silente: já píšu teď z práce, protože doma to vůbec nestíhám, ale dala jsem výpověď a za týden končim, tak jsem zvědavá jak pak budu beremese navštěvovat :-(
mam, pujdu prodávat do Sparkysu, ale ještě si posílám životopisy po různých kancelářích a na obchodáky ;-) tak jsem zvědavá kde skončim ;-) potřabovala bych někam kde je dobrý plat, protože by jsme si moc přáli příští rok mimi :-)
silente: ty provokuješ :-D Teď budou Vánoce, Valentýn, Velikonoce, narozeniny :-) .......... ještě minulý tyden jsem měla pocit že je ještě spousta času a teď už mam dojem že se to nedá vše stihnout ;-)
Veru - taky nevím, jak je možné, že to tak letí. Vždyť za 86 dní už si budeme moct fakt koupit krejčovský metr na stříhání :-N
Týjo 30.1. ustřihneme první dílek... a hned 31.1. mám narozky :-N
já už bych nejraději stříhala teď :-D , ale ono to uteče tak rychle že to ani nepostřehnem :-| , zapoměla jsem ještě na jednu strašně důležitou událost ;-) na silvestra by se ze mě měla stát prateta :-D takže to budou ještě jiné starosti, takže to opravdu rychle uteče :-D :-)
Ahoj holky, můžu se přidat?
Původně jsem byla v datu 2.8.2008, ale dnes jsem zjistila, že na zámku v Náchodě je toto datum už zamluvený... A já to jinde mít nechcííííí!!! ;-)