnější.......
Ahoj holky,
tak jsme doma už delší dobu. Mudra chtěla a já taky... když jsme kvůli tomu všude možně lítali, tak mám rizikové.. což je tak trochu problém ohledně tématu sraz. :-|
ahojky holky
kat také mám rozikové a doted jsme dělala vše ;-)
jinak hlásím že jsme byli v nemocnici :-( chytali mě bolesti do zad a konečníku a tvrdlo strašně bříško tak jsme jeli :-| byla jsme tam 3 dny na pozorování naštěstí je vše v pořádku tedy hlavně malá x-) x-) já se tak dobře necítím ale hlavěn že ona je v pořádku odpovídáme 28tt a vážila 1080g x-) x-) x-)
takže od ted mám fakt takové dost rizikové klid a nic nedělat :-N
Kačí: a co udělat sraz tam někde ve vašich končinách??? Nějakej šikovnej penzionek na jeden den??? Za mě chlap asi nepojede (doděláváme baráček), ale já jsem volná...jen bych asi jela vlakem...
mury: četla jsem to v Tvém albíčku...tak hlavně že jste v pořádku!
Martinko: těšíme se na fotečky...určitě budou krásné. Však Ti pořád píšu, že Anetka je nádhernej kus ženský :-)
Ahoj holky!!!
Já se na sraz asi nedostanu. Manžu k tomu neukecám a sama s prckem si to tak daleko netroufnu :-(
marrei: Už se na fotečky těším. Jaký z toho máš pocit? Já jsem byla nadšená... My si ale konečně můžeme dát sraz v Brně, ať vidíme, jak nám ta nevěsta roste do krásy. Jsem koukala do albíčka. Malá je celej tatínek...
Jinak my už stojíme a pár krůčků taky zvládáme. Za chvilku budeme lítat jak draci. Honzík první a mamka hned v závěsu x-)
Holky tak přesně před rokem jsem zjistila, že jsem těhule :-D Ráno jsem počurala papírek, šok, tak jsem v práci radši počurala ještě jeden a touto dobou jsem už plašila u Dr., aby mi těhu potvrdila :-D Ta mě uzemnila, že ještě na UTZ není nic vidět, ale pocit to byl stejně krásnej x-) x-)
Myi - pocit super, myslím, že by ty fotečky mohly být fakt krásný, Anetka se hezky usmívala, a Zlevorová pak prohlásila, že takhle pohodový by mělo být každý focení :-N Dokonce jsme místo 6ti motivů udělali 7... :-)
Určo se sejdem, buď příští týden nebo ten další, to má táta ranní a my se doma dopoledne nudíme :-D Písnem si ;-)
Ahoj holky:-) závidím vám tu fotografku v Brně, chtěli jsme u nás taky něco takovýho, bohužel mostecký fotografové jsou docela bez nápadů:-( vznikli nám jen klasický ateliérový fotky, ale i tak jsou pěkný, památka je to hezká:-) http://plami.rajce.idnes.cz/profi_foto/ Jinak chodím s malou na plavčo, u nás se může již od tří měsíců, sice jsme tam nejmladší, ale vůbec to nevadí, zvládáme to samý co starší děti:-)) Martince se to líbí a to je hlavní:-)
Ufff, 4. strana, ostudááááááááááá ]-( ]-( ]-(
Tak nás jdu popošprtnout :-) , takže Myi, Micha a Silente, všechno nej k svátkůůůůůůůůů!!! x-) x-) x-) A jestli je tady ještě nějaká Míša, tak sorry :-D a přeju taky vše nej ;-)
A tady videíčko naší cácorky, jak krásně usíná 8-(
http://www.youtube.com/watch?v=Cet8WP...
:-D :-D :-D
čus ženy x-)
Také se připojuji ke gratulacím všem Míšám x-)
Marrei, Anetka je celej táta :-D No to usínání... :-N Jsou rodiče, kteří se nevyspí třeba celou noc a miminko jim spí jen dvě hodiny přes den 8-( :-D Bohužel mám takové známé :-D
Ahoooj, já děkuji za příníčka :-) Dostala jsem od manži nádhernou kytííííí a Honzík mi dal dokonce pusinku (moc často to nedělá).
marrei: malá je bombastická, se těším, až vás uvidíme. Tohle já naštěstí neznám. Malýho nakrmíme v 19:30 pak ho uložíme a do pár minut spí. Za to ráno v 5 máme budíček a ani o minutu později :-|
kat: gratulace největšíííííííííííííííííííííííííí. Držíme palečky, ať všechno jde tak, jak má. Už máte jméno?
By mě zajímalo, jak je možné, že se tady rodí samý ženský. My jediní kazíme partu :-D
ženy moje x-)
pamatujete si na spolunevěstu s nickem Michamicha? :-)
třeba se tu staví a taky vám poví jednu fantastickou zprávičku - čerstvou - :-D a když se tu nestaví, tak to prostě nabonzuju :-D
Jééé, no jooo x-) 5 tt x-) x-) x-)
Takže lvíček - srpnovčátko, Míšo, moc držím palečky 8-) Třeba to bude klučina a pokusí se dorovnat to naše holčičí skóre :-D
ahoj, teda Kačko, tys mě normálně naprášila :-D já už to teda psala Alče na Facebooku, tak ještě pro vás ostatní, jj vypadá to, že se konečně zadařilo x-) v úterý jdu na krev ;-)
jo a my chceme taky ženskou, chlapa už doma jednoho máme, tak aby se o ní hezky staral když bude o 9 let starší ;-)
teda holky, tady to nějak upadá!!!
micha: moc gratuluju. Šmíruju tvoje albíčka na MK. Držím palečky
My máme jednu obrovskou novinku. Honzík nám začal chodit. zatím to trénuje a piluje nedostatky, tak je to v poho, ale už teď se děsím dne, kdy začne utíkat.
Jak se jinak všechny máte? Co manželata a prťata? Nezlobí?
Ahojte nevěsty :-)
U nás pohodička a klídek. Aninka zkouší lezení po kolenou a jde jí to sakryš čím dál líp :-)
Doufám, že všude vše ok, mějte se krásně :-)
Jéé, tak už nejsme na 158. straně :-D
Máme se taky fajně, s některýma se vídám na MK nebo na FB, ale co ty ostatní? Taky bych chtěla vědět, jak se máte...
Naše malá leze jak o život, a Myi, já se zase těším, až začne chodit, aby nebyla tak strašně zašpiněná den co den :-D I když denně zametám a obden stírám, je furt jak čuně :-x Mě napadlo přivázat mop pod ni na bříško, aby udělala práci za mě ;-)
No jooo, víme :-) , a ještě jednou obr mega gratulace. Dle FB se malá narodila 8.4. ve 12:40 v Jilemnici ;-)
Tak snad sem Katy brzo zavítá a popíše tu srandu :-D