Termín svatby 28. června 2008. Máte také?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, konečně jsem s milým vybrala termínek a teď hledám některou z vás? Najde se někdo, kdo má stejný termínek? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
možná bychom mohli vylést v těch šatech na tu pláťěnou střechu...?! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, ne, ne, to by nás rozfoukalo :-.
Odpovědět
Profilova fotka
bychom byli ještě víc nadýchané !!! :-) stejně jsem zvědavá, v čem pojedu. Sili a budeš pro svatebčany objednávat autobus?!
Odpovědět
Profilova fotka
Proboha proč autobus????? =-) :-N Ne, je to změť automobilových závodníků a motorkářů, ti nejeli autobusem určitě pekelně dlouho :-N
Odpovědět
Profilova fotka
sili-já to myslela tak, že my budeme mít na hostinu a obřad 50 lidí a budeme pro nich muset zajistit autobus, aby se tam nějak dostali. Nechceme, aby jeli autama a nemohli se napít. Tak jsem to myslela. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Majky - moje teta když slavila 50tiny, tak to měla stejně - objednanej mikrobus... Ale musíš si rozmyslet, kolik budete mít dětí na hostině, pak aby ten autobus nemusel pendlovat: v 19:00 odvézt děti do 5ti let, ve 21:00 do 15to let, po půlnoci dospělý...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky marrei-já ten autobus chci jen na dovoz na hostinu. Pak budu mít 2 spolupracovníky, jako řidiče s autama, kteří budou postupně hosty odvážet. Právě, ty děti pojedou s maminkama určitě dřív.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to je v poho :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít taky zajištěn odvoz a auta tam klidně můžou nechat. 211 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
marrei-už zítra, že?! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, Marrei jde zítra zkoušet. Jsem zvědavá na fotečky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojojojojojojojojo!!!!!! x-) x-) x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
V 9:00 salon Naïve, od 10:00 salon Bella......
Odpovědět
Profilova fotka
Marrei - do kolika salonů se chystáš?
Odpovědět
Profilova fotka
2 tento víkend. 2 příští víkend a pak ještě před vánocema chci stihnout salon Orfea... Takže min. 5. Uvidíme, ale nějak tak doufám, že si vyberu v té Belle 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Majky, ty jsi byla jenom v té Belle? A Silente, co ty a šatky?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se chystám někdy v lednu, a to jen do Belly v HK. A pak hezky objednat na ebay x-)
Odpovědět
marrei to mas jen hodku na ten prvni salon?To si neozkousis ani troje saty :-| =-) :-N
Odpovědět
Ahoj Misko ;-) Zitra je velky den...pro nektere ale asi ne :-S :-N
Odpovědět
Profilova fotka
No v tom prvním salonu mi řekla, že to je na půl hodinky, max. na 3/4, a že to do Belly na 10:00 bohatě stihnem.... ony ty salony nejsou moc daleko od sebe.... Tak nevim, kdyžtak do Belly zavolám, ať na mě chvilku počkají
Odpovědět
Profilova fotka
Veru - já vím, jsem na Tebe myslela u Dr..... :-) Jak Ti je, dobrý?
Odpovědět
Profilova fotka
marrei-já byla zkoušet pouze v té Belle. Do Orfei jsem si psala skrz ty jedny šaty, co se mi líbili z nové kolekce, ale museli by mi je na zálohu obědnat, a to se mi nechtělo dávat. Navíc neměli otevřeno v sobotu na zkoušení a přes týden se těžko dostanu. A jinak jsem v Belle byla 1,5 a vyzkoušela jsem si v klidu, co jsem chtěla. I paní mi říkala, že je to tak na hodinku a to z tebe ty šaty nervou, klidně ti dají 2x zkusit jedny a ty samé šaty... mě nakonec ještě narvali do těch mých vybraných :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se teď šatičkami kochám na ebay... jsem zvědavá, které to nakonec budou....mám nějak moc favoritek :-N
Odpovědět
Profilova fotka
marrei-já jedu shodou okolností zítra s miláčkem do Brna, na dárečky :-) teda aspoň se pokochat. sili-jak ty to nakonec s těma šatičkama uděláš?! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Si hodím mincí :-D :-D No až si je zkusím v Belle, tak uvidím, jaký styl bude pro mě ten nej, tak se to zjednodušší. A pak hodím obrázky do Dream teamu a tam mi je rozcupují, až mi zbydou ty nej pro mě x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Majky, ta Orfea mi taky vadí, že nemají otevřený o víkendu, ale sned nějak ten týden před vánocema, až bude trochu volněji, tak se utrhnu z práce dřív a zkusím se tam mrknout... Hrozně dlouho byly jedny moje favoritky z kolekce Maggie Sotero, a Orfea má právě tuto kolekci, tak to chci zkusit.
Odpovědět
Profilova fotka
sili-jasně, pana nebo panic ... :-D marrei-mě se taky líbili z Maggie Sotero, jsou krásné. Kdyby je měli tehdy v Ofree, tak bych se tam určitě zašla podívat, ale protože nebyli tak jsem v tom pak měla jasno.
Odpovědět
Profilova fotka
Majky - panic :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sili-no :-D
Odpovědět
Miso...krasna sada za krasnou cenu ;-) http://www.matedarek.cz/produkty/Dark...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?