Ahoj Majky, oblítám salony teď do vánoc, ať už mám po roce klid. V sobotu mě čeká salon Exclusive a pak ta Orfea, kam se moc těším (mají šaty Maggie Sottero, koukala jsem do katalogu a jsou fakt nádherný... i když Mariona to nejsou :-D ). A možná stihnu i salon Evanie, uvidíme.
Když se mi budou MS líbit víc, tak holt příjdu o 2580,-, no..... Lepší, než kdyby se mi nelíbily, a pak bych zjistila, že mi někdo jinej vyfoukl Marione. Protože jsou jediný v ČR v mé velikosti :-|
marrei-jé ty se máš, já bych toho našeho nejradši vystřelila na měsíc bez zpátečního návratu :-D
sili-s babičkou na nákupy??? Jé vy se máte!!! A co si hodláte koupit (že jsem tak zvědavá) =-)
Brý ráno přeju :-) Mám pocit,že dneska asi umřu.. klátí mě angína a ten MŮJ je taky marod,u nás doma to je jako v lazaretu. Tak aspoň máme čas na to,se společně domluvit na určitých přípravách na červen. Zrovna včera jsme se konečně dopočítali k počtu pozvaných hostů vč. těch rodinných na svatbu. A je jich rovná 100 :-S :-D Jak to u vás vypadá s počtem ??? :-D
ahoj katarinkakm-doufám, že angína nejde přes káble od počítačů... :-D Tak hodně čaju a vypocení na cizím těle !!!!
My budeme mít cca 55 hostů, ale to je jen hrubý odhad, ještě jsem to přesně nepočítala, ale asi tak nějak to vychází. No 100 lidí... to je hodně, kam je všechny dáte?! To chce velkou restauraci, nebo nějaký sál !!! =-)
Katarinka - ahoj! My taky počítáme 100 :-.
Majky - babička dostala od syna (mého budoucího tchána) penízky na Vánoce, tak to chce roztočit. Je jí 85, ale je děsně čiperná a čupr babka. Akorát dost špatně slyší, takže to zas bude halóoo po krámech :-D Chci si koupit nějaký zlatý náramek a hodobóžový svetr :-D
My budeme mít svatbu venku... na takovým velikáááááánským placu... máme ohromný party stan půjčený od kamaráda,co staví tenisové kryté haly :-) tak že mokrá varianta je ihned vyřešena...